Godt til kaffen kake

Godt til kaffen kake (sjokoladekake):

Kakebunn:

150 gr. Smør

3 dl Sukker

2 Egg

4 1/2 dl Hvetemel

2 1/2 ts Bakepulver

2 ts Vaniljesukker

1 ss Kakaopulver

1 1/2 dl Melk

 

Fremgangsmåte:

Rør smør og sukker hvitt.

Ha i ett og ett egg, rør inn dette godt.

Bland alt det tørre, ha så i vekselvis med melk og det tørre mens maskinen rører.

Ha så røren i ei springform og stek på 175 grader i ca. 20- 30 min.

 

Glasur:

3 1/2 dl Melis

4 ss Smeltet Smør

4 ss Kaffe (kokt)

1 ss Kakao

2 ts Vaniljesukker

 

Fremgangsmåte:

Smelt smøret. Sett på kaffe til kok.

Så bland alt sammen.

Smør den på kaken og pynt gjerne med litt kokos.

 

– Søtmonsen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg