Et lite pip fra meg

Hei hei alle sammen! ^^

Nå er det veldig lenge siden jeg har vært her inne på bloggen. Har rett og slett bare tatt helt avstand med alt som har foregått her siden i sommer, med jobbing av litteraturliste og eksamener. Blir ikke noe bedre fremover nå heller da det er rett i bachelorskriving 😛 haha.

Håper alle har det supert, og er så koselig å se at det fortsatt er noen som er inne å ser daglig selv om jeg ikke har lagt ut noe <3 Det setter jeg veldig stor pris på <3 Har tenkt mange ganger å innom her for å legge ut ett eller annet innlegg. Men har hatt en skikkelig dårlig periode med helsen også, så har bare latt det være rett og slett.

nor

Har sittet her å tenkt en del også. Siden det nærmer seg jul nå med stormskritt, og det at jeg har brukt å ha en konkurranse her på bloggen før jul 😉 Da har jeg tenkt på om jeg skal eller ikke ha det i år. Men tenker at jeg gjør det, og håper dere vil være med i år også 🙂 Så det kommer et eget innlegg om konkurranse senere. Det er jo allerede første søndag i advent nå på søndag, og jeg tenker bare hvor ble november av? 😛 Startet vi ikke nettopp med 1. november?

Jeg er jo så godt som ferdig med ting til jul. Mangler vasking av kjøkkenet og ellers litt rundvasking her og der 🙂 Og selvsagt å pynte til jul da. Har ikke orket å tenke på å pynte enda da det har vært litt for tidlig, men også det å få vasket ferdig før jeg begynner med det. Men gaver ble jeg ferdig med i -kremt- slutten av september, og fikk pakket de inn denne uka da min bror som bor på Karmøy skulle komme innom med gaver og slikt her 🙂

 

Hvordan går det med dere der ute? Begynner dere å kjenne på julestria, eller er alt bare fryd og gammen? ^^

Er dere inne for at jeg skal ha en konkurranse for å vinne noe julegodt fra meg? 😉

 

Ha ei super helg! Savnet dere alle sammen! 🙂

 

#Blogging #Juleforberedelser #Jul #Skole #Stress #Travelt #Travletider #Tilbake #Advent #Førstesøndagiadvent #Bacheloroppgave #Litteraturliste #Eksamener

 

– Søtmonsen :))