Godt til kaffen kake

Godt til kaffen kake (sjokoladekake):

Kakebunn:

150 gr. Smør

3 dl Sukker

2 Egg

4 1/2 dl Hvetemel

2 1/2 ts Bakepulver

2 ts Vaniljesukker

1 ss Kakaopulver

1 1/2 dl Melk

 

Fremgangsmåte:

Rør smør og sukker hvitt.

Ha i ett og ett egg, rør inn dette godt.

Bland alt det tørre, ha så i vekselvis med melk og det tørre mens maskinen rører.

Ha så røren i ei springform og stek på 175 grader i ca. 20- 30 min.

 

Glasur:

3 1/2 dl Melis

4 ss Smeltet Smør

4 ss Kaffe (kokt)

1 ss Kakao

2 ts Vaniljesukker

 

Fremgangsmåte:

Smelt smøret. Sett på kaffe til kok.

Så bland alt sammen.

Smør den på kaken og pynt gjerne med litt kokos.

 

– Søtmonsen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg