Godt til kaffen kake (sjokoladekake):
Kakebunn:
150 gr. Smør
3 dl Sukker
2 Egg
4 1/2 dl Hvetemel
2 1/2 ts Bakepulver
2 ts Vaniljesukker
1 ss Kakaopulver
1 1/2 dl Melk
Fremgangsmåte:
Rør smør og sukker hvitt.
Ha i ett og ett egg, rør inn dette godt.
Bland alt det tørre, ha så i vekselvis med melk og det tørre mens maskinen rører.
Ha så røren i ei springform og stek på 175 grader i ca. 20- 30 min.
Glasur:
3 1/2 dl Melis
4 ss Smeltet Smør
4 ss Kaffe (kokt)
1 ss Kakao
2 ts Vaniljesukker
Fremgangsmåte:
Smelt smøret. Sett på kaffe til kok.
Så bland alt sammen.
Smør den på kaken og pynt gjerne med litt kokos.
– Søtmonsen
2 kommentarer
Ser veldig nydelig ut:)
Maren: Takk takk :))