Høstmat! (Glutenfri, – melk)

Kjøttsuppe med pølse:

Til ca. 3 personer:

2 stk. Gulerøtter

1/2 Kålrot

1/2 Purreløk

3-4 Passe store poteter

2-3 Kjøttpølser/3-4 Grillpølser

Fyll på vann til det dekker grønnsakene

Ca. 2 ts kjøttbuljong

Smak til med salt og pepper.

 

Fremgangsmåte:

Rens og kutt grønnsakene i terninger.

Ha grønnsakene i en kjele sammen med vannet og buljongen.

Kok grønnsakene til de er al dente.

Kutt pølsene i terninger om du bruker kjøttpølse, tynne skiver om du bruker grillpølser.

Tilsett pølsene til slutt, da de ikke skal koke, men bare trekke. Smak til med salt og pepper.

Servers med f.eks. hvitløksbaguetter, kuvertbrød/rundstykker eller flatbrød.

 

-Søtmonsen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg