Kjøttsuppe med pølse:
Til ca. 3 personer:
2 stk. Gulerøtter
1/2 Kålrot
1/2 Purreløk
3-4 Passe store poteter
2-3 Kjøttpølser/3-4 Grillpølser
Fyll på vann til det dekker grønnsakene
Ca. 2 ts kjøttbuljong
Smak til med salt og pepper.
Fremgangsmåte:
Rens og kutt grønnsakene i terninger.
Ha grønnsakene i en kjele sammen med vannet og buljongen.
Kok grønnsakene til de er al dente.
Kutt pølsene i terninger om du bruker kjøttpølse, tynne skiver om du bruker grillpølser.
Tilsett pølsene til slutt, da de ikke skal koke, men bare trekke. Smak til med salt og pepper.
Servers med f.eks. hvitløksbaguetter, kuvertbrød/rundstykker eller flatbrød.
-Søtmonsen
2 kommentarer
Så digg ut
Sofie Caroline Nilsen: Takk for det
Dette er jo noe barna vil like også, siden det er pølser i 