Engelsk tekake

Engelsk tekake:

4 Egg

250 gr. Smør

5 dl Sukker

6 dl Hvetemel

4 ts Bakepulver

2 dl Melk

Sukker og kanel

 

Fremgangsmåte:

Smelt smøret og avkjøl.

Visp eggedosis av sukker og egg.

Bland alt det tørre, og ha det våte og tørre vekselvis i røren. Ha røren i en springform på ca. 24- 26 cm.

Strø godt med sukker og kanel på toppen av kaken.

Stek kaken på 180 grader i ca. 20- 25 min.

 

– Søtmonsen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg