(Bilde lånt fra nett)
Crème Brûlée:
1 dl Sukker
1 Vaniljestang
3 dl Kremfløte
2 dl Helmelk
6 Eggeplommer
Pynt: 1 dl Brunt sukker
Fremgangsmåte:
Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene. Ha hele, både stangen og frøene oppi en kjele sammen med fløte, melk og sukker.
Avkjøl væsken, visp eggene lett sammen og rør de inn i væsken.
Hell så røren i Crème Brûlée former og stek i vannbad på 120 grader i ca. 30- 40 min.
Så når de er ferdige, tar du å heller brunt sukker på, og heller av det som blir overflødig. Brenn det med en gassbrenner.
– Søtmonsen
4 kommentarer
Det er absolutt den beste desserten jeg kan få:) Blir litt dårlig med det nå som jeg er på slanker`n men jeg skal vel ikke være det for alltid:)
birdbay: Du får ta det til jul 😀 Da er alt lov 😉
Dette er så fantastisk godt!
Baatboerne: ^^,