Blåskjell med rød pesto og kokosmelk

Hei hei 🙂

Som de fleste av dere som leser bloggen min fast har kanskje fått med dere mine oppskrifter på blåskjell 😉 Jeg la ut en del varianter i fjor 🙂 Men i år testet jeg ut en ny til min kjære ^^ For ja, jeg spiser ikke sjømat selv, selv om jeg har prøvd ganske mange ganger både reker, blåskjell, krabbe og blekksprut 🙂 Men faller ikke i smak dessverre, så da blir det kos på min kjære istedet som er så glad i det 😉

Blåskjell med rød pesto og kokosmelk:

1 glass Rød pesto (190 gr.).

1 boks Kokosmelk (400 ml).

1 ts Karri.

1/2 – 1 Gul løk.

1- 2 nett Blåskjell. (Bruker 1 nett per pers jeg da).

 

Kutt opp løken i halve skiver.

Ha litt smør eller olje i kjelen og sviss løken. Ha så i kokosmelken, karrien og pestoen. Ha i blåskjellene og legg på et lokk. Rør litt innimellom for å bytte plasser på skjellene i kjelen. 

 

Serveringstips: Hvitløksbagutter eller loff ved siden av. 

 

#Blåskjell #Mat #Middagstips #Rødpesto #Kokosmelk #Sjømat #Sommer #Sommermat #Smak #Godtno

 

– Søtmonsen :))

Siste innlegg