Hei 🙂
Jeg har fått spørsmål tidligere hva jeg mener med når jeg skriver røre sukker og egg hvitt. Og da tenkte jeg å vise og beskrive det her 🙂
Når man rører sukker og egg “hvitt” , tar man smør uten å smelte det, egg og røre sammen med en kjøkkenmaskin eller en håndmikser. Og da skal man røre helt til det blir mykt og “hvitt”. Her har jeg brukt brunt sukker, så blir ikke akkurat hvitt da, men samme prinsipp 😉
Håper dette hjalp litt med å oppklare det ^^
#Tips #Kjøkkentips #Sukkerogegg #Røreshvitt #Baking
– Søtmonsen :))
8 kommentarer
Tusen takk, synes det er litt vanskelig noen ganger…romtemperet smør?
Takk for tips:)
Takk for tips/forklaring 😀
Akkurat det har jeg fått med meg hjemmefra, selv om jeg overhode ikke lager mat 😀 Men lærte det som liten 😀
solliv: Ja, er best da 🙂 Man må stoppe opp og skrape kantene ned for å få rørt ordentlig 🙂
Nina Cecilie: ^^
Mia: Hehe, tenkte det kunne være greit da ikke alle er helt med på alle disse faguttrykkene ^^
frodith: Hehe, så bra! 😀 Jeg tenker jo ikke over slike ting, helt til den gangen da min kjære spurte hva jeg mente med å smake til maten. Så klart er det jo ikke alle som vet betydningen av fagord og uttrykk ^^