Peppersaus

Heisann! 🙂

Peppersaus er en god saus man kan bruke til f.eks. biff og entrecote 🙂 Veldig godt til kjøttmat.

 

Peppersaus:

2 ss Smør.

2 ss Hvetemel.

Ca. 8 dl med kraft. (Vann med en terning av kjøttbuljong).

Ca. 0,5 dl Fløte.

Ca. 1 ts blandet med hel grønn pepper og rosépepper.

5 stk Svart pepper hel.

Salt, paprikapulver.

 

Lag jevning av smøret og melet.

Tilsett kraften og ha i pepperkornene. Dette skal koke en stund for at smaken på pepperkornene skal sette seg ordentlig i sausen. Smak til med fløte og paprikapulver, evt. salt om det trengs.

 

#Peppersaus #Saus #Kjøttmat #Biff #Mat #Godt #Smak #Pepper

 

– Søtmonsen :))

14 kommentarer

Siste innlegg