Spagetti med spanske kjøttboller og chorizopølse

Her kommer det en liten rett som er ganske så godt, og barna kommer til å elske det! ;D Nemlig spagetti med kjøttboller i tomatsaus 🙂 Vi kastet med et par chorizo pølser også da, og det smakte veldig godt sammen 🙂

 

Spagetti med spanske kjøttboller i tomatsaus:

Til ca. 3- 4 personer.

1 Gul løk.

1 Fedd hvitløk.

360 gr. Spanske kjøttboller.

4- 5 Chorizo pølser.

1 glass (180 gr.) tomatpure.

Ca. 1 dl Fløte.

1 dl Melk.

Salt, pepper, sukker, oregano.

 

Spagetti.

Parmesan.

 

Rens og finhakk løken og hvitløken. Fres så hvitløken sammen med løken i ei stekepanne, ha løken over i en kjele. Stek så pølsene i panna og ta de ut av stekepannen. Bland tomatpureen sammen med løken og tilsett fløten først. Rør det sammen og smak til med sukker og krydder. Ha så i melk om sausen fortsatt er litt tykk. Bland inn kjøttbollene og pølsene, rør de rundt til de er blitt gjennomvarme. (Velger å lage sausen slik uten jevning, for jeg synes ikke det trengs, men om du føler det blir lite saus kan den lages med jevning og mer fløte/melk/vann i).

Før servering kan du drysse på litt parmesan og persille.

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Middag #Spagetti #Pasta #Familiemiddag #Tips #Middagstips #Kjøttboller #Chorizo #Pølser #Tomatsaus #Saus #Godt #Smak #Krydder #Matglede #Parmesan

 

– Søtmonsen :))

18 kommentarer

Siste innlegg