Heisann
I dag er det fastelavn Og da må man jo ha fastelavnsboller
Fastelavnsboller:
100 gr. Margarin.
3 1/2 dl Melk.
50 gr. Gjær.
1 dl Sukker.
1 ts Kardemomme.
1/2 ts Hornsalt.
ca. 500 gr. Hvetemel.
Bringebær/jordbærsyltetøy og kremfløte.
Smelt smøret og ha i melken, pass på at det ikke blir varmere enn 37,5 grader. Ha i gjæren og rør den ut i melken. Bland mel, horn salt, kardemomme og sukker. Ha melken over det tørre og rør til du får en fin deig, ha i mer mel om nødvendig. La den stå å heve seg stor og fin.
Del så deigen opp, og ta hver del og rull til ei stor pølse. Del opp i passe store biter og trill ut til boller. Stek de på 225 grader i ca. 10- 12 min.
Serveres med krem og bringebær/jordbærsyltetøy. Og dryss gjerne litt melis på toppen
Ha en fortsatt fin fastelavn ^^
#Olso #Trøndelag #Fastelavn #Fastelavnsboller #Boller #Krem #Syltetøy #Godt #Kos #Helg #Søndag #Oppskrift #Hvetedeig #Bakst
– Søtmonsen :))
Tror ikke jeg orker å lage boller i dag! Ikke har jeg fløte eller gjær..så kos deg med boller og krem!
dvergpinschere i mitt hjerte: Hehe
Takk takk 
Kos deg med boller du!
De ser veldig gode ut altså! 
Jeg sier “bare” god søndag til deg, fordi jeg “feirer” ikke fastelaven!.. Kos deg iallefall! <3 Klem
Herlig
Jeg jukset meg med Mesterbakeren sin bolle pose og Tine sin kremfløte på sprayboks hihihiii Kos deg masse 
Nam, så lekre de så ut!
her skal det også bakes fastelavens boller i dag
Unni: Hehe, ja, skal nå det
du får kose deg selv om 
Tone: Godt det også
du får kose deg 
Henriette Celin: Nice
Godt det ja ^^ Du får kose deg 
SV: Det skal jeg, og det må du og
Henriette Celin: Takk takk ^^