Marmorkake:
500 gr. Smør
500 gr. Sukker
600 gr. Hvetemel
4 Egg
4 ts Bakepulver
2,5 dl melk
Fremgangsmåte:
Rør smør og sukker hvitt. Rør inn ett og ett egg.
Bland så inn det tørre vekselvis med melken.
Del røren i to. Ha 2 ts vaniljesukker i den ene delen, og 2 ss kakao i den andre.
Bruk brødformer til å steke kaken.
Ha først i den ene delen, og hell så den andre delen langs midten av kaken og rør forsiktig med en strikkepinne/grillpinne (ikke bland for mye).
Stek så på 175 grader i ca. 30 min.
– Søtmonsen
19 kommentarer
Så deilig:) Du er flink altså:) Ønsker deg en fortsatt flott dag:)
ååå nam så nydelig ut!
Å, den kaken er så god
Så godt :)) Ha en fin dag videre
Nam, husker vi laget denne mye på resturang og matfag ^^
birdbay: Takk for det ^^
beauty by HERMINE: Den er veldig god til å ikke ha glasur eller fyll
Bergensergenser: Mhm
Karina Larsen: Takk for det
Du også 
chrissieste: Hehe, ja
Den og tropisk aroma sikkert?
Husker vi gjorde det 
Namnam.
En av de beste kakene jeg vet om!
Eline Nordli: ^^
barejea: Ikke sant
Formkake kan være utrolig godt ^^
Usikker, var mest marmorkake og rullekake faktisk xD
chrissieste: Ja, så klart! rulle meg her og der med rullekaker
Dia, glutenfri, you name it 
Nam! Spiser ikke så mye kake selv, men sånn er så godt
Marie Helene: Mhm
Den er jo bare knall god 
Minocycline Vs Amoxicillin Online Zentel Clarithromycin Amoxicillin cialis prices Where Can I Buy Proventil Inhaler