Havrekjeks:
500 gr. Havregryn
100 gr. 4korn
100 gr. Hvetemel
2 ss Hornsalt/natron
250 gr. Smeltet smult/ margarin
3 dl Melk
250 gr. Sukker
Fremgangsmåte:
Bland alt til en røre i en bakebolle.
La røren stå å svelle.
Deretter bak ut med kjevle og stikk ut runde kjeks med f.eks. ett stort syltetøyglass eller ett stort lokk som tilhører ett Norges glass.
Legg de på ett brett og stek på 180 grader i ca. 10- 20 min. Prikk gjerne med en gaffel på kjeksene før steking.
– Søtmonsen
9 kommentarer
Ser godt ut
Så deilig:) Havrekjeks med brunost, det er godt det:) Du er flink altså:) Ha en flott kveld:)
Ingrid:
birdbay: Det er kjempe godt ^^
åhh, det så kjempe godt ut!
Vet du om det funker med sukrin istedenfor sukker ?:)
Prinsesseverden: Det tror jeg skal gå greit
Trenger sikkert ikke så mye heller 
Havrekjeks er så godt! og søtt i en sånn krukke
Bergensergenser: Det er veldig godt ja
Mmmmm hjemmelagde havrekjeks er virkelig godt!