Risboller

Hei hei ^^

Noe som er kjempe godt i jule er jo også risboller 😀 Det skal være ganske greit og lage om man smelter sjokoladen og delfiafettet i vannbad 🙂 For sjokolade skal ikke ha så høy varme, da vil det skille seg.

 

Risboller:

ca. 25 porsjoner.

250 gr. Delfiafett.

200 gr. Kokesjokolade. (Jeg synes dronningsjokoladen blir best, ikke for lys og ikke for mørk ^^).

2 Egg.

2 dl Sukker.

3 ss Sterk kaffe.

ca. 100 gr. Puffet ris.

 

Smelt delfiafettet først i vannbad, så har du sjokoladen oppi det smeltet fettet, avkjøl. Visp eggedosis av egg og sukker, bland inn kaffen og sjokolade/fettet. Elt så inn puffet ris i blandingen. Ta så evt. muffinsformer og en skje i hver. Settes kjølig.

Tips: For mindre posjoner kan man bruke cupcakeformer eller konfektformer ^^

 

#Risboller #Ris #Puffetris #Delfiafett #Sjokolade #Godt #Jul #Julekos #Julekaker #Baking #Bakeglede #Juleglede #Søtt #Tradisjon

 

– Søtmonsen :))

33 kommentarer

Siste innlegg