Snåsa- salat:
1/4 Hodekål
1 Paprika
1/4 Purreløk
1/2 Boks med Picnic sin skinkebog
150 gr. Peanøtter
1 1/2 Pose majones
1 Boks rømme
Salt og pepper
Fremgangsmåte:
Kutt hodekålen, paprikaen, purreløken i biter.
Kutt skinken i terninger.
Hakk opp peanøttene eller bruk hurtighakker/morter.
Bland rømme og majones, og ha alt sammen i ei skål.
Smak til med salt og pepper.
En morter er veldig greit å bruke, om man har det
– Søtmonsen
2 kommentarer
Den så kjempe god ut:) Her triller det inn den ene oppskriften etter den andre:) Du er flink:)
birdbay: Hehe, ja 😛 Takk for det 🙂 Prøver å dele minst en hver dag 😉 Denne lagde jeg nå nettopp forresten ^^ Tenkte å ta den med til min bror i morgen 🙂