Eggesalat:
5- 6 Kokte egg
1/2 Purreløk
1/2 Pose/tube med majones
1/2 Beger med rømme
Gressløk, salt, pepper og litt sukker
Fremgangsmåte:
Kok eggene og avkjøl. Rens av skallet.
Bruke en eggdeler og del eggene begge veier.
Rens og kutt purreløken i små biter.
Bland majones og rømme i ei skål, smak til med salt, sukker, pepper og gressløk.
Bland alt sammen, ikke rør for mye slik at eggene blir helt most.
– Søtmonsen
8 kommentarer
Dette så kjempe godt ut, takk for en fin oppskrift 🙂 (Konkurranse ukens blogg, på min blogg bli gjerne med)
Lisa Rørvik: Håper det smaker 🙂 Har meldt meg på 😀
Det så super godt ut:) Du er flink:)
birdbay: Takk for det 🙂 Oppskriften er god den ^^
Hvor lenge kan dette stå i kjøleskapet før den blir dårlig ? 🙂
Elisabeth Bentzen: Det er egg, så ville ikke hatt den stående mer enn en uke tror jeg 🙂
Flinke Lene 😀 nam
Marie Helene: Hehe 😀