Pizzahorn:
Bunn:
100 gr. Smør (romtemperert)
3 1/2 dl Melk
50 gr. Gjær
1 dl Sukker
1/2 ts Hornsalt
ca. 500 gr. Hvetemel
Raspet gul ost
Fremgangsmåte:
Varm melken til den er ca. 37,5 grader (for å sjekke det kan du ta en dråpe på undersiden av håndleddet ditt, kjenner du ikke noe, så er det 37,5 grad)
Ha gjæren (fersk) i melken når den er lunken nok, og rør til det ikke er noen klumper igjen.
Bland alt det tørre (tørrgjær også) og tilsett melken mens du elter til en fin deig. Elt inn romtemperert smør til slutt. Ha i mer mel om du synes den er litt for klebrig. La deigen stå å heve seg stor og fin.
Så tar du et kjevle og kjevler ut til en stor rund deig, smør på fyllet så det dekker deigen, men ikke i midten og del opp i “pizzastykker”.
Rull de så inn mot midten og legg de utover på ett brett.
Hev de i en ca. 20 min og strø raspet ost på toppen og stek på 200 grader i ca. 13-15 min.
Smelt smøret og ha i melken.
La deigen heve seg stor og fin
Fyll:
1 Pakke kjøttdeig
1 Glass tomatpuré
1 Kinesisk hvitløk
1 Gul løk
Ca. 0,5 dl vann
Salt, pepper, oregano og sukker
Vil du ha litt ekstra krydder, så bruk gjerne en pose med tacokrydder
Fremgangsmåte:
Stek kjøttdeigen, løken og hvitløken.
Bland alt med tomatpuré, vann og krydder i panna.
– Søtmonsen
Åh! Nam!!!
ååh nam
Sofie Caroline Nilsen: ^^
Dette så utrolig godt ut!! NAM
Kathrine Louise: Hehe
Åå, naam! Det her så herlig ut! Ble skikkelig sulten nå, takk for oppskrift

Og kos deg masse på juleshopping i Dublin!
missmommy.blogg.no:
Tattavkvinnene: Takk for det
Lykke til med bakingen i helga ;D Du får prøve deg på hornene 
Mm, oppskrift lagret! Skal definitivt prøves
Det så kjempe godt ut:) Kos deg masse på tur, den misunner jeg deg litt:) Hørtes bare sååå koselig ut:)Ha deg en strålende dag:)
Decent: Supert
er veldig godt 
birdbay: Takk for det
ha en fin helg 
det er det lenge siden jeg har spist
Iselin Renée: Ja, det går lenge imellom jeg lager det og