Fleskepannekaker


 

Heisann! 🙂

I dag skal vi ha fleskepannekaker til middag 🙂 Eller som jeg sier “Flæskpannjkak” ;D Trønder vettu 😉 Det er så sykt godt 😀 Og som jeg skrev i oppskriften på hjemmelaget tomatsuppe, så kaster jeg ikke svoren som er på fleskbiten, men kutter den av og putter den i fryseren til den dagen jeg skal ha tomatsuppe igjen 😀 Fleskepannekaker er jo noe jeg synes er kjempe godt 🙂 Har alltid hatt stekt flesk på pannekaka med sukker 😀 Nydelig! <3 Eller så kan du også bruke blåbærsyltetøy da 🙂

 

Fleskepannekaker:

4 Egg.

7 dl Melk.

1/2 ts Salt.

1 ts Vaniljesukker.

1 ts Bakepulver.

4 ss Sukker.

1 dl Olje eller smeltet smør.

ca. 5- 7 dl Hvetemel.

 

Fleskebit med svor.

 

Skjær av svoren på fleskebiten og evt. fryse den ned til en gang du skal lage hjemmelaget tomatsuppe. Skjær så fleskebiten i små biter, og stek det i panna. Rør så sammen pannekakerøren og stek de i panna, mens du strør litt flesk over hver pannekake når du har i røren.

Kutt av svoren på fleskebiten.

Så kan man putte den i plastikk og fryse ned, om man vil lage tomatsuppe senere en gang 🙂

 

 
 

Håper det smaker 🙂


 

#Pannekake #Flesk #Fleskepannekaker #Steke #Middag #Mat #Godt #Svor #Røre #Nyuke #Uke #Mandag #Oslo #Trøndelag #Trønder #Matglede #Gladimat

 

– Søtmonsen :))

Siste innlegg