Ovnsbakt laks

Ovnsbakt laks:

4 porsjoner

4 stk. Laksefileter

Ca. 180 gr. Smør

1/2 Purreløk

Salt, dill og sitronpepper (eller vanlig pepper og noen sitronskiver)

Aluminiumfolie

Fremgangsmåte:

Legg laksefileten på folie, strø over salt, sitronpepper og dill.

Kutt opp smøret i biter og legg det på fisken.

Rens og kutt purreløken og strø den over fisken.

Lukk igjen folien og legg den i en form med hver filet.

Stek den på 200 grader i ca. 20 min.

Rømmesaus:

1 boks lettrømme

150 gr. Smør

Gressløk, salt, pepper og sukker

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kjele, ha så i rømmen. Smak til med salt, pepper og sukker. Ha litt gressløk for syns skyld, og smak 😉

Tilbehør:

Kokte poteter, raspet gulrot, agurksalat og rømmesaus.

– Søtmonsen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg