Ovnsbakt laks:
4 porsjoner
4 stk. Laksefileter
Ca. 180 gr. Smør
1/2 Purreløk
Salt, dill og sitronpepper (eller vanlig pepper og noen sitronskiver)
Aluminiumfolie
Fremgangsmåte:
Legg laksefileten på folie, strø over salt, sitronpepper og dill.
Kutt opp smøret i biter og legg det på fisken.
Rens og kutt purreløken og strø den over fisken.
Lukk igjen folien og legg den i en form med hver filet.
Stek den på 200 grader i ca. 20 min.
Rømmesaus:
1 boks lettrømme
150 gr. Smør
Gressløk, salt, pepper og sukker
Fremgangsmåte:
Smelt smøret i en kjele, ha så i rømmen. Smak til med salt, pepper og sukker. Ha litt gressløk for syns skyld, og smak 😉
Tilbehør:
Kokte poteter, raspet gulrot, agurksalat og rømmesaus.
– Søtmonsen
2 kommentarer
Takk for at du delte oppskriften, den skal jeg skrive ned og prøve en dag 🙂 Det hørtes kjempe godt ut 🙂
Den rutete skjorta: Hehe ^^ Ja, det er mye som er godt ^^