Oreo fromasjkake:
Kakebunn:
300 gr. Oreo kjeks
75 gr. Smør
Fremgangsmåte:
Bank kjeksen til smuler (om du ikke har en hurtig hakker).
Smelt smøret og bland det inn i kjeksen.
Legg det så i bunnen på ei rund kakeform på 24- 26 cm.
Sett den i kjøleskapet mens du lager resten.
Ostemasse:
1 Pakke jordbærgelépulver
2,5 dl Kokende vann
200 gr. Kremost (Naturell)
3 dl Lettrømme
100 gr. Melis
3 dl Kremfløte
Fremgangsmåte:
Kok opp vannet og ha gelépulveret i. La den stå til den blir avkjølt, men den skal ikke bli fast.
Vispe sammen kremost, melis og rømme til den er uten klumper.
Visp krem av kremfløten.
Bland krem og kremostmasse sammen.
Spe gelémassen i kremmassen mens du rører godt.
Ha kakemassen over kjeksbunnen og la den stå kjølig i minst 4 timer. Den skal stivne helt, før sjokolademoussen has på.
Sjokolade mousse:
1 Pakke sjokolade mousse med sjokoladebiter. (Fra Freia)
3 dl Kremfløte
Fremgangsmåte:
Bland moussen med kremfløten og visp den til passe tykkelse. Ikke like lenge som på pakken, siden den er for melk og ikke fløte.
Ha så moussen på kaken, og sett i kjøleskapet.
Pynt så kaken med det du måtte ønske. Her har jeg brukt forskjellig frukt og bær.
– Søtmonsen
Is Buying Viagra From Canada Safe Viagra Kaufen Shop Viagra Rezeptfrei Vorkasse Cialis Comprar Cialis Transferencia Bancaria Kamagra Oral Jelly Versand Acheter Priligy 30 Mg En Ligne