Mørk sjokoladekake (Glutenfri, -melk):
Doble gjerne oppskriften for ei springform på ca. 22- 24 cm da deigen er liten.
125 gr. Melange uten melk
1 dl Glutenfritt mel (Lys blanding)
2 1/2 dl Sukker
1/2 dl Maizenna
2 ts Vaniljesukker
1 krm(Kryddermål) Salt
4 ss Kakaopulver
1/2 ts Bakepulver
3 Egg
Fremgangsmåte:
Smelt smøret, la det avkjøles.
Bland så alt det tørre.
Visp eggene lett sammen og bland de i smøret.
Bland så alt sammen, og rør forsiktig ut alle klumper.
Ha den i ei 22 cm form. Stek så kaken på 175 grader i ca. 25- 30 min.
Ps. Det må ikke røres for mye, da det er fort gjort at røra blir seig og kaken ikke blir helt bra.
Glasur:
3 dl Melis
4 ss Smeltet smør. (Smør uten salt, soya og melk)
4 ss Sterk kaffe
1 ss Kakao
2 ts Vaniljesukker
Fremgangsmåte:
Bland alt og rør ut alle klumper. Ha den så på kaken.
– Søtmonsen
Den så kjempe god ud, vet å e ska heim å lage nå 😉 Ha en fin helg, og kveld videre 🙂
den så god ut =)
Fikk kjempelyst på kake nå! 🙂 Håper at du får en koselig kveld 😉
Tusta: Hehe, så bra! 😀 Ha en fin helg du og 🙂
Charlotte!: Takk 😀 Og man tenker ikke over at den er glutenfri 😛
Ane: Hehe 😀 Du og! 🙂
Du har en utrolig fin blogg. <3
Finfinfin blogg.
Håper vi kan følge hverandres blogg.
Stoor klem <3 ; D
linneavioletta.blogg.no: Takk for det 🙂 Hadde vært fint 🙂 Men du har ikke skrevet bloggadressen din ;o
åå nam 🙂 Fristet.
Anneli Aaland: 😀