Stekt ris (Glutenfri, – melk)

Stekt ris:

Ca. 2- 3 porsjoner

1/2 Purreløk

1/2 brokkoli

1 Passe stor gulrot

2 Kinesisk hvitløk

Gjerne ha i litt mais eller erter/ evt. rester fra kjøleskapet

1- 2 Poser ris (boil in bag)

2- 3 Egg

Kyllingfilet, reker, scampi eller bacon

Karri, salt og pepper

 

Fremgangsmåte:

Kutt kyllingen i strimler, eller det proteinet du velger og steker det med karri, salt og pepper på.

Om du ikke har wokpanne, så funker det også å bruke ei vanlig stekepanne.

Finhakk hvitløken så smått du kan, og kutt purreløken og gulroten i julienne(fyrstikker). Kutt brokkolien i terninger.

Stek grønnsakene og hvitløken i litt olje i ei wokpanne, ha så risen i.

Rør sammen eggene i ei skål, lag ei lita grop i risen og ha eggene i midten.

Rør litt så det ikke blir brent, så rører du eggene inn i risen.

Smak til med karri, salt og pepper.

Bland kyllingen eller det proteinet du har valgt inn i risen før servering.

 

– Søtmonsen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg