Peanøttsmør og sjokoladecookies:
200 gr. Margarin
4,5 dl Sukker
2 Egg
6 dl Hvetemel
1 ts Bakepulver
100 gr. Peanøttsmør
100 gr. Kokesjokolade
Fremgangsmåte:
Pisk sukker og margarin hvitt, og ha i ett og ett egg.
Bland så det tørre, og hakk sjokoladen.
Bland det tørre, sjokolade og peanøttsmøret i deigen.
Ta så ei teskje og fordel røren på ei bakeplate, trykk ned med en gaffel for mønster.
Sjokolade kan raspes på kjeksen når den er ferdig stekt.
Stek de på 170 grader i ca. 10- 15 min.
– Søtmonsen
6 kommentarer
Ser kjempegode ut! Fikk veldig lyst til å prøve 🙂 Går det også an til å ha hakkede peanøtter i dem? 🙂
Ane: Takk 🙂 Japp, er bare å bruke hele peanøtter i stedet 🙂
Nam!
Emilie: 😀
*sikle*
Marie Helene: xD