Gulrotsuppe (Glutenfri, – melk)

Gulrotsuppe:

Til ca. 4- 5 pers.

1 kg Gulrot

400 gr. Potet

1 Gul løk

2 Fedd hvitløk

1 1/2 liter Kjøttkraft

Salt og pepper

Piri piri/ chilipulver

 

Fremgangsmåte:

–           Vask og rens grønnsakene.

–           Grov kutt de i biter slik at de blir igjennom kokte.

–           Ha i vann med så mye buljong det står på pakningen til kraften.

–           Ha i grønnsakene og kok de møre.

–           Deretter moses suppen med en stavmikser og smakes til med salt, pepper og chilipulver/piri piri.

 

– Søtmonsen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg