Smuldrepai:
250 gr. Sukker
250 gr. Smør
200 gr. Hvetemel
200 gr. Havregryn
3 ts Bakepulver
Godt du kan ha i paien:
2-3 Epler, sukker og kanel
Syltetøy
Bær f.eks. Blåbær, sukker
Frukt/hermetisk frukt
Fremgangsmåte:
Bland alt sammen i en bolle og kna det med hendene.
Del deigen i to og ha 2-4 ss melk i den ene delen av deigen, ha den i bunnen på ei springform.
Deretter tar du det ønskede fyllet på. Så tar du den andre deigen og smuldrer over på toppen.
Stek kaken på ca. 175 grader i ca. 25-30 min.
– Søtmonsen
6 kommentarer
Herlig! Smuldrekake er så godt
Nam
Ninas baking: Ja, det er kjempe godt
Spesielt med havregryn, blir så saftig og god synes jeg 
Sofie Caroline Nilsen:
Takk for tips!!
xx
vestfroken: ^^