Kyllingvinger med Jack Daniels glace:
Legg rå kyllingvinger utover på et stekebrett og stek de i ca. 5 min på 200 grader varmluft.
Ta ut brettet og pensle kyllingvingene med grillolje(orginal) og sett brettet inn igjen i ca. 15 min.
De tas ut og krydres med natvigs krydderblanding og Knorrs kjøtt- og grillkrydder og settes inn igjen 15 min til.
Når de begynner å se ferdige ut og begynner å bli litt sprø tas de ut og pensles med Jack Daniels bbq saus, og krydres med Chicken and steak krydder og settes inn igjen i rundt 3- 5 min. (Skal ikke stå i så lenge da sausen blir fort brent i ovn).
Tilbehør:
Serveres med ris og salat ved siden av.
– Søtmonsen
4 kommentarer
Så deilig:) Flink mann:) Ønsker deg en flott kveld:)
birdbay: Ja, han slår til i blant
Du og 
Nam
lyst å prøve den!
Marie Helene: Han er flink til den retten der ;D Får ikke røre heller xD