Påminnelse, julekonkurranse

Heisann! 🙂

Ville bare innom å minne dere på om julekonkurransen jeg har gående ^^ En vinner vil bli trekt ut den 13. desember. Slik at jeg rekker å få sendt i posten, og at den vil komme frem før jul ^^

Dere finner konkurransen HER!

 

Jeg har også fått mail nå om at bloggen min blir flyttet over til wordpress sin plattform i løpet av nærmeste fremtid. De har også mottatt mange mailer fra folk som allerede har blitt flyttet over, slik at jeg tror de kommer til å gjøre noen forandringer også på de tilbakemeldingene 🙂 Jeg håper ihvertfall på det, og at det ikke vil bli så slitsomt å få ny plattform.

 

Og så har jeg lagd meg bloglovin’ konto som dere kan følge HER 🙂 Siden jeg har hørt at man mister sine følgere på den nye plattformen.

 

Ha ei super ny uke videre! =^.^=

 

#Konkurranse #Julekonkurranse #Påminnelse #Bloglovin #Følgere #Nyplattform #Wordpress #Flytting #Jul

 

– Søtmonsen :))

2 kommentarer
  1. Jeg har allerede deltatt i julekonkurransen din… Gjorde det med en gang, jeg viste jo ikke om jeg fant deg igjen nå som jeg har kommet på ny platform. Det ordnet seg jo heldigvis når jeg oppdaterte Bloglovin’ profilen min. Enn så lenge er vist det eneste stedet for å ha kontrollen på de jeg følger.

   Mmmm, fikk veldig vann i munnen av de deilig småkakene dine 😋

   1. Ja, det er du ^^ Ble flyttet i dag selv. Og vet vel ikke oppned på noe her 😛 Fant kommentarer nå 😛 Haha. Så får vi se hvordan dette blir. Er jo så mye her, og aner ikke om jeg kan bruke gamle design på denne bloggen heller ;o

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg