Juleansjos fra Stabburet

Hei hei! 🙂

Hvert år til jul, så må pappa ha juleansjos til julefrokosten 😉 Jeg selv spiser ikke dette, men for han hører dette til jula. Og de siste årene har det ikke vært noe salg på denne, der du har hel ansjos som man skal rense selv. De har kun hatt disse små boksene der den allerede er renset. Og de har bare hatt litt i butikkene, slik at om du ikke er raskt ute, så får du ikke kjøpt. Dette har de kommet ut med i aviser, siden folk har klagd og etterspurt disse rundt juletider, at det har vært pga. lite fiske i havene og slike ting. 

Og i de siste årene har de kun produsert ut litt til hver butikk, så det har vært sånn førstemann til mølla. Men i går var jeg på butikken sent på kvelden for å handle, da jeg bare av en eller annen grunn snudde meg mot fiskehylla på Coop mega her i Oslo, og da fanget disse blå boksene med nisser meg. Jeg ble jo veldig gira og måtte ringe til min pappa. Selv om jeg ikke spiser det, så er det moro for meg at han kan få det til jul da 🙂 Jeg er bare litt sånn ;P Tenker hele tiden på alle andre, haha!

Jeg ringte han for å høre hvor mange han ville ha, de hadde bare 5 bokser igjen i hylla, så jeg tok like så greit med alle ;o For min eldste bror spiser også dette, og farmor 🙂

Så i år ble jula reddet for min pappa ;P I år får han juleansjos til julefrokosten hele jula, så han kan kose seg maks <3

Om du vil ha juleansjos til jul, råder jeg deg til å løpe til butikken NÅ for å i det hele tatt få tak i det ;o For dette vil nok bli tomt lenge før jul.

 

#Oslo #Juleansjos #Stabburet #Ansjos #Tomt #Jul #Julefrokost #Julekos #Pappa #Råd #Tips #Handle #Løpogkjøp

 

– Søtmonsen :))

20 kommentarer

Siste innlegg