Å være A4

(Pixabay.com)

Hei!

Kristin hadde en liten utfordring, der hun undret på noe og har spurt oss andre om å skrive et lite “svar” til henne om hva vi tenker om saken med det å være A4. Hva vil det si å være A4? Så her er da mitt svar til henne, sånn omsider ;P Tar mye tid og energi å være ute i praksis og jobb, så hodet har jobbet nesten 24/7. klarer ikke å slappe av, og er veldig stressa ;s Men skal prøve å få ut noen innlegg innimellom disse praksisukene 😉

Gå gjerne inn på linken i navnet hennes og finn innlegget for kanskje å bli med dere også 🙂

 

Å være A4, hva vil det si?

Når jeg tenker på hvordan et A4 liv er, så tenker jeg ofte på de som har et sunt og flott liv med helsa i behold, med en bra jobb, et hus, en familie og slekt man har god kontakt med. Man har som regel livet på stell, men også ting som er helt vanlig slik som krangling i forhold eller kjeder seg i jobben.

A4 for et barn kan være det å ha en hel familie, med to foreldre som er glade i hverandre, en fin skolegang uten mobbing, og at folk ser deg.

Men er det dette som er A4 lenger? Eller er det egentlig bare flere og flere som begynner å slite med helsen sin, ikke trives i jobben eller ikke har noe bra forhold til hverken familie eller slekt. Kanskje er det dette som begynner å bli det normale i hverdagen? Et “nytt” A4 liv? Der “normalen” har blitt at folk sliter med helsa, ikke har noe godt forhold, blir mobbet som barn og voksen, ikke har det noe bra i jobben eller ikke har noe kontakt med slekta. Kanskje er det ikke det “flotte” livet der man har alt på stell som er et A4 liv?

(Pixabay.com)

Jeg har nok aldri sett på meg selv som et A4 menneske. Med alt innenfor de fire hjørnene på et ark, der man er normal og har et normalt liv. Jeg ble mobbet mye, noe som gjorde meg til en fighter. Da mener jeg også bokstavelig talt. Banket gutta som var slemme, men noen var jo så klart større. Jeg fikk oppleve svik på det største ganske tidlig også, noe som har satt sitt arr i kroppen min for alltid. Livet mitt har gått ganske mye opp og ned som en berg- og- dal bane, der jeg har vært så langt nede at jeg tok på bunnen, og der jeg har vært høyt opp og glad for å leve.

Dette er jo noe jeg har sett på som et ikke så A4 liv. Jeg er rar og merkelig, interesser som noen ser på som rare og barnslige, merkelig humor (om jeg har noen humor i det hele tatt ;P). Jeg har ei helse som sier at jeg ikke kan gjøre det jeg er flink til, så jeg må finne en annen vei å gå. Noen ganger føler jeg meg nok som en klatt med farge som ikke passer inn på lerretet.

Så hva er vel et A4 liv? Hva er normalt? 

Jeg vet ikke helt om dette var noe svar i det hele tatt til deg Kristin ;P Men som skrevet, jeg er jo litt rar eller hva ;P Hehe.

 

#A4 #Liv #A4liv #Familie #Bergogdalbane #Normal #Barn #Voksen

 

– Søtmonsen :))

16 kommentarer

Siste innlegg