Ordet fornøyd

Hei hei!

Kristin som har bloggen sparing. Har ordnet en liten twist til oss i dag 😀 Der hun hjelper til om man har skrivesperre 🙂 Så skal vi få et ord av henne som vi skal skrive en betydning på. Hvordan vi tolker dette ordet 🙂 Og jeg fikk ordet fornøyd.

Dere finner oppgaven her: http://sparing.blogg.no/1465462040_skrivesperre_bli_med.html.

Ordet fornøyd for meg er et vanskelig ord. For jeg har slike høye forventninger om alt. Meg selv, hvordan ting skal være, se ut og sånn. Så jeg er sjelden fornøyd med meg selv. Fornøyd over noe jeg gjør eller lager. Jeg blir veldig fort skuffa. Skuffa over om geleen på kaka renner ned i bunn, for jeg vet jeg kan gjøre det bedre.

Det å være fornøyd med kroppen sin, har jeg ikke vært på lenge. Jeg er liksom ikke fornøyd med hvordan jeg er, og da blir det nok en skuffelse der. Jeg vet man skal være fornøyd med det man har, for jeg har tross alt et tak over hodet og mat på bordet. Men ingen er like, og alle liv er ikke det samme.

Men så er det dette med å være fornøyd med andre rundt deg da <3 Jeg er fornøyd at jeg har funnet en mann som er her for meg, og støtter meg. Som elsker meg slik som jeg er, med feil og det hele <3 Jeg er så fornøyd med den familien jeg har, som er der uansett <3 

Men jeg må si at nå er det første gang på lenge at jeg er fornøyd med det jeg har fått til hittil med vekten. At jeg gjør dette for meg selv ikke minst, men også for at helsen min skal bli bedre av dette.

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Fornøyd #Ord #Degselv #Skrivesperre #Lek #Oppgave

 

– Søtmonsen :))

12 kommentarer

Siste innlegg