hits
25.07.2018

Tips til hvordan røre sukker og smør hvitt

 • Skrevet 25.07.2018 klokka 08:00
 • Kategori: Tips

Hei :)

Jeg har fått spørsmål tidligere hva jeg mener med når jeg skriver røre sukker og egg hvitt. Og da tenkte jeg å vise og beskrive det her :)

Når man rører sukker og egg "hvitt" , tar man smør uten å smelte det, egg og røre sammen med en kjøkkenmaskin eller en håndmikser. Og da skal man røre helt til det blir mykt og "hvitt". Her har jeg brukt brunt sukker, så blir ikke akkurat hvitt da, men samme prinsipp ;) 

davdav

 

Håper dette hjalp litt med å oppklare det ^^

 

#Tips #Kjøkkentips #Sukkerogegg #Røreshvitt #Baking

 

- Søtmonsen :))

14.03.2018

Gavetips - hjemmelagd

 • Skrevet 14.03.2018 klokka 08:00
 • Kategori: Tips

Hei!

Jeg skulle egentlig legge ut dette innlegget etter jul, men har ikke hatt tid, og dagene bare raser forbi uten at jeg får sukket for meg. Jeg lagde noen hjemmelagde gaver denne julen også, som skulle i tillegg til andre ting jeg ga. Men dette kan man jo gi som andre gaver også ikke bare til jul :) Så tenkte jeg skulle tipse om det allikevel.

Hos søstrene Grene, Clas Ohlson og butikker som de finner man slike glass med lokk som er veldig fine å bruke til den slags type gaver jeg skal vise til. For man kan pynte de som man selv vil, og gjøre de skikkelig fine med bare et bånd rundt :) Jeg lagde krydderblanding og en toppingblanding til cappuccino som jeg fylte disse glassene med. Og på Clas Ohlson fant jeg slike lapper man kan feste på selve glasset og slike man kan knyte fast med en tråd.

Jeg brukte bare et rødt bånd rundt som skulle pynte litt opp og skrev innhold på lappene og hva de evt. kunne brukes til på andre siden. Jeg brukte ingen oppskrift men bare blandet sammen flere krydre :) Her kan man lage slike blandinger som man selv vil. Jeg synes ihvertfall det er koselig med slike gaver, og de trenger ikke være til noe spesielt heller, bare for å gi bort til andre :) 

 

#Tips #Julegaver #Hjemmelaget #Gavetips #Krydderblanding #Glasskrukker #Pynt 

 

- Søtmonsen :))

08.03.2018

Tips til utstyr for hvitløk

 • Skrevet 08.03.2018 klokka 12:00
 • Kategori: Tips

dav

Hei hei!

Jeg er en person som er veldig glad i hvitløk, og jeg bruker helst kinesisk hvitløk (den som er hel) enn den vanlige som har fedd. Og jeg må innrømme at jeg syns det er et ork å fin hakke hvitløken når man må gjøre det. Men så for ei god stund siden så jeg noen her på bloggen som la ut et tips om et redskap de hadde kjøpt på IKEA. Jeg husker ikke hvem det var den gangen for det var vel rundt når jeg startet med denne bloggen. Men jeg fikk tak i denne og synes den er helt super for hvitløken. Jeg prøvde gulrot og ost på den også, men fungerte ikke helt slik at jeg kun bruker den til hvitløk og ingefær blant annet ;P

dav

Jeg har også kjøpt inn en slik liten rasper som passer perfekt til det om man ikke har en IKEA i nærheten ;) Jeg husker ikke helt hvor jeg kjøpte den, om det var Nille eller Clas Ohlson eller noe.

sdr

Jeg synes det er snedig å bruke slikt verktøy for å raspe hvitløken istedet for å kutte den da ;) Så et tips til de som hater å kutte hvitløk :D Man har jo også slike hvitløkspresser da, men synes denne er veldig fin å bruke ;)

 

#Tips #Hvitløk #IKEA #Hvitløksrasper #Rasper #Rivjern 

 

- Søtmonsen :))

16.12.2017

Tips til risengrynsgrøt

 • Skrevet 16.12.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Tips

Hei hei :)

Tenkte jeg skulle tipse dere litt til hvordan å lage risengrynsgrøt uten at den brenner seg, eller blir missfarget :) Jeg bruker aldri å koke risengrynene i vann først, det vanner ut grøten sånn og er absolutt ikke nødvendig om man har tid :)

 

Oppskrift på risengrynsgrøt:

2 dl Risengryn.

Ca. 8 dl Melk. (Her er det egentlig ikke noe hvilken melk du bruker, jeg brukte ekstra lett. Men den blir jo litt fyldigere om man bruker helmelk).

1/2 ts. Salt.

1- 2 ss Smør.

 

Ha risen og melka i en kjele med salt og kok opp. Rør slik at grynene ikke setter seg fast i bunnen eller klumper seg.

Trekk kjelen av plata og legg lokk på. La den stå slik i ca. 1,5 til 2 timer, rør noen ganger innimellom.

Når du ser at den har tyknet såpass bra, kan man sette den litt på plata igjen før servering og rør inn smøret.

Smak til om du trenger litt mer salt. (Husk saltet hjelper med å gjøre slik at grøten blir tykkere også, og det lager god smak på grøten).

Om du synes grøten er litt for tykk når den har stått de 2 timene, er det bare å røre i litt mer melk når du rører inn smøret.

Slik blir grøten din like hvit og fin uten brente klumper eller missfarging av noe slag ;)

 

#Risengrynsgrøt #Grøt #Middag #Tips #Mattips #Middagstips

 

- Søtmonsen :))

16.11.2017

Tips til hjemmelagde julegaver

 • Skrevet 16.11.2017 klokka 10:00
 • Kategori: Tips

Heisann :)

Til julegaver er ganske mange som heller vil lage noe selv for å gi bort, dette kan være for å spare litt penger om man har dårlig råd, eller bare fordi man er lei av alle kjøpte ting :) Jeg synes jo det er utrolig koselig å få noe noen andre har lagd bare for meg <3 Og i fjor lagde jeg en del spiselige gaver til de i familien :)

Jeg lagde både fløtekarameller med julesmak, kokosboller, risboller og sjokoladepinner.

Link til Kokosboller.

Link til Fløtekarameller.

Link til Sjokoladepinner.

Link til Risboller.

Link til Brente mandler.

 

En annen fin ting er brente mandler. Dette er fine spiselige gaver som man kan lett lage i stand, og pakke inn i en litt fin innpakning :) Man kan enten kjøpe slike krukker man kan ha karameller og brente mandler i. Eller så kan man kjøpe inn cellofan, og pynte med gavebånd rundt :) Jeg kjøpte mange forskjellige cellofanposer på wish og ebay i fjor :) Der har de mye fint, men posene var veldig små i størrelsen, så vær litt obs på det om du vil ha plass til alt i en pose :)

Link til oppskriftene finner du over bildene :)

 

#Tips #Idé #Brentemandler #Sjokoladepinner #Risboller #Kokosboller #Fløtekarameller #Jul #Julegaver #Hjemmelaget #Cellofan #Krukker #Emballasje #Ebay #Wish #Råd

 

- Søtmonsen :))

08.09.2016

Tips til å drive vekk forkjølelsen

 • Skrevet 08.09.2016 klokka 12:48
 • Kategori: Tips

Hei hei! :)

Tenkte jeg kunne komme med noen tips som kan hjelpe deg å drive vekk forkjølelsen, nå som det er sesong for det ;o Det vil nok ikke funke så godt mot hosten og sånn, men vil nok hjelpe deg å bli fortere frisk ^^

Jeg selv ble forkjøla her nå, og klarte å ikke få den hosten som alltid kommer med heldigvis :) For jeg gjorde som under her med en gang jeg kjente at nå er det dags for min tur med forkjølelse ;o

  

 1. Drikk MASSE te med honning :) Jeg må jo også ha melk i da ;D Hehe.
 2. Spis MASSE løk, hvitløk og evt. chili i maten :) Dette er ting som driver forkjølelsen ut av kroppen.
 3. Spis en del appelsin. Ikke for mye på en dag da ;o Frukt har jo den anelse å gi deg vondt i magen :P For C- vitamin er bra å få i seg om man er syk. Men da mener jeg ikke å spise tabletter altså ;o Holder å spise litt appelsin ^^ Om man tåler det så klart.
 4. Bruk skjerf skal du ut, eller sitte i bil. (Aircondition er noe dritt når det gjelder dette ;o)
 5. Om man hoster veldig så kan man prøve å spise litt is. Noen ganger funker ikke varm drikke, men is kan. 

Sier ikke at dette er hekseri, og SKAL funke xD Men verdt å prøve ^^ Jeg tar jo også paracet på kvelden for å holde influensaen borte. Hater å ha mer vondt i kroppen enn det jeg allerede har ;o (Altså når jeg er forkjøla da).

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Forkjøla #Forkjølelse #Influensa #Sesong #Fluseason #Te #Teatime #Honning #Appelsin #C-vitamin #Løk #Hvitløk #Chili #Fordrive #Tips #Hjelp

 

- Søtmonsen :))

18.08.2016

Salgstips til studenter

 • Skrevet 18.08.2016 klokka 19:49
 • Kategori: Tips

Hei hei! :)

I dag tenkte jeg at jeg skulle sjekke ut litt salg og slik på Coop Obs. Og jaggu var det ganske mye salg der :D Så jeg ville bare råde studenter om at hvis de har en coop obs i nærheten er det lurt å ta en tur for å sjekke ut tilbudene de har :) De har både frysevarer og tørrvarer som man kan hamstre inn, og lagre på :) Så det er jo litt å spare på da :) Spesielt om man har en egen fryser som har stor plass :)

Jeg var å handlet inn en del i dag da. Slik at jeg har en del ting som kan lages middag og slikt av :)Om dere vil ha noen raske og smarte tips til sparing for studenter så gå inn på denne bloggen her: Sparing.

Jeg er så spent på mandagen som kommer, for da er nemlig min første skoledag :D Så jeg gleder meg jo til det, men er også veldig nervøs ;o

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Tips #Økonomi #Student #Handel #Matvarer #Coop #Obs #CoopObs

 

- Søtmonsen :))

13.08.2016

Tips til alle som skal starte på skolen

 • Skrevet 13.08.2016 klokka 16:22
 • Kategori: Tips

Heisann! :)

Jeg har et shoppingtips til de som skal starte på skolen nå til høsten :D De har nemlig STOR salg på Staples! :D Jeg var der i går og handlet inn masse skrivebøker som kostet 6 kr stykket, og bokbind til 1 kr :D Og masse annet som jeg også trengte da :) De hadde masse på salg der, og jeg fikk med meg alt jeg trengte :)

Og på Nille har de jo masse matbokser og slikt til salg :) Jeg kjøpte meg matboks med drikkeflaske til 20 kr der :D De jeg kjøpte kan ikke vaskes i oppvaskmaskin da, men det gjør jo ikke noe :)Smart å dra i butikken, siden på nett så er det meste handlet tomt allerede på Staples ;s Jeg var på den på Alnabru i Oslo :) De hadde masse igjen av alt :D Så skyndt deg ivei :D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Salg #Skole #Start #Skolestart #Bøker #Tips #Pennal #Skrivesaker #Skolesaker #Staples #Nille #Billig

 

- Søtmonsen :)) 

19.06.2016

Tips: Hvordan dele en melon i terninger

 • Skrevet 19.06.2016 klokka 13:41
 • Kategori: Tips

Hei hei! :)

Tenkte jeg skulle dele med dere en veldig enkel måte å dele opp en vannmelon på i terninger :D Denne er veldig enkel, og det går veldig raskt å gjøre det på denne måten.

 

- Dere tar først å dele vannmelonen i to, om det er en hel vannmelon. Så legger du halvdelen ned med den kuttede siden ned mot skjærefjøla.

- Ta så kniven fra den ene kanten til den andre mens bladet dras igjennom halve vannmelonen. Altså ikke kutte over hele, men halve som vist på bildet. Du gjør dette etasjevis. Først nederst, så ett hakk over og videre slik til du er på toppen.

- Så snur du den, og gjør det samme på denne siden. Er viktig at du ikke deler helt over slik at det blir vanskelig å snu rundt.

- Så snur du vannmelonen med den delte siden opp.

- Ta så kniven og del først i strimler over hele den ene veien. Helt igjennom til bunnen av melonen.- Så den andre, slik at det blir som et sjakkbrett.

- Bruke kniven så å dele løst i rundt kanten på melonen.

- Snu så melonen på hodet oppe i ei skål. Bruk så en skje for å ta ut det som sitter igjen.
 

Var dette greit å forstå? Eller var det noe som ble litt uklart? :) Er ihvertfall en veldig snedig måte å dele opp en melon på :D Og går egentlig veldig fort :D


#Oslo #Trøndelag #Melon #Blogg #Vannmelon #Godt #Mat #Deling #Kutte #Enkel #Måte #Tips #Terninger

 

- Søtmonsen :))

14.06.2016

Tips til kakking av egg

 • Skrevet 14.06.2016 klokka 10:00
 • Kategori: Tips

Heisann :)

Tenkte jeg skulle komme med et lite tips igjen da ^^ Er jo lenge siden nå :D

Men tenkte jeg skulle dele et tips ang. kakking av egg. Når man skal kakke mange egg og ha i en røre av noe slag. Så er det jo så veldig kjedelig å få eggeskall i røra, uansett hva det er ;o

Det dere gjør da er å kakke eggene oppi et glass eller en bolle først. Slik at om dere får eggeskall i, så får dere det ikke i røra, og lettere å ta ut :) Den letteste måten som jeg synes da, for å ta ut skallbiten er å bruke den ene halvdele av egget du kakket. For da slipper du å stå å prøve å pirke ut dette :P 


 

Et annet tips er å kakke mot bordplaten, og ikke på kanten av skåla eller glasset. Siden da blir det gjerne skallbiter som havner ned i. Da kakker du bare en gang mot bordplaten, og deler det i to med hendene.

 

Håper dere fant dette nyttig ^^


#Oslo #Trøndelag #Blogg #Egg #Kakkeegg #Skall #Eggeskall #Biter #Mat #Tips

 

- Søtmonsen :))

01.04.2016

Tips: Hvordan rense en purreløk

 • Skrevet 01.04.2016 klokka 14:13
 • Kategori: Tips


 

Heisann :)

Det er kanskje ikke alle som vet helt hvordan man renser en purreløk på en grei og enkel måte :) Purreløken er plantet i jorden, så den har mye jord imellom bladene enkelt ganger, og det er jo ikke noe godt å få i maten ;o

Så dere tar purreløken og deler den på langs over bladene. Slik at dere da kan bare ta å skylle mellom alle bladene. Verre er det ikke ^^ Men tenkte jeg skulle dele det allikvel :) #Oslo #Trøndelag #Blogg #Purreløk #Rense #Tips

 

- Søtmonsen :))

27.03.2016

Tips til skrelling av løk

 • Skrevet 27.03.2016 klokka 21:43
 • Kategori: Tips


 

Hei hei! :)

Har dere noen gang problemer med å skrelle løken? Fordi skallet er veldig tørt og det bare dras av en liten bit etter hverandre. Frykt ikke! :D

Da har jeg en enkel og fin måte for dere! Slik at skallet blir super lett å få av.

Ta vann i ei skål og legg løken i skåla. La den deretter ligge noen minutter, og så er det bare å dra skallet av :) For skallet blir da mykt i stedet for sprøtt.


Håper dere liker disse tipsene jeg kommer med. Så klart er det mange som vet det fra før av, men tenkte jeg skulle dele tips som kanskje ikke alle tenker over ^^

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Tips #Løk #Skrellingavløk #Lettvint #Mat

 

- Søtmonsen :))

 

26.03.2016

Tips: Hemmeligheten i brunsausen

 • Skrevet 26.03.2016 klokka 12:22
 • Kategori: Tips

Hei hei :)

Tenkte jeg skulle dele min lille hemmelighet for hva jeg har i brunsausen som gjør den ekstra god :D Vet at mange bruker denne, spesielt der jeg kommer fra. Men er ikke alle som er helt klar over det heller, så tenkte jeg skulle dele det med dere :)

Det er nemlig brunost! :D

Om dere lager brunsaus som skal til f.eks. koteletter, og du har en skalk av brunosten igjen i kjøleskapet, så kan du hive den oppi sausen, og den blir kjempe god ^^

Har dere en liten hemmelighet som dere bruker i brunsaus? ;)#Oslo #Trøndelag #Brunsaus #Brunost #Godt #Nam #Blogg #Tips #Hemmelighet #Saus #Mat

 

- Søtmonsen :))

25.03.2016

TV 2 hjelper deg Påskespesial

 • Skrevet 25.03.2016 klokka 15:46
 • Kategori: Tips

Heisann ^^

Satt å så på TV 2 hjelper deg, påskespesial i går, og det var veldig interessant :)

De tok opp blant annet, brettspill for familien, billigste sted for sminke, feriereiser og oppvaskmiddel.

Jeg ble veldig overrasket over oppvaskmiddelet for å være ærlig. For vi bruker YES tabletter, for tja, vi trodde de gjorde en god jobb. De testet ikke merkene denne gang da, men hva som er best av pulver og tabletter. Og det var pulver. Det var veldig stor forskjell også. Med tanke på prøvene de tok. 

Og billigst sminke fant man på HM :) Den var ikke SÅ overraskende, men likevel greit å vite ^^

Jeg synes dette programmet er veldig snedig å se på. Få tips til ting man kanskje ikke tenker over, eller man tror at en ting er billigere, også er det ikke det :) Dyrt er ikke alltid best ;)

Og hun hadde ett smart tips, om noe jeg faktisk ikke visste fantes ^^ Og det var en polaroid zip, som printer ut bildene du tar med mobilen :D Og det virket veldig snedig for meg ^^ Jeg har jo ett polaroid kamera, men er veldig greit å ta ut bildene du synes blir bra når du tar de med mobil også :D Så jeg skal spare til en sånn en ^^ De kostet rundt 1500 ,- 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin påske! ^^

 

#Oslo #Trøndelag #Påske #TV2 #TV2hjelperdeg #Hjelperdeg #Påskespesial #Spesial #Blogg 

- Søtmonsen :))

23.03.2016

Blansjering av brokkoli/ blomkål

 • Skrevet 23.03.2016 klokka 14:17
 • Kategori: Tips

Hei hei :)

Tenkte jeg skulle legge ut ett tips til hvordan man egentlig skal "koke" brokkoli og blomkål. For man skal vel egentlig ikke koke de, for da blir de fort vasne og for mye kokt. Men det man gjør, kalles blansjere på fagspråket ;)

Og det er veldig enkelt. Du koker opp vann i en kjele med litt salt. Så når det koker, putter du blomkålen og brokkolien oppi vannet. Dytt den litt ned i vannet, slik at det kommer over alt. Og la de ligge i sånn ca. 20 sekunder, og ta de opp igjen. Dermed er de ferdige :) Grønnsaker er ment for å ha litt tyggemotstand. Er de bare helt myke og bløte, er det ikke særlig godt.

Om du vil ha gulrot til også. Så tar du bare å hiver oppi gulroten 2 min før. Kjenn litt etter på gulroten om den er stein hard eller ikke. For den trenger litt lenger tid i kokevannet enn brokkolien og blomkålen :) Men den skal heller ikke være vasne eller for mye.


 

#Oslo #Trøndelag #Mat #Tips #Grønnsaker #Gulrot #Brokkoli #Blomkål #Blansjere #Koking #Vann #Koketid #Blogg

 

- Søtmonsen :))

21.03.2016

Farging av frokostegg i påsken

 • Skrevet 21.03.2016 klokka 19:47
 • Kategori: Tips

(Reposter denne i fra fjor :D )

Heisann ^^

Tenkte jeg bare skulle dele noen tips til hvordan dere kan farge eggene til frokost i påsken ;) Mange synes dette er veldig moro, siden det er påske og mange vil ha gule egg :D Men det som er moro er at man kan farge de i mange andre farger også.

Først så tar man jo eggene i kokende vann. Og her skal jeg nevne noen ting man kan bruke for å få forskjellige farger på skallet.

Ting man kan ha i vannet mens eggene koker:

 • Konditorfarger (Hvilke man vil, hos traktøren finner du masse forskjellige, enn de som er vanlig i nærbutikken).
 • Skallet på en Gul løk: Gir gul/oransj farge på eggene. Ha i skallet 1 minutt før eggene er ferdig, Har du de i lenger blir fargen mer brun.
 • Skallet på en Rød løk: Gir rød/rosa farge på eggene.
 • Gurkemeie for gule egg.
 • Blåbær for lilla/blå egg.
 • Man kan også prøve med spinat for grønne egg.

Men så klart fungerer konditorfarge best ^^ Ingen av de tingene setter smak på eggene :)

Håper dere farger påsken inn med masse fine egg ^^ Kos dere! :)

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Egg #Påske #Påskeegg #Frokost #Frokostegg #Fargeegg #Fargingavegg #Eggeglede #Tips #Farging #Farger

 

- Søtmonsen :))

17.03.2016

Fjellvettreglene går galt ;)

 • Skrevet 17.03.2016 klokka 22:01
 • Kategori: Tips

Hei hei :)

Tenkte jeg bare skulle dele ett litt morsomt innlegg hos dere alle, nå som det er snart påske :D

Ett tips er jo å følge fjellvettreglene når man skal ut å gå på ski. Og de fleste kjenner vel til de? ^^

Men her er det noen som har tatt fulstendig feil, og jeg håper ikke dere følger disse ;D Hehe! Men moro er det ment å være, og moro er det ;)

Ha en super påske folkens! :)Jeg lo godt ja ;)

 

#Oslo #Trøndelag #Spøk #Moro #Morsomt #Fjellvettregler #Fjell #Påske #Tull #Lættis

 

- Søtmonsen :))

14.03.2016

Respekt for hverandre

 • Skrevet 14.03.2016 klokka 19:38
 • Kategori: Tips

Hei hei! :D

Har fått så mange gode ord fra felles bloggere i det siste, så jeg blir helt rørt her :D Så tenkte at det er på tide jeg gjør det samme ^^

OBS! Mye tekst ahead! ;)

Etter at jeg startet denne bloggen, har jeg tittet innom nye blogger nå og da, og mange føler jeg at jeg har fått god kontakt med ^^ Jeg synes jeg har møtt veldig mange flinke og fantastiske bloggere. Og det er helt utrolig at man finner slike mennesker på nett nå i dag synes jeg. Med alt netthatet og stygge kommentarer over alt. Men likevel er det disse flotte bloggerne som støtter opp hverandre, og sier nok er nok. Vi er tross alt mennesker vi og, ikke roboter som sitter her å skriver uten følelser. Og med det må jeg ta opp dette med at det er veldig mange bloggere som får så mye dritt slengt etter seg, bare fordi at de blogger om, kanskje livet sitt, eller ting som fasinerer dem. Men at de skal liksom bare godta de styggeste av de stygge kommentarene, den ene etter den andre. Hvor er folkeskikken henn? Hvor ble det av sunt fornuft, og dette med å være mot andre, slik du vil de skal være mot deg? Hva er det som skjer!? 

Jeg har "møtt" så mange fantastiske mennesker her inne på blogg.no, og jeg synes virkelig ikke de fortjene slik dritt fra andre.. De tror virkelig de har noe med om hvem som får barn å skaper seg en familie eller ikke? Hva har vel andre med det å gjøre? Er man ikke glad for dem, og ønsker dem lykke til, så heller la vær å skrive noe i det hele tatt. For dette blir for dumt.

Så med dette vil jeg takke for noen flotte mennesker her inne! Og jeg må fremheve noen av de, som har vært så snille å delt så fine og gode ord om meg og min blogg <3 Og jeg sender ett bilde av tulipaner til dere gode medmennesker! <3 

Dere burde skjekke ut disse, om dere ikke allerede har gjort det:

http://reiduns68.blogg.no/1457948403_framsnakkings_tid.html. Denne dama skreiv ett innlegg om framsnakking, og hun hadde lagt med en link til min blogg. Jeg ble utrolig glad for dette, og positivt overrasket over at noen ville linke til min blogg ^^ Så dere burde ta dere tiden og inn her å titte en snar tur :D Hun har en kjempe flott blogg, og skriver så ærlig og realt ^^

http://magiskliv.blogg.no/ Også har dere denne flotte damen her! Hun er en felles trønder ;D Og jeg føler vi begge er veldig like :) Hun har en kjempe flott blogg, og er seg selv til max, noe jeg elsker! ^^ Hun er full av liv, og sprer masse glede med bloggen sin <3 Vi trenger sånne blogger også ^^

http://frodith.blogg.no/ Denne bloggeren har jeg egentlig følgt lengst tror jeg :) Jeg startet ikke denne bloggen før høsten i fjor. Så hun var vel en av de som stakk seg ut til å begynne med, og jeg måtte bare følge henne :) Hun har en morsom blogg, og har mange fine innlegg. Noen for litt moro, og andre med masse flotte bilder. Hun er kjempe flink til å framheve andre bloggere og mennesker rundt seg <3 Så jeg MÅ jo bare linke henne her ^^

http://missmommy.blogg.no/ Hun her har en fantastisk blogg også. Har giveaways, og masse fine oppskrifter. Hun skriver veldig ekte, og har flotte bilder på bloggen sin. Det er verdt å ta en titt innpå hennes blogg ^^ Hun skriver om sin flotte familie, og mange viktige temaer.

http://lisarorvik.blogg.no/ Hun her har jeg også fulgt med ei stund nå :) Hun har så flotte og virkelig private innlegg om hvordan det er å ha spiseforstyrrelser, og det å slite med noe man aldri vil glemme. Jeg følger henne, for jeg forstår hvordan hun har det ang en sak som skjedde henne. Jeg sitter rett og slett å gråter noen ganger når jeg leser innleggene hennes. For hun får satt ord på tunge temaer. Hun er ei utrolig flott jente, og har kommet langt i bloggverden allerede <3

http://filippaa.blogg.no/ Og jeg må ta med disse to her <3 De er to flotte mennesker som har en blogg sammen, for de er ett par ^^ De skriver blogg om hundene sine, og livet sitt generelt. De har så mange fine innlegg om hvordan det er å ha hund, om hundene deres privat. De har så flotte bilder, og jeg bare forelsker meg slik i hundene deres ^^ <3 De har flotte tips der også ang. hund :)

Det er så mange flere jeg følger, som har supre blogger! Dere alle er fantastiske! Og jeg føler meg beæret av å ha blitt kjent med dere ^^

Ønsker dere alle en super dag videre! <3

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Respekt #Bloggere #Medmenneske #Styggekommentarer #Blomster #Framsnakk #Tips #Link #Folkeskikk

 

- Søtmonsen :))

Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign