03.04.2016

Magiskliv

  • Skrevet 03.04.2016 klokka 21:58
  • Kategori: Sanger(Lokker på deg med fløyta mi ^^ Tihi <3)

Heisann! :)

Ville bare dedikere ett innlegg for min kjære bloggvenn som bestemte seg for å avslutte bloggingen dagen før 1. April ;( Håpte det var en tidlig aprilspøk. Men dessverre ikke. Jeg håper mange vil besøke bloggen hennes, slik at hun kanskje vil komme tilbake igjen! :D Hun har en kjempe fin blogg, og det er mange som savner henne her inne. Flere som har nevnt henne i blogger rundt omkring i det siste, i ett håp om å få henne tilbake <3 Henne, og hennes magiske innlegg <3 Hun hadde en veldig fin og magisk challenge før hun sluttet. Og den skapte magiske innlegg i mange blogger på den uken :) Har ikke kjent henne så veldig lenge, men hun har virkelig satt sitt preg på mitt liv her igjennom bloggen :)

Så Unni, om du ser dette innlegget, håper jeg du kommer tilbake til oss :D For du er DYPT savnet her inne på blogg.no :) <3

Får å finne hennes blogg gå her: http://magiskliv.blogg.no/.

Denne sangen er til deg Unni :) <3

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Magiskliv #Savn #Blogger #Slutt #Sang #Venn #Bloggvenn

 

- Søtmonsen <3
 

Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits