hits
03.03.2018

Vinter- OL er over

 • Skrevet 03.03.2018 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

dav

//Reklame, i samarbeid med Rabble//

Heisann!

Rabble hadde samlet slike flotte tilbud fra forskjellige butikker under vinter- OL. Blant annet hos adidas der man kan finne tilbud som 15 % til deg som ny kunde og mye mer :) Jeg hadde tenkt å titte litt etter noe nytt trengingstøy, siden jeg må begynne å ta fart på denne slankinga igjen, hehe ;) De har fortsatt disse tilbudene, så om du vil få med deg de er det bare å titte innom linken over her ^^

Jeg har vel aldri hatt noe spesielt forhold til OL, eller sport sånn generelt. Men jeg følger da med, og synes det er moro at Norge har tatt så mange medaljer under OL i år :) Norge var jo desidert best, og det var slik en super avslutning for Marit Bjørgen <3 Hun har vel planer om å gi seg snart, men hun har jaggu meg vært helt RÅ! Hun har jeg liksom fulgt med litt, og han selveste Petter Northug da ;P Hehe. Men han fikk ikke vært med på OL i år, og da ble det jo litt kjedelig på herrefronten ;P Men så klart har vi mange supre herrer som deltok i år også :)

dav

(Trykk på bildet for å komme til Rabble sin startside for andre supre tilbud og rabatter). 

Vi fikk jo sett litt av OL i klasserommet på storskjerm også når vi hadde skoleuke ;P I pausene så klart, hehe. Så jeg fikk da litt oppdatering med hvordan det sto til med Norge der :) Ellers har jeg nok ikke sett så mye på TV. For som sagt så er nok ikke sport noen stor interesse hos meg. Jeg så jo at de hadde ordnet storskjerm utenfor Østbanehallen utenfor Oslo S. også med benker, slik at folk kunne sitte der å se på OL :)

 

Fulgte dere med på OL når det var? :) 

 

#OL #VinterOL #Storskjerm #Tilbud #Rabble #Rabatter #Adidas #Treningstøy

 

- Søtmonsen :))

07.02.2018

Nytt år, nye muligheter

 • Skrevet 07.02.2018 klokka 17:00
 • Kategori: Rabble

//Reklame, i samarbeid med Rabble//

Heisann!

Jeg har siden i jula gått ned i vekt uten at jeg har prøvd noe særlig på det.  Ikke at jeg blir lei meg for det altså, for jeg har jo planer om det. Men i jula og tiden etter har jeg ikke klart å spise noe særlig, hverken mat eller noe annet. Jeg ble mett med en gang jeg tok en bit av maten. Så jeg tok av meg 7 kg i jula ;o

Nå går det bedre, tror det gikk over av seg selv, og jeg spiser som vanlig igjen bortsett fra så mye godteri. Føler jeg har vært flink i det siste å ikke spist noe særlig av det heller. For før jul ble det jo kanskje litt mye godteri, sånn hver dag ;s Og det skal jeg ikke gjøre nå, men holde meg til helger og bursdager :)

Og det virker som at det går rett vei, men jeg prøver å ikke legge så mye vekt på å følge med på det. Sånn som å veie meg ofte og slikt, for det er mer moro å sjekke sånn 1 gang i måneden eller sjeldnere og se om man har klart å holde seg :) 

(Dere kommer til Rabble sin fremside ved å trykke på bildet).

På Gina Tricot har jeg funnet meg slike gode jeans som kalles Molly highwaist jeans :) De er som tights bare i jeansstoff, og kan trekkes over magen :) Jeg synes disse er veldig fine og gode å ha på for meg som er litt overvektig. Og jeg har to i svart fra før av, men fikk kjøpt meg ei i den mørkeblå der (farge Rinse d). Føler meg litt slimere når jeg har disse på meg ;)

Så det er et nytt år og nye muligheter for å nå det ønskede målet for min vekt og figur :)

 

#Nyttår #Nyemuligheter #Muligheter #Jeans #GinaTricot #Shopping #Handle #Netthandel #Rabble #Highwaist

 

- Søtmonsen :))

21.12.2017

Tips til hudkremer for ansikt og hender

 • Skrevet 21.12.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

//Inneholder reklame, i samarbeid med Rabble//

Hei! :)

Jeg sliter jo veldig med tørr hud, spesielt når det er vinter og kaldt ute. Jeg jobber som kokk, og det at man vasker hendene x- antall ganger i løpet av dagen hjelper ikke særlig på det heller. Jeg har funnet noen produkter jeg er veldig fornøyd med til både hender og ansikt :) Til hendene liker jeg kremer som trekker fort inn i huden, så man faktisk kan bruke hendene etter man har smurt de inn.

Til ansiktet har jeg en som er veldig fet, og en som trekkes inn i huden med en gang. Den tynne er den som er rosa ifra Cosmica. Den bruker jeg når jeg skal ut blant folk, og bare er tørr der og da. De hvite fra A- Derma er både for ansikt, hender og kropp. Den lille bruker jeg i ansiktet og den er ganske fet. Den er fin til når man har tatt en dusj, og før kvelden når man skal legge seg.

Til hendene bruker jeg Shiseido og L'Occitane med cherry blossom, den er det jo litt lukt og parfyme i fra kirsebærblomstene. Men er veldig god synes jeg. Shiseido er veldig silkemyk, og er ikke helt sånn som jeg liker det, men den er god mot tørre hender. Så lenge man ikke trenger å bruke hendene så mye, så er den fin ;)

 

Jeg har kjøpt de fra A- Derma, Cosmica og L'Occitane på Vitus apotek, og Shiseido kjøpte jeg på Vita Exclusive. Og akkurat nå har Vita 40% på ansiktspleie og make- up :) Trykk på linken for å komme til Rabble sine rabatter og tilbud hos Vita, så kan det hende det er noe der du finner interessant :) Klikk på bildet over så kommer du direkte til Rabble sin startside, kanskje finner du andre tilbud og rabatter i andre butikker.

Og om dere trykker på linken til #Inspiredbyrabble kommer dere til Instagram. Der kan dere sjekke ut andre sine tips til produkter for tørr vinterhud :)  Og HER kommer dere til Rabble sin instagramkonto.

Ønsker dere ei fortsatt fin adventstid <3 

 

#Cosmica #Hudkrem #Ansiktskrem #Håndkrem #A-Derma #L'Occitane #Shiseido #Vita #Rabble #Kremer #Kulde #Tørrhud #Hud #Psoriasis #Rabatter #Tilbud #Netthandel #Vitusapotek

 

- Søtmonsen :))

17.11.2017

Black Week og Black Friday

 • Skrevet 17.11.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

(Pixabay..com)

//Reklame, i samarbeid med Rabble//

Heisann!

Da er det den tiden av året igjen, der alle blir helt elleville i øynene, og kjenner hoggtennene komme frem. Da folk tar frem slipesteinen for å kvesse klørne, og tar frem joggeskoene fra i fjor. For her skal det jaktes, og alt som er i veien blir meid ned. Det er nemlig Black Friday jeg snakker om ;)

Så da skal jeg fortelle dere noe lurt ;) Dere kan sitte hjemme, trygt og godt i stolen utenfor faresonen ;D For Rabble har nemlig samlet opp alle tilbudene og rabattene som har med black friday å gjøre under en og samme plass. Slik blir det lettere for dere som ikke orker å trosse hissige shoppinggale damer som er på jakt etter julegaver på salg ;) Mange nettbutikker har også en del timessalg, der de har enkelte varer på salg for den timen, og andre varer den neste. Ellers er det propp- fult med tilbud og rabatter rundt omkring på nett.

Jeg selv kommer til å sjekke ut disse tilbudene, for å se om jeg finner de siste julegavene jeg mangler der :) Jeg har allerede handlet litt på Aplhageek, CDON, Ellos, Coolstuff, Clas Ohlson og flere :)

Klikker dere på bildet over, vil dere komme direkte til Rabble sin side, hvor de har samlet alle tilbud som er tilknyttet Black Friday. Der vil det nok komme flere butikker etterhvert på selve dagen og hele uken mot fredagen (Black Week) :) De har tilogmed en nedtelling til selve dagen, slik at du og jeg kan følge med hvor lenge det er igjen til kickoff ;) Og som dere ser er pengeboka mi klar for siste rundt med julegaveinnkjøp ;)

(Pixabay.com)

Rabble har også en egen Instagramkonto, der du kan følge med på spesielle tilbud de har inne. Om det er en butikk som har et supert tilbud ute, blir det kanskje lagt ut på deres instagram. Du kan trykke på linken for å komme direkte til deres konto for å følge dem. Der vil de også legge ut mye morsomt frem mot Black Friday :)

De har også ordnet et eget Facebookevent for Black Friday. Der de kommer til å legge ut mange flotte konkurranser, tips og morsomme ting nå mot Black Friday. Der kan dere klikke på at dere vil være med, for å få oppdateringer der i fra om dere vil være med på disse konkurransene :)

 

Så kom og bli med, kanskje finner du alle julegavene du ser etter blant disse tilbudene på nett :) Og så klart bruk nettvett som det heter, når dere handler på nett ;) Masse lykke til i julegavehandelen! <3

Happy Shopping! <3

 

#Netthandel #Nett #Rabble #Tilbud #Rabatter #BlackFriday #BlackWeek #Julegaver #Julegavehandel #Facebookevent #Instagram #Konkurranser #Shopping #Pakker #Post #Pengebok

 

- Søtmonsen :))

05.11.2017

Serietitting på Viaplay

 • Skrevet 05.11.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann!

For de som har fulgt med på denne bloggen ei stund nå, har kanskje fått med seg at jeg er utrolig glad i serier og filmer. Om du gir meg pepsi max og en TV koblet til internett, så kan jeg sitte pal i sofaen å se på serier og filmer <3

Det er en stor hobby hos meg, det å se på film, serier og anime <3 Jeg elsker det! Og kan som sagt sitte en hel uke i strekk om jeg kan. Ikke at jeg noen gang har tiden til det da altså, kremt!

 

Alle steder man kan drømme seg bort i "uvirkelige" verdener, er verdt tiden <3

 

Hos Rabble kan du finne tilbuder på en måneds gratis prøvetid på f.eks. Viaplay. Jeg må jo skaffe meg Viaplay nå som sesong 3 av The Outlander har kommet ut, og de viser den kun på Viaplay. Kommer vel ikke på HBO og slikt før om et år eller noe, og DET er lenge å vente det! ;o

Dere har kanskje fått med dere at jeg har snakket litt om en serie kalt The Outlander her før? ;) Viss ikke kan du trykke deg inn HER for å finne innlegget. Den serien er serie med stor S! Den har alt, blodbad, tårer, tidsreiser, familie, vennskap, fiender, Skottland, England og Den store kjærligheten <3 Jeg forelsket meg helt i denne serien, og siden Viaplay har den nyeste sesongen til denne ute nå, så er jo det ingen sak å melde seg inn der nei ;)

(Trykk på bildet for å komme til Rabble sin startside. Der kan du finne gode tilbud på både Viaplay og Netflix blant annet).

Rabble har også rabatter og tilbud fra Netflix der, og jeg har begynt på serien Once Upon a Time der :) Jeg har kommet til sesong 2, og jeg må si den fenger meg veldig. Jeg liker jo å spare på serier til det har kommet ut noen sesonger av de, slik at jeg kan ha litt å se på i gangen istedenfor å måtte vente på ny episode hver uke. Det har jeg ikke tålmodighet til ;P Hehe. Og nå ligger det jo 6 sesonger ute på Netflix av den, slik at jeg har litt å se på der til Game of Thrones begynner igjen ;)

 

Ha en magisk søndag videre! ;)

 

#Serier #Filmer #Anime #Viaplay #Netflix #TV #Kos #Rabble #Tilbud #Rabatter #Onceuponatime #Theoutlander #Gameofthrones #Glede #Fantasi #Drømmesegbort

 

- Søtmonsen :))

21.10.2017

Sminke og herlige dufter

 • Skrevet 21.10.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Hei hei :)

Jeg digger parfyme, og noen vil kanskje påstå at jeg er avhending ;P Hehe. Jeg har ørten forskjellige flasker av parfyme, fordi jeg elsker å prøve nye dufter, men det er også kjedelig å kjøpe den samme hver gang da :D Spesielt når det alltid kommer ut nye dufter, og det er så mange forskjellige ;P Hadde jeg hatt råd, hadde jeg nok kjøpt flere. Men jeg prøver å roe ned med det også, prøver å bruke opp de jeg har før jeg kjøper nye.

Men jeg er litt avhengig av å alltid ha en parfymeflaske tilgjengelig, sånn som i vesker og slikt hvor enn jeg går. Er nok en greie jeg har ;P Jeg fant jo en duft som var veldig meg, men den må jeg jo spare på til spesielle anledninger føler jeg. Slik at jeg har ikke brukt så mye av den enda :)

Så nå kan det være sånn fra 1 til 2 flasker i året jeg kjøper, og det er lite i forhold til før. Er nesten skremmende å si, men jeg handlet kanskje en ny parfyme hver måned til annen hver ;o Haha, my guilty pleasures? ;P

(Trykk på bildet for å komme til fine tilbud hos Kicks)

Kicks er jo da blitt en av mine favorittbutikker oppigjennom årene :) Mest pga. parfymen, men de har også en del sminke der. Jeg har aldri vært den som har brukt noe særlig til sminke, men jeg MÅ ha mascara og eyeliner på våtlinjen nede hver gang jeg skal ut av huset. Altså hver dag da, om jeg ikke har fri og ikke skal noe utenfor denne leiligheten.

Jeg liker å prøve litt farger noen ganger, som blå eyelinere eller øyenskygge :) Og jeg er veldig glad i litt forskjellige ting til leppene, selv om jeg ikke bruker det så ofte. Blir som med neglelakk, jeg elsker å kjøpe det for fargene sin del, men kan aldri bruke det i mitt yrke ;P NYX har noen morsomme og flotte farger til leppene blant annet :D Har en i lilla (Copenhagen).

På Rabble kan du finne flere flotte tilbud og rabatter på sminke og div. :)

 

Ha ei super helg! :)

 

#Kicks #Parfyme #Tilbud #Rabble #Rabatt #Sminke #Eyeliner #NYX #Lepper #Farger #Neglelakk #Mascara #Blyant #Dufter

 

- Søtmonsen :))

14.10.2017

Pink october

 • Skrevet 14.10.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann!

Det er igjen tiden for rosa måned, og Rabble har samlet sammen butikker som alle har flotte tilbud for Pink october.

Det er så utrolig viktig å lyse opp denne saken. Enten man er kvinne eller mann, voksen eller barn. Uansett hvilken kreft man har, er det en styggedom som må bort. Dessverre blir det bare mer og mer av den.. Det er bare flere og flere fra der jeg kommer ifra som har fått kreft, noen overlevd, noen har dødd, og noen har ei uviss fremtid foran seg..

Det er en trist sak, og den rammer så mange. Ikke bare de som får det, men også de pårørende rundt. Og jeg kan dessverre si at jeg bare kjenner flere og flere.. Noe som stikker langt inn i hjertet.

Jeg tror nok det kommer av all teknologien vi har i dag. Eller er det bare fordi vi har en større sjanse for å oppdage det i da? At det bare blir flere og flere som får det? For vi har så mye nå, som vi ikke hadde før i tiden. Og det får meg til å tenke at det er det som gir oss denne sykdommen. Men hva vet vel jeg?

Jeg støtter hvert år til rosa måned. Enten ved å kjøpe en sløyfe, eller på andre måter. Jeg har også barnekreftsforskningen i Trondheim på min Grasrotandel. Prøver å gi der jeg kan hele året, ikke bare oktober og november. Men det er fint å ha en hel måned for hver. Der man kan gjøre litt ekstra ut av det, og få opp øynene på folk.

Så støtt der man kan, både for å hjelpe forskerne finne en kur, men også støtte psykisk. Gi alle tanker og energi til de som må gå igjennom dette, og for de som står ved deres side og føler seg hjelpeløse <3

Om du føler for å gå inn på Rabble sine sider og sjekke ut de Rosa tilbudene de har, trykke på denne linken <3

(Trykk på bildet for å komme til Pierre Robert sine tilbud og rabatter. Herlig undertøy for herlige damer!)

 

Ønsker dere alle ei super helg <3

 

#Pink #Pinkoctober #Rosamåned #Rosa #Kreft #Sykdom #Styggedom #Pårørende #Bekjente #Ågi #Grasrotandel #Støtte

 

- Søtmonsen <3

07.09.2017

Høstens kulde

 • Skrevet 07.09.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann! :)

Høsten har kommet, den kom ganske tidlig i år føler jeg. Ble en kaldere vind den siste ferieuka i ferien, og da vet man det har startet. At det er slutt på sommeren, den varme vinden og det varme vannet. Man ser de norske grønnsakene komme i butikkene, og det er på tide med litt supper til middag. Det er nesten så man må finne frem hanskene som man pakket ned i vår. 

Kjøttsuppe er en klar favoritt her i huset når det kommer til supper som varmer. Da får jeg min kjære samboer til å spise godt også, han som ikke er noen stor fan av supper sånn generelt. Men denne er han veldig glad i. Og det smaker jo ekstra godt med norske grønnsaker også da ;)

Høsten er ei herlig tid. Jeg liker når det begynner å bli litt kjøligere i luften. Man kjenner den kalde vinden streife håret, og dine varme kinn. Da er det godt å kunne dukke litt ned i en god og varm genser med et varmt skjerf omkring.

Jeg sitter å titter en del på nett nå, etter litt varmere klær for høsten. Vinteren er nok ikke langt unna, så det er bare å boltre seg fast. Så da kan det være smart å finne seg noen varmere klær som passer fint til kulden som er på vei. Og høsten er jo ikke foruten regn den heller, så det kan bli ekstra surt og kaldt om man blir våt i tillegg.

Hos Ellos sine sider har de mange fine rabatter på varme og gode høstklær. Jeg har funnet noen fine gensere og skjerf der. Jeg liker Ellos, fordi de har for alle størrelser og ikke kun de som ikke har det "lille" ekstra på kroppen ;) Så hos Ellos kan du finne det du trenger til høsten. enten det er klær til det kalde været, eller gardiner som matcher høsten til ;)

(Trykk på bildet over kommer du direkte til Rabble sin startside).

 

"Remember, winter is coming";)

 

#Oslo #Høst #Vinter #Genser #Klær #Varmeklær #Varme #Kulde #Vær #Kaldtvær #Skjerf #Shopping #Ellos #Rabble #Rabatt #Tilbud

 

- Søtmonsen :))

18.08.2017

Brevvenner

 • Skrevet 18.08.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Hei hei! :)

I sommer har jeg som sagt tidligere jobbet en del, men hadde ei uke med ferie den siste uken :) Den skal jeg legge ut et eget innlegg om litt senere :)

Men som jeg har skrevet om tidligere så skriver jeg en del brev. Og nå har jeg hele 5 brevvenner, pluss min farmor som jeg skriver en del brev til siden hun ikke hører på telefonen og slikt :) 

Og jeg synes det er kjempe moro å skrive brev. Det er igjennom Facebookgrupper at jeg har funnet mine brevvenner :) Så jeg kan virkelig anbefale dette. For dette gjorde vi mye da jeg var mindre. Man måtte jo skrive brev til folk man møtte i ferien og slikt, siden vi ikke hadde mobil den gang :D 

Og siden jeg har fått enda flere brevvenner, så måtte jeg jo inn å bestille meg nye brevsett for å kunne skrive brev. Da er Rabble god å ha om man vil se igjennom om det er noen tilbud eller rabatter som lurer rundt :D Jeg er jo en stor fan av Ebay og Wish, så jeg dro inn dit igjennom Rabble sin side, for å se om det var noe jeg likte. Og der fant jeg både brevark og konvolutter i alle slags farger og fasonger :)

(Klikker du på bildet kommer du direkte inn til Rabble sin startside).

Kanskje er det noen ting du trenger til skolestart eller jobbstart også? :) Hvorfor ikke ta turen innom Rabble å få med deg de nyeste tilbud og rabatter? :)

På Ebay har de i alle fall mye spennende, og mange billige ting. Alt trenger ikke å koste skjorta :) 

 

Kanskje har DU lyst til å bli min brevvenn? :) Bare å gi et lite pip om du vil det!

 

#Brev #Konvolutter #Brevvenn #Venner #Post #Rabble #Tilbud #Sommer #Ferie #Bekjentskaper #Ebay #Wish #Brevsett #Skrive

 

- Søtmonsen :))

 

 

19.06.2017

Endelig har jeg funnet "min" parfyme

 • Skrevet 19.06.2017 klokka 14:10
 • Kategori: Rabble

Heisann! :D

//I samarbeid med Rabble//

Jeg har en stor forkjærlighet for parfyme, og har titalls med flasker i skapet på badet, veska, i skapet på jobben og der jeg måtte trenge det :P Men jeg har liksom ikke funnet en jeg synes er sinnsykt god, men som også min kjære liker.

Har funnet mange jeg har likt, men er ikke alle som faller helt i smak til min kjære. Og det er jo tross alt han som skal "lukte på meg" ;P

Men her om dagen kom jeg over 40 % salg på Vita, fordi de skal kutte ut salg av parfyme, siden dette skal gå over til kun Vita Exclusive butikkene. Så da måtte jeg jo se om jeg fant en jeg likte. Og det gjorde jeg, jeg ble helt forelsket og den ble med hjem :) Men det beste er jo at min kjære også synes denne var veldig god.

Så da har jeg altså funnet "min" parfyme, som kan bli en fast :) Dette er en parfyme fra Naomi Campell sin kolleksjon, som heter Private. Jeg har flere av hennes parfymer fra før, siden hun lager veldig mange gode parfymer. Men denne var "THE ONE" ;)

På Rabble sine sider kan man gå inn på Vita sin nettbutikk og finne mange herlige tilbud :D De har blant annet 30% rabatt på all solkrem, og opptil 50% tilbud på Vita Exclusive produkter :) Og hva er vel ikke bedre enn det!? :D Jeg liker å handle på Vita, for de har alltid så mye salg på varer jeg bruker daglig. De har også hatt et greit utvalg av parfyme også (siden jeg slik en parfyme elsker), men nå er jo det flyttet til Vita Exclusive, så jeg får titte der neste gang :)

Linken til Vita finner du her: Rabble/Vita. Og trykker du på bildet kan du komme direkte til Rabble sin startside om du ønsker å sjekke ut andre butikker sine tilbud :)

Så vil jeg også ønske alle dere herlige lesere en flott sommer! :) Den er jo allerede i gang her i Oslo, og varmen står på for fult. Håper dere alle får en super sommer! :)
 

Har du en spesiell parfyme du liker? :)

 

#Oslo #Parfyme #VIta #NaomiCampell #Private #Godlukt #Lukt #Elsker #Parfymeelsker #Minlukt #Salg #Rabble #Tilbud #Sommer

 

- Søtmonsen :))

26.05.2017

Hvor finner jeg styrke i hverdagen?

 • Skrevet 26.05.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

Heisann!

(Dette er et veldig langt, og veldig personlig innlegg der Rabble har utfordret oss til å skrive om styrke. Trykk på bildet over for å komme til deres startside).

Nå skal jeg skrive et lite innlegg som handler om det å finne styrke til å takle utfordringer i hverdagen. Dette er altså de utfordringer jeg møter, og har kjempet med i mitt liv. Slik at dette vil handle om hva jeg gjør for å komme meg igjennom ting, og hvor det er jeg får min styrke fra. Det er nok veldig vanskelig for meg å si noe positivt om meg selv, sånn i det hele tatt. Selv det å kalle meg sterk. Føler det blir veldig falskt å si at jeg selv er det, eller andre ting. Men jeg skal prøve allikevel :)

Jeg er veldig usikker på meg selv, og vil nok aldri si jeg er en flink kokk, selv om det er noe jeg kan. Jeg vil nok aldri si at jeg er særlig flink til noe som helst av den grunn at jeg ikke har troen på meg selv.

For meg har jeg vært igjennom mange utfordringer her i livet. Startet med mobbing igjennom hele barne- og ungdomskolen. Der det kanskje vil si at jeg viste styrke ved å ikke la de knekke meg. Jeg tok igjen, og banket gutter som var slemme. Det gjorde det jo ikke noe bedre for meg, at jeg ble sint. Men enkelte gutter ble redde, fordi jeg var sterkere enn dem. Men jeg lot de ikke knekke meg i å være glad, eller prøve å være med på ting.

Ting ble litt bedre da jeg begynte med hest, og ble hestepasser i mellomtrinnet, men guttene var like ekle fordi om. Da hadde de jo en ny ting å erte meg med. Men jeg hadde hester som ikke brydde seg om hvordan jeg så ut, eller hvordan jeg var, så lenge de fikk masse kos, godbiter og en tur ut i skogen <3 Så det ble en stor støtte for meg. Jeg hadde jo også en katt som jeg fikk da jeg var 6 år etter at min farfar døde <3 Som skulle absolutt koses ihjel <3 Så jeg prøvde alltid å heve meg over mobberne, og prøvde å la være med å bry meg om hva folk sa.

 

Så var det hendelsen da jeg var 14 år, der jeg fikk erfare at voksne folk ikke kunne stoles på.. At slekt og familie ikke var til å stole på.. En onkel som viste seg å være glad i små jenter.. Det var dette som ødela meg helt. Jeg valgte å ikke si noe til mine foreldre eller andre voksne. Jeg husker jeg sa det til min bestevenninne etter den sommerferien. Dette gikk jeg med i 5 år før mine foreldre fikk vite noe. Jeg kan ikke si at jeg viste så mye styrke i denne perioden av mitt liv.. For her var jeg veldig suicidal, og prøvde flere ganger på å ende mitt liv.. For om jeg sa noen ting til mine foreldre ville slekta bli delt, og de ville vende meg ryggen. Så rett kan man ha. De trodde jeg løy, og sendte min mor på dør. Noen som sa at blod var tykkere enn vann? Det har nok ikke jeg erfart, siden denne onkelen er inngiftet i familien.. Men jeg ga meg ikke da, jeg feiget ut de gangene jeg ville ende alt.. Det er kanskje enn viss styrke i det å holde noe slikt for seg selv, fordi man ikke vil at familien skal bli splittet. 

 

Men det var da legen sendte meg til en fysioterapaut for sterke smerter i nakke og hodepine, at jeg fikk hjelp. Fysioterapauten så at det var noe ved meg, at jeg ikke hadde det bra inni meg. Så det var hun som pirket hull på byllen. På alt jeg hadde holdt inni meg, og ikke prøvd å vise utenpå hva som foregikk på innsiden.. Deretter fikk jeg mye hjelp fra Incest senteret i Levanger, psykologisk sykepleier, psykologer og psykologiske fysioterapauter. Jeg tok tak i eget liv, og bestemte meg for å ta vare på det. Verdsette det å være i live.

Nå i dag er jeg veldig åpen om ting, kanskje litt for å åpen. Hater at folk skjuler ting for meg, og jeg klarer ikke holde ting inne lenger. Etter at det gikk hull på den største ballongen i mitt liv, så har jeg bare sagt ting som det er uansett hva. Da jeg datet sa jeg det slik det var helt i starten, fordi det var noen som løp som raskt som det gikk da de plutselig fikk vite at jeg slet med ting som dette. Og da orket jeg rett og slett ikke bruke tid på folk som ikke taklet det.

Jeg fikk påvist sykdommen fibromyalgi etter å slitt i mange år med smerte. Der jeg velger å gjøre hva jeg kan for å holde meg oppegående. Jeg sluttet i jobben som kokk, for å videreutdanne meg som noe annet, slik at jeg kan fortsette arbeidslivet. Jeg har valgt å kjempe for dette, for jeg nekter å legge meg ned. Det er veldig tungt å bare jobbe de få dagene jeg har på Egon, men det må til. Og det hjelper jo litt da, at jeg trives så utrolig mye som jeg gjør <3

Jeg gjør alt for å heve meg over folk som bare vil meg vondt. Har kuttet ut alt (unnskyld meg) bullshitet som er. Og velger heller å gjøre ting som gjør meg glad, eller være med folk som faktisk bryr seg om meg og vil være med meg. Orker ikke bruke tid på folk som aldri gjør noe for å faktisk holde kontakten.

Da beklager jeg virkelig for at dette innlegget ble så innmari langt ;s Men som jeg sa: jeg er veldig åpen om ting ;o Hehe. Så håper jeg at alle finner sin indre styrke <3 Og finner det som passer best for dem med å stå på her i livet <3

 

#Oslo #Styrke #Trøndelag #Mobbing #Mobbe #Skole #Fibromyalgi #Sykdom #Incest #Familie #Slekt #Upopulær #Slåssing #Jente #Rabble #Livet

 

- Søtmonsen <33

14.05.2017

17. Mai feiring

 • Skrevet 14.05.2017 klokka 17:13
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann :)

Lenge siden sist nå ;o Er nok ikke helt tilbake enda, veldig mye som skjer for tiden. Mye med skole, jobb og privatliv. Så det er nok å henge fingrene i ;s Stressnivået er ganske høyt, og det får jeg kjenne på kroppen også.

Håper alt står bra til med alle sammen ^^ Jeg har da savnet dere kan dere forstå ^^ Noe har jeg jo på facebook også, så jeg har fått med meg litt hva som skjer :)

Nå er jo våren i full firsprang, og været går sånn opp og ned her i Oslo. Ene dagen er det full sol og 20 varmegrader, og neste dag er det regn og 5 grader. Så det er ikke lett å kle seg bestandig :P 

Som dere ser på bildet, så har jeg vært på museum sammen med min kjære samboer :) Dessverre var utstillingen som vi var på ved Astrup Fearnley museet over i dag, slik at man ikke får sett den mer. Men der hadde altså en mann i fra Japan som heter Takashi Murakami en utstilling som var anime/manga relatert, og en dash hentai/ecchi ;o Mer om dette skal jeg skrive om i et eget innlegg :)

17. mai er i anmarsj, og da er det vel flere av dere som har funnet frem bunaden allerede :) Jeg selv skal finne den frem for å sjekke ut om den fortsatt passer ;s -kremt- Viss ikke så har jeg vært litt inne på Rabble for å sjekke ut de fine tilbudene de har der på kjoler og slikt til 17. mai :) Og der har jeg sett meg ut litt fine kjoler hos Gina Tricot blant annet, slik som den dere ser på bildet under ^^ Dere kan komme til tilbudene ved å klikke på bildet under :)

Under ser dere den flotte fjellbygdbunaden min ^^ Et eldre bilde, for sånn 2 år siden, men det er slik den ser ut. Så er det røde strømper til, ei lue som jeg absolutt ikke synes er noe fin og aldri bruker(Kommer ikke til å legge ut bilde av den :P), ei hvit linskjorte, et kep og ei veske som henges fast i bunaden :) Den kommer i blå, grønn og hvit :)For å komme til Rabble sin startside kan du trykke på bildet av meg i min bunad ;) Så kanskje finner du noen fine tilbud eller rabatter til 17. mai- feiringen :)

 

Hva har du på deg på 17. mai? 

Hvordan skal du feire 17, mai?

 

Håper dere alle har det super bra, så ses skrives vi snart igjen ;)

 

#Oslo #Trønder #Fjellbygdbunad #Bunad #Feire #17.mai #Mai #Museum #Animerelatert #Mangarelatert #Rabble #Nettbutikk #GinaTricot #Kjoler #Traveltid #Travelt #Stress #Skole #Jobb

 

- Søtmonsen :))

28.04.2017

Vårens "must have" :D

 • Skrevet 28.04.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Hei hei! :)

Her i Oslo er det full vår ute :) Så klart har det vært litt snøbyger, sterk vind og regn, men det har likevel rukket å bli ganske så grønt på trærne allerede :) Og våren er ei super fin tid, for det er ikke for varmt ute, og det er så vakkert når blomstene og trærne begynner å spire <3 Det å så at det blir grønt ute, det at fuglene kommer tilbake og bygger rede for å legge egg <3 Isen smelter i fjellene, og man kan høre bekken klukke <3 Det er ei herlig tid dere, eller hva? :D

I bildet over ser dere blomsterbedet utenfor blokkene der jeg bor er i full blomst. Det ble tatt 1. mai i 2014 :) Ikke langt unna sånn i år heller nei ;D (Klikk på bildet så kommer du rett til Rabble sin startside).

Jeg har prøvd å rygge litt i klesskapet mitt tidt og ofte, for å kaste klær som er slitte, og gi vekk klær som aldri blir brukt. Men de klærne jeg bruker ofte, så og si hver dag, blir jo fort slitt. Så det er på tide å handle inn litt nye klær nå til sommeren kommer :)

Da har jeg jo så klart vært litt inne på Rabble sin side, for å se på de tilbudene og rabattene klesbutikkene har for tiden :) Men også finne litt inspirasjon til nye klær jeg kunne tenkt meg å kjøpe.

Her ser dere noen plagg jeg fant på Ellos sin nettbutikk :) Der har mye flotte vårplagg ute nå ^^ (Klikk på bildet for å komme dit).

Over her ser dere noen plagg fra Nelly sin nettbutikk :) De har mange fine kjoler der inne nå :D (Klikk på bildet for å komme dit).Og bildet over her viser noen favoritter hos Zalando :D De har mange kjempe fine kjoler inne nå :) (Klikk på bildet for å komme dit).

Jeg elsker slike korte kjoler når det er varmt ute, og da har jeg gjerne tights under, og kanskje en cardigan over ^^ Og i sko må jeg ha slike som er litt høye i ankelen, som høye sneakers eller skatesko :) Men liker også slike fine, korte støvletter med kilehæl :)

 

Hva er dine must- have om våren? :)

 

#Oslo #Blogg #Klær #Plagg #Kjoler #Kilehæl #Topper #Zalando #Nelly #Ellos #Rabble #Rabatter #Tilbud #Vår #Musthave #Måha #Vårklær #Vårplagg

 

- Søtmonsen :))

13.04.2017

Påskeferie og Rabble sin påskekonkurranse!

 • Skrevet 13.04.2017 klokka 07:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Hei hei! :D

Ja, som dere kanskje har fått med dere så har jeg reist på påskeferie ^^ Og som alltid når jeg har fri i påsken, så reiser jeg gjerne hjem til Trøndelag <3

For hjemme i Trøndelag er det jo litt mer snø enn det er her i Oslo, slik at da kan vi reise på hytta. Hytta ligger slikt til at det er vann rundt hele holmen hytta ligger på. Så om vi skal dit på vinteren, er vi avhengige av at det er kaldt nok til at det blir en tykk is. Men det har som regel aldri vært noe problem sånn sett, men om påsken er sein som i år, så kan det allerede ha begynt å brutt opp litt da. Spesielt som i fjor, da var det veldig mye vann oppå isen.

Vi har alltid brukt å feire påsken oppe i Mellingsvatnet som det heter der hytta vår ligger. Selv før vi fikk hytte der, hadde vi jo båtstø der. Slik at vi var alltid der om vinteren, som om sommeren :) Gikk på skiturer, og fant oss som regel et bålsted. For som kanskje noen ser i navnet, så har det Mellingen i seg, som er mitt etternavn. Fordi min olderfar eide hele området der, til skjøtet på mystisk vis ble borte etter at han ble funnet druknet i elven som renner ut fra det vannet.. Så nå er det staten som eier det, og den dagen pappa fikk kjøpt hytta vi har i dag, føltes det som om at vi fikk tilbake en liten bit av det som en gang tilhørte vår slekt.

(Mellingsvatnet)

Men nok historie for denne gang ;) I påsken nå reiser vi stort sett alltid på hytta. Og siden vi fikk ny hytte i fjor, så er det første gang i ny hytte dette året :D Hytta er jo også blitt malt etter sist jeg var der i fjor sommer :) Siden i jula så kom vi oss ikke dit, og jeg var ikke hjemme så lenge :) Så det blir moro å dit en tur, det gleder jeg meg veldig til! Da skal jeg kose meg med familien og tantebarna mine :D Begge mine brødre skal være hjemme i påsken, og det er mange år siden alle barna har vært hjemme samtidig nå ;o For som regel har en dratt hjem når de andre kommer, og sånn :P

Farmor blir nemlig 95 år i år, og den skal feires i påsken :D Og alle barna og barnebarna kommer hjem for å feire den sammen med henne <3 Hun vet ikke at jeg og min bror kommer hele veien fra Oslo, så det blir utrolig gøy å overraske henne :D Fikk ikke truffet henne i julen siden hun var bortreist, så det er ei stund siden jeg har fått sett henne nå <3 Men jeg sender brev til henne da, ergo fjærpennen og brevstemplene ;D

I Rabble har de en påskekonkurranse for alle andre også! :D Og da kan dere gå inn her for å lese om reglene <3 Der det er 10 personer som vinner et gavekort på 1000 kr hver ^^ Høres ikke dette morsomt ut? :D Dere skal sende inn om hvorfor akkurat du skal vinne og sende inn til en epost som dere finner i denne linken over. Og gå inn å lik siden deres på instagram :) Dere må skrive navnet deres, bidraget og instagramnavnet deres i eposten :) (Instagramnavn; slik at de kan se om dere følger de på instagram^^). Konkurransen starter 13/04 og varer til den 17/04 (Vinnerne blir trukket den 18/04). Lykke til folkens! :D

Om dere har lyst til å shoppe litt i påsken også, så kan dere gå inn på Rabble sin side for å sjekke ut gode tilbud og rabatter ^^(Bildene er lånt fra Pintrest)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Konkurranse #Påskekonkurranse #Påske #Påskefeire #Ferie #Påsketur #Skitur #Hyttetur #Tur #Hytte #Ski #Scooter #Snø #Rabble #Gavekort #Vinne 

 

- Søtmonsen :))

29.03.2017

En viktig sak å støtte <3

 • Skrevet 29.03.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

Heisann!

I dag vil jeg ta opp en sak som jeg synes er utrolig viktig å dele. For det er så utrolig mange som får denne diagnosen hvert år, barn som voksne.. Og den river vekk så mange flotte mennesker, og ødelegger så mye for de som klarer å sloss seg igjennom den.

Jeg snakker om kreft. Den styggedommen som man enda ikke har funnet en kur for. Som river folk vekk, og ødelegger disse nydelige livene <3 Det triste er jo også at den tar våre barn.. Og det er det jeg vil ta frem i dag. For det finnes så mange som forsker på alle forskjellige krefttyper, i håp om å finne en kuren som kan ta knekken på den.

Så Rabble har nå oppfordret oss til å skrive om en sak vi brenner for, som vi synes er viktig å få frem og ut i lyset. Som fortjener en støtte, slik at de kanskje kan få nådd målet sitt en dag. Jeg velger altså barnekreftforeningen. Og synes de fortjener dette bidraget for at de kan finne kuren på denne styggedommen som ikke slipper taket i rundt omkring i verden..

Det at barn kan få kreft, trodde jeg virkelig ikke var mulig da jeg var mindre.. De var jo bare barn, så det kunne da ikke skje. Så det å vokse opp og finne ut at det er utrolig mange som faktisk har det, og får det knuste hjertet mitt.. De stakkars små som ikke har fått vært her på denne jorden særlig lenge, og skal få dette.

Så derfor er håpet stort at de en dag vil lykkes <3 Og at det da vil være gratis for alle som får denne diagnosen. Slik at man ikke må være rik for å i det hele tatt overleve.. Som mange kanskje har fått med seg, så har det florert slike innlegg på facebook den siste tiden også. Der folk utfordrer hverandre til å legge ut en status der de samler inn penger til barnekreftforeningen, der 1 like = 1 kr, og 1 kommentar = 5 kr fra den som legger ut statusen. Så jeg tror det har kommet inn en del penger til de i det siste, som er super flott! Elsker når folk bruker facebook til noe nyttig og godt også <3 Tar i bruk likerknappen til noe godt ;D Hehe.

Dere kan også bidra selv med å gå inn på siden deres. Eller så kan dere også gjøre som meg og ha de som grasrotandel :) Så om jeg vinner i lotto eller noe slikt, går en liten sum av de pengene til den foreningen.

Og et lite filmtips her, om dere ikke har sett filmen "My sisters keeper". Så er den virkelig verdt å se <3
#Oslo #Trøndelag #Blogg #Film #Kreft #Styggedom #Sykdom #Diagnose #Barnekreft #Barnekreftforeningen #Støtte #Rabble #Grasrotandel #Forening #Sak #Kur #Motgift

 

- Søtmonsen <3

17.03.2017

Helse og livsstil

 • Skrevet 17.03.2017 klokka 16:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann! :)

Helse og livsstil kan tolkes på flere måter synes nå jeg :) Uansett hva man gjør, så er det jo en livsstil, altså din livsstil :) Hvordan du velger å leve livet ditt. Har du lyst til å trene hver dag og ikke spise et gram sukker, eller om du har lyst til å sitte å se film hver dag og øse på med godteri og brus. Så er det jo helt og holdent opp til deg :)

Men når det gjelder helse så er det noe annet. Hva er bra for deg, og ikke? Noen mener det å spise med måte er det som skal til, mens andre sverger til den ene dietten etter den andre. Jeg selv har testet ut veldig mye for å prøve å ta av meg noen kilo, men ender alltid opp med å sprekke og gå tilbake til mine uvaner.

Så er det det da, oppe i alt dette styret med slanking og helse hysteri. Så må vi ikke glemme å ta vare på oss selv. For meg så er det å ta vare på seg selv en ting man selv velger er best. Kroppen er ens tempel, og man må ta godt vare på den for at den skal fungere som den skal. Da er det jo kanskje best å spise sunnere og trene regelmessig. Jeg som sliter med den ene sykdommen etter den andre, har jo fått kjent på kroppen at sukker gjør ting bare verre. Så hvorfor skal det da være så vanskelig å bli kvitt denne avhengigheten?

Sukker er en ting som er like avhengighetsskapende som heroin, røyk og alt slikt. Så da er det kanskje ikke så rart folk sliter? Men husk også på å ikke være så streng med deg selv. Det hjelpe ikke akkurat på det heller :) 

Så hva skal jeg gjøre nå for å ta litt vare på meg selv? Vel.. Jeg skal begynne med å ta en aldri så liten "spa" dag for meg selv. Kose meg med duftlys, kremer og ansiktsmasker, og bare nyte tilværelsen ^^(Trykk på bildet for å komme til Rabble sin startside)

Det kan være vanskelig å finne inspirasjon til å leve et sunnere liv. Så derfor kan det jo være lurt å skaffe litt hjelp, kanskje igjennom noen nyttige matbøker?

På Adlibris kan du finne flere bøker som kan hjelpe deg på vei, om du søker etter inspirasjon til nyttige matretter som vil hjelpe på vei til riktig helse.

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Helse #Livsstil #Liv #Takecareofyourself #Tavarepådegselv #Bok #Mat #Tips #Bøker #Rabble #Adlibris #Rabatt #Salg #Trening

 

- Søtmonsen :))

03.03.2017

Vinterferie

 • Skrevet 03.03.2017 klokka 12:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Hei hei! :)

Her i Oslo var vinterferien i uke 8, og jeg hadde fri fra praksisen og jobb :) Hadde jobbhelg fra fredag til søndag da men. Så både jeg og kjæresten hadde en del fri, og vi brukte den sammen på å game :) Jeg har jo begynt med World og Warcraft sammen med kjæresten, så vi satt å levlet en karakter hver sammen da ^^ For å få den til maks level, som er 110 :) Så vi koste oss med det i vinterferien :D Hehe.

Før i tiden var det jo skiturer og slikt med familien, der vi tok med oss kaffekjel, appelsiner og kvikklunsj ;D Og så klart pilk og fiskeutstyr til å fiske på isen med :) Nå er det fryktelig lenge siden jeg har gått på ski. Har aldri tid til noe som helst når jeg er hjemme, for da er jeg ikke hjemme så lenge i strekk. Så den er jo litt kjedelig sånn sett. For det er jo så utrolig koselig når det er skikkelig fint vær ute, og man kan ta med seg litt kos og bare sitte der i sola, og kose seg med familien :)

I år så har jeg også meldt meg inn i div. sosiale grupper på facebook, og der var det noen som la ut et innlegg om å bli brevvenner med hverandre ^^ Og før i tiden hadde jeg en del brevvenner, siden det ikke var mobiler og datamaskiner :) Etter at dataen kom, og alle begynte med MSN og Nettby, så ble dette med brevvenner litt borte. Og vi sendte meldinger til hverandre istedenfor. Så da jeg så den, hev jeg meg på med en gang og jeg har da altså fått meg en ny brevvenn :D Aldri møtt henne, og hun bor i Drammen ^^ Så det er jo litt morsomt da, å få andre ting i posten enn bare regninger :) 

Så da har jeg vært litt på ebay for å handle inn litt mer brevark og utstyr til det :D Jeg har jo sånn stempel og slikt fra før av, for det er noe jeg synes er utrolig moro ^^ Sender fra før brev til min kjære farmor i nord, siden hun hører så dårlig så det ikke er særlig vits i å snakke i telefonen. Så da har jeg hatt et brevsett som nå ble tomt. Og da måtte jeg jo på ebay for å handle nytt, og der fant jeg så mye morsomt ;D Blant annet blekkpenn og blekk :D Så ble litt revet med, og det ble et par nye brevsett og utstyr :P Og nytt stempel med en L på, og ny voks til det :)Trykk på bildet over for å komme direkte til Rabble sin startside :)Så her kan dere gå inn for å sjekke ut Rabble sine rabatter på ebay, og kanskje hive dere med i brevvenn trenden ;D Og skriv gjerne til meg om du vil være min brevvenn :D

 

Håper dere som har hatt vinterferie, har hatt ei super uke og kost dere masse ^^ For det gjorde jeg :D Tihi ;D I dag er jeg aldri ute i praksis, og skal evalueres fra noen på høgskolen der jeg går ;o Så dette er et forhåndsskrevet innlegg :D Så ønske meg lykke til i undervisningen :D Gleder meg til å teste ut metoder, og se om det vil fungere ^^ Så er det jo også snart helg! :D 

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Ebay #Rabble #Brevvenn #WoW #WorldofWarcraft #Gaming #Spill #Kjæreste #Samboer #Vinterferie #Ferie #Vinter #Skole #Undervisning #Gamer #Blekkpenn #Fjærpenn #Brev #Post #Handle #Rabatt #Tilbud #Salg #Økonomi

 

- Søtmonsen :))

14.02.2017

Will you be my Valentine?

 • Skrevet 14.02.2017 klokka 13:56
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann! :)

Er veldig død på bloggen for tiden. Har nettopp startet ute i praksis på videregående skole i går :) Så da blir det nok å henge i for å si det sånn ;o Skal planlegge, og sette opp undervisning :) Første uken er jo bare å følge med på hva læreren gjør, for så å ta over undervisningen etter vinterferien :) Klarte jo å bli dårlig i går, så klarte ikke å komme meg dit i dag.. Noe som er veldig kjedelig, men får bare ta den igjen senere.

Jeg hadde jo store planer for i dag også ;o Lage en sånn herlig middag med dessert til meg og min kjære <3 For det har seg slik at jeg er jo en av de suckerne som elsker å feire valentine ;P Lager alltid en god middag, og baker enten ei kake, eller lager noe dessert som vi kan kose oss med :)

Her kan dere se hva jeg har stelt i stand tidligere ;D

Karamellpudding :)

Dronning Maud's dessert :)

Sjokoladekake på en litt annerledes måte ;)Min berømte smuldrepai ;D

 

Så det er litt av dessertkosen jeg har lagd i stand til meg og min kjære ;) Jeg liker liksom å ha slike spesielle dager, som vi kan kose oss på, og jeg kan skjemme bort han litt :) Blir ikke helt det samme om det skulle vært slik hver dag ;o Han er jo verdt å skjemme bort så ;* Så var litt kjedelig at jeg skulle bli syk, så det ikke ble noe av noe ;s Ikke kort engang ;( Han fikk en eske med noe hjertegodt da, hehe. Eneste jeg hadde rukket å ordnet til han før :P Han bryr jo seg fint lite om sånne ting, men jeg synes det er kos da selv om :)

Vi kan jo alltids kose oss med en film eller serie senere i dag ^^ <3 Og der kan dere jo gå inn på Rabble sin side over CDON :D Der har de mange filmer og serier på tilbud hele tiden, og det er jo alltid kos å ha en filmkveld med sin kjære <3

Hadde planer om å game WoW sammen men, får se om formen endrer seg ;) Og ja, jeg har begynt med WoW :D Dere får ta kontakt om dere vil ha brukernavn på battle.net ;)Haha, mens jeg og min kjære sto i ro i spillet i helga, for jeg måtte ta noen bilder ;P Så kom det en fyr og kastet hjerter på oss i spillet :P Haha, måtte le litt! Er sånn valentine event i spillet, og man kan kaste hjerter over hodene på folk også :P Søtt da ;)

(Trykk gjerne på bildet for å komme direkte til Rabble sin startside ^^ Så kanskje finner du noe interessant der inne om du har glemt valentine ;) )

 

Ønsker dere alle en kjærlighetsfull dag! ;) <3


#Oslo #Trøndelag #Blogg #Valentine #Rabble #Nettside #Netthandel #CDON #Film #Serie #Gaming #Spill #WOW #Kjæreste #Kjære #Kjærlighet #Hjerte #Dessert #Kaker #Middag #Mat #Kos #Matkos #Praksis #Skole #Arbeid #Syk

 

- Søtmonsen <33

14.01.2017

Hvordan spare på vinterklær?

 • Skrevet 14.01.2017 klokka 19:40
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann! :)

Nå om dagen har det begynt å bli litt kaldere selv her i Oslo. Og slik burde det være når vi er midt i januar synes jeg ;o Kan jo gjerne komme litt snø også da, hehe. Men i Oslo ødelegger de jo snøen med alt det saltet de har på, så blir ikke like kos som for de som bor på bygda. Glad jeg fikk være hjemme i jula, slik at jeg fikk litt vinter ihvertfall ;D

Men tenkte jeg skulle dele noen tips til hvordan man kan spare litt på vinterklær, siden man gjerne trenger å bytte ut de en gang i blant, og det er ikke alltid så billig ;o Da kan man også spare inn på andre ting, slik at man kan lettere handle seg vinterklær ^^

Mine tips:

 • Først og fremst handle vinterklær når de kommer på salg, for når vinteren nærmer seg over, kommer alle slike klær gjerne på salg, for at de skal få inn nye varer.
 • Handle matvarer på tilbud, og benytte seg av apper som Rabble sin app, Æ- appen til Rema Tusen, Mattilbud- appen, Narvesen og 7-eleven appene, clubvita- appen, To good to go appen og slike apper som sparer for deg når du er å handler, gir deg poeng som man kan få gratis ting eller rabatter på neste ting man skal handle.
 • Om man trenger andre ting som jeg f.eks. trengte en PC- veske og en ny mobil lommebok. Og her i Norge er jo det ganske så dyrt for slike ting. Så der kan man faktisk heller sjekke Ebay eller wish for billigere ting :) For slike ting der koster nesten ingenting, og man bytter gjerne ut slike ting også når de blir slitte, så da har man liksom ikke brukt flere 1000 kr på det, så da gjør det ikke like vondt å bytte den ut igjen ;) Og ja, jeg har fått mye som er ganske lik kvalitet på, bare billigere :)
 • Ta gjerne ut en 500- 1000 lapp hver måned og legg av i en skuff eller et skap, der de ligger trygt. Og ikke bruk av disse, for da har du gjerne en liten buffer om du skulle trenge det en dag.
 • Selg ting som du ikke lenger bruker, eller har behov for som bare ligger å samler støv. F.eks. jeg hadde ei veske som var helt ny, og ei musematte som jeg la ut på finn for å få litt ekstra penger i lomma.
 • Sjekk igjennom Finn før man kjøper noe helt nytt, for der er det ganske mange som selger billig eller gir bort. Og da kan man få et vaffeljern gratis da, om man skulle være så heldig ;) Jeg fikk nytt vaffeljern til jul, og ga bort det gamle på finn siden det var fult brukbart og ikke noe i veien med det :) Ble gitt bort på minutter etter at annonsen ble lagt ut, for det er veldig mange som er der å titter, og som også legger ut ting for salg eller gies bort :) Så om du trenger en kommode f.eks. så ikke kjøp nytt før du har sjekket der, så kan det hende du sparer en 1000 lapp ;)
 • Bruker man Rabble- appen eller nettsiden deres, så finner man en del tilbud og rabatter som man kan benytte seg av, slik som Ebay sin nettbutikk :)(I bildet over kommer dere direkte til Rabble sin startside ^^ )

 

Og forresten så har Rabble- appen kommet ut på norsk nå! :D Så kan dere gå inn HER for å laste den ned ^^ Det er både for android og Iphone ^^

Happy shopping! ;)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Rabble #Tips #Vinter #Vinterklær #Sparetips #Sparing #Apper #App #Tilbud #Rabatter #Ebay #Penger

 

- Søtmonsen :))

07.01.2017

Mål og nyttårsforsetter?

 • Skrevet 07.01.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

Hei hei! :)

Ja, så er det januar igjen, og julen er over, og et nytt år er her :) Og da kommer det gjerne med en del innlegg og statuser med ordene NYTTÅRSFORSETT!..

Så da er det jo opp til meg å si hva mine er sant? :D Hehe, nei det blir nok ikke det ;) For jeg orker nemlig aldri å ha nyttårsforsett... For er det noe jeg har bestemt meg for å forandre, som vekten eller noe sånt, eller ta tak i ting, så gjør jeg det uansett på året og ikke som noe jeg må gjøre innen neste år. Så det har jeg aldri orket ^^

Men jeg har jo noen mål for året 2017, som bare kan gjøres dette året, og det er jo så klart å fullføre det første skoleåret :P Hehe, og starte på år nr. 2 ^^ Så det blir jo noe jeg skal jobbe med i år :) Og jeg skal jo fortsatt prøve å jobbe med vekta mi da, siden jeg har vært litt slapp i det siste.. par månedene xD Hehe.. ops. Så da skal jeg nå fortsette med det :)

Jeg har jo også som mål å bli bedre i kroppen og med helsen :) Det er jo alltid et høyt prioritert mål hos meg, at jeg en gang kanskje vil bli smertefri.. Å finne en balanse som vil passe for meg :) Der jeg ikke har alle disse bekymringene og stresset, denne skyldfølelsen og selvhatet. At jeg kan legge fra meg det en dag :)


(Dere finner startsiden til Rabble i bildet over)

Jeg har jo også vært å titta litt på nettet etter litt ting ;) Hehe. Alltid det vettu! Litt farlig også ;o For man finner alltid så mye fint :) Men jeg er jo på titt etter litt nye klær. Så da er det jo snedig å inn på Rabble for å sjekke om de har noen fine rabatter for meg der ;D

Og jeg har titta litt på HM, og der har de masse fint nå til billige priser :D Jeg har vunnet litt gavekort, som jeg skal bruke der, og da skal det bli noen nye bukser blant annet ^^Ha ei super helg da folkens! :)


#Oslo #Trøndelag #Blogg #HM #Hennes&Mauritz #Klær #Rabble #Samarbeid #Nyttårsforsett #Mål #2017 #Handle #Nettbutikk #Butikker #Spare #Rabatter #Tilbud

 

- Søtmonsen :))

25.12.2016

Julerøkelse

 • Skrevet 25.12.2016 klokka 14:58
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann! ^^

Ja, da var julaften over, og man kan kose seg resten av julen ^^ Jeg hadde en veldig fin julaften med mine kjære foreldre <3

Min far har lett etter en spesiell røkelse i mange år, som de hadde da han var barn. En som ser ut som den på bildet over, og luktet mer som kongerøkelse av, bare ikke helt likt. Men denne røkelsen er nå borte for godt, siden jeg har lett lenge etter den jeg også, men har funnet ut at mannen som lagde denne døde, og det var kun han som hadde oppskriften på denne. Så man kan vel si han tok den med seg i graven.

Så jeg har lett rundt, og spurt andre på facebook, og der fikk jeg tips om denne i bildet over, at den skulle nok være veldig lik den gamle. Så jeg kjøpte den på ebay, og håpte den kanskje var litt lik ihvertfall. Så pappa fikk denne i julegaven, og han likte den veldig godt, og syntes den var ganske lik den som han husket fra barndommen. Så om dere leter etter den som en gang het orientalsk kongerøkelse av Salam, så kan det være verdt å prøve denne :) Link til den er i bildet over.

Dere kan gå inn på Rabble sine sider og se om dere kan få noen supre tilbud på Ebay der :DHer kan dere også finne denne supre tingen jeg kjøpte til både min pappa og min kjære x3 Det er et forkle som man fester til speilet på badet, og som samler opp hårene når man barberer seg :D Er ikke det smart eller hva? Så denne kan være super hos deres mannfolk ;) Trykk på bildet for å komme til Rabble sin framside, for å sjekke ut andre butikker ^^

Ha ei fortsatt god jul folkens! :D <3

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Jul #Røkelse #Salamrøkelse #Kongerøkelse #Julerøkelse #Familie #Rabble #Julaften #Julegaver #Forkle #Skjeggforkle #Skjegg #Mannfolk #Menn #Tips #Salam #Orientalskkongerøkelse #Harpiks #Ebay #Handel #Nettbutikk #Netthandel 

 

- Søtmonsen :))

13.12.2016

Siste innspurt på julegavehandel på nett!

 • Skrevet 13.12.2016 klokka 10:00
 • Kategori: Rabble


(Bildene er fra Google)


//I samarbeid med Rabble//

Heisann! :D

Ja, nå er det jaggu ikke lenge igjen til julaften ;o Og mange begynner vel å stresse noe ekstremt med å få ferdig de siste julegavene som mangler. Jeg selv mangler noen, og begynner å bli skikkelig stressa :P Jeg har nemlig startet med hjemmeeksamen på mandag, og den varer til torsdag. Så jeg har ikke så lang tid på meg til å få til disse oppgavene, og det gjør meg mer stressa med at jeg ikke er ferdig enda med julegavene ;o Jeg skal jo i tillegg jobbe helga, så det blir sånn veldig siste innspurt i år ;s Hater å være sent ute med ting, uansett om det er noe man skal til, eller ordne til. Så liker jeg ikke dette stresset. Men ved oppgaveskriving så funker det best, så er litt merkelig det der :P

Men over til julegavehandelen. Mange velger å bestille en del julegaver på nettet, og det gjør jeg også ganske mye av. I år har det blitt en del ting i fra wish som jeg skal bruke til julegavene. Men jeg har også bestilt sånn siste liten gaver på nett i går ;o Kom på at jeg hadde ikke ordnet noe ordentlig til min kjære enda xD Og jeg vet ikke om det jeg bestilte først kommer frem før jul, så da bestilte jeg noe annet, som jeg håper gjør det siden det er innenlands det er bestilt ^^

Jeg kan jo ikke si så mye hva det er akkurat, men det er noe jeg tror kommer til å slå an ^^ Så om den andre tingen ikke kommer frem, så har han jo bursdag i februar ^^ <3 Men den gaven fant jeg på Coolstuff, og der er det så mye fint og rart :D Hehe. Mye som passer for alle der inne :) Og denne tingen er ikke bare nyttig for han som mann, men også veldig tøff :D I bildet over kommer dere inn på Rabble sine julegavetipsside, der man kan finne mange flotte nettbutikker som kan ha nettopp det du leter etter :) 

Mange nettbutikker vil helst at man skal ha bestilt alle gaver før den 16. desember. Siden det er den fristen posten går etter også :) Det må jo tross alt sendes, og komme frem før julaften ^^ Så da kan det være lurt å hive seg rundt for å få kjøpt inn siste gave nå :D Så slipper du det siste stresset i butikkene, nå som det har økt veldig med folk ;P Ser det på jobben også, hvor mye folk som er ute å shopper inn alt til jul :)

Så da er det bare å inn på Rabble sin julegavetipsside, for å se om du finner en butikk som kan passe til den siste gaven :)

Lykke til! ^^ Og ønsker alle ei super uke videre :) Her blir det laging av både karameller og brente mandler innimellom all eksamenskrivingen ;o Så ønske meg lykke til xD

Og jeg ønsker alle en herlig Luciadag ^^ <3

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Eksamen #Jul #Julegaver #Rabble #Julegavetips #Juletips #Julehandel #Nettbutikker #Netthandel #Gaver #Presanger #Glede #Stress #Sisteliten

 

- Søtmonsen :))

10.12.2016

Antrekk til jul?

 • Skrevet 10.12.2016 klokka 10:00
 • Kategori: Rabble


 

//I samarbeid med Rabble//

Heisann ^^

Ja, da er det jo snart jul. Og mange velger å finne den perfekte julekjolen eller dressen for julaften, eller kanskje julebordet med jobben/venner og sånn ^^ Så tenkte rett og slett å vise frem til noen kjempe flotte kjoler, som jeg har plukket ut fra Ellos sin nettbutikk ^^ Ellos er en veldig fin butikk, og de har så mye fint av klær til både vanlig bruk, og fest :)

Her har dere noen kjoler jeg har valgt ut :) Kanskje finner dere noen tips og ideer til den perfekte kjolen for deg ^^

Jeg elsker kjoler som strutter litt ut nedenfor brystet. Og disse er bare super søte! Spesielt den blå, for den blåfargen der er til å dø for ;o <3

Disse er også super søte <3 Og den strikkede kjolen synes jeg bare er super flott! Jeg elsker sånne kjoler, og de er så fine nå i jula <3Disse er kjempe fine, og jeg elsker den rødfargen på kjolen i midten <3 Den lange er så flott, og kan passe til alt ^^

Om du trykker på bildet over, så kommer du rett til Rabble sin side for Ellos, og det over kommer du rett til Rabble sin startside ^^

Jeg er egentlig veldig glad i kjoler, men har så alt for lite av de. Jeg handler sjeldent klær til meg selv, men skulle gjerne spandert på meg en kjole ^^ Og Ellos er jo nettopp butikken for det. Der har de så utrolig mange søte og flotte kjoler, som dere ser over her ^^ Så kanskje skal jeg se om jeg finner meg en søt kjole til jul? :) Mamma brukte å handle hos Ellos ofte da jeg bodde hjemme, så er vant til den butikken, og stoler på at de levere varene ^^

 

Kos dere så mye i helga :) For jeg skal nemlig bake ;D Og så kommer det julekonkurranse også etterhvert :D Siden det var så mange som ville være med, så da må jeg jo det ;D Så dette blir morsomt <3 Skal finne på noe gøy til dere ;)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Jul #Kjoler #Juleselskap #Julaften #Pynte #Julekjole #Julebord #Anledning #Dress #Ellos #Rabble #Butikk #Nettbutikk

 

- Søtmonsen <3

01.12.2016

Adventstid <3

 • Skrevet 01.12.2016 klokka 09:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann!
Ja, da er adventstiden i full gang. Altså ventetiden for julen som snart er over oss <3 Første søndag i advent har allerede vært, og jeg fikk ikke tent noe lys i år dessverre :/ Siden vi ikke er hjemme, og ikke får kommet oss hjem igjen før til helga, da skal de være ferdige i vår leilighet sier de. Så satser på at jeg får pyntet litt snart ^^ Men blir nok ikke noen adventspynt i år da, siden jeg skal ha eksamen og greier, så da blir det nok rett på julepyntingen :) Ser ut til at vi må gjøre mesteparten av vaskingen selv også, siden de kun skulle ta sånn grov vask. Så da blir det litt å gjøre før vi får kommet oss inn i leiligheten igjen ;o Eneste er jo at det blir lett å vaske siden alt er pakket bort ;P

Jeg elsker jo julen, synes den er så koselig <3 Men så er det jo fordi jeg er veldig heldig med å ha en familie å feire den med, god mat på selve dagen, og gaver under treet. For meg har julen alltid vært en skikkelig koselig og fin kvalitetestid sammen med de som er meg nær <3 Jeg har alltid hatt et sted å komme hjem til, som har alt pyntet og klart til jeg kommer hjem til jul <3 Mamma og pappa har alltid pyntet klart før jeg kommer hjem, siden jeg som regel ikke kommer før den 23. Og lille julaften har alltid vært pynting av tre, med kvelden før kvelden på TV'n i bakgrunnen. Disse bildene er fra julen i fjor blant annet :) Noen er tatt i vår leilighet, og noen fra hjemme i Trøndelag :)

I adventstiden blir det jo en del julegaveshopping og julebakst :D Jeg elsker jo å bake, og julen har alltid vært en fin sånn unnskyldning til å lage litt ekstra godsaker ;D I år blir det litt av dette til julegaver også :) Jeg har handlet litt julegaver på nett i år, som de andre årene også. Siden jeg finner en del billige ting der, og kanskje ikke ting som du finner så lett i butikkene :) Jeg har f.eks. handlet noe hos Coolstuff, som jeg synes er ei kjempe snedig side ;D Man finner så mye rart der inne, og ikke er det så alt for dyrt heller ^^Her ser dere Kitty følger nøye med når pappa pynter treet xD Hun synes det ser så moro ut å leke med alle disse fine kulene ;D 

Her er julekroken min i vår leilighet da ;D Har ikke så mye plass til å pynte på der vi bor, men litt er jo kos det også ^^Røkelse er noe jeg MÅ ha til jul ^^ Jeg elsker jo alt som heter duftlys og røkelse, kjøper alltid så mye av det. Og rundt jula må jeg ha kongerøkelse som lager en herlig duft av jul i stua <3

Mamma fikk seg ny mann i fjor ;D Han var nesten like stor som meg han der! xD

Og her har sleden fått nissen på plass også ;)

Mamma har vel rundt 200 nisser tror jeg ;o Og alle skal de frem til jul ;D Både opp og nede i kjellerstua ;D

E. C. Dahls julebrus er desidert den beste, og julebrus drikker jeg aldri før 1. Desember :D

1. juledag, er det alltid julefrokost. Og der har vi så mye godt og forskjellig <3 Da jeg var mindre likte jeg jo ikke så mye, så spiste nugatti da også jeg xD Haha. Men nå må jeg bare ha pappa sin røyka fisk :D Mamma og pappa fisker jo ørret året rundt, der vi har hytte. Og når det er garnsesong så blir mye av denne fisken røkt i røkeriet vi har på hytta :) Den blir kald røkt med einebærbusker, og det smaker så herlig ^^Her er det dekket til julemiddag <3 Må gjøre litt ekstra stas i julen, så da blir det dekt på, på spisebordet i stua og ikke kjøkkenet som den vanlige hverdags middagen blir servert ^^Så her ser dere litt av julekosen vi har når jeg er hjemme i Trøndelag <3 Ribbe blir det alltid på julaften. Da starter vi med at vi kjører til kirkegården for å tenne lys på gravene til min farfar og oldeforeldre. Og pappa lager alltid en krans til min farfar hvert år <3 Så hører vi på at julen ringes inn av kirkeklokkene <3 Da kjører vi hjem til en julemiddag som er straks klar, og kos resten av julekvelden <3

Klikk på bildet for å komme dere inn på Rabble sin startside for sjekke ut om dere kanskje finner noe dere trenger til jul. Kanskje trenger du en ny kjole til jul? ^^

Ha ei kjempe fin adventstid <3 

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Advent #Jul #Julegaver #Shopping #Julepynt #Kos #Familie #Kjære #Julepynt #Julaften #Gaver #Pakker #Mat #Julefrokost #Rabble

 

- Søtmonsen :))

27.11.2016

Vinnerlykke

 • Skrevet 27.11.2016 klokka 10:35
 • Kategori: Rabble

Hei hei! :D

Hatt litt vinnerlykke i det siste da ^^ Noe som er veldig gøy, siden jeg aldri har hatt det før. 

Jeg var så heldig å bli trukket i konkurransen til Camilla sin blogg; Hevhodet <3 Og der vant jeg disse søte øredobbene <3Hun er slik ei flott jente, og har så mye godt å by på <3 Jeg har kun blitt kjent med henne igjennom blogg og facebook, men føler at hun absolutt er ei herlig jente som fortjener så mye mer <3 Så tusen takk for denne flotte giveawayen <3

 

Så klarte jeg å skrive såpass bra innlegg for Rabble sist uke, og vant en av premiene de hadde der. Jeg fikk valget mellom neglelakk, dobbel øyenskygge og leppestift. Jeg valgte øyenskyggen da :) Så det var jo utrolig moro ^^(Trykk på bildet, så kommer du til Rabble sin forside)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Vinne #Vinnerlykke #Lykke #Heldig #Heldiggris #Øyenskygge #Øredobber #Ørepynt #Konkurranse #Giveaway

 

- Søtmonsen :))

23.11.2016

Black friday!

 • Skrevet 23.11.2016 klokka 15:30
 • Kategori: Rabble

(Bildet er fra Google)

//I samarbeid med Rabble//

Hei hei!

Ja, nå har vel de fleste fått med seg at det er Black Friday på fredag som kommer nå :) Og mange gjør seg klare med å kvesse både klør og albuer ;P Jeg har aldri deltatt på Black Friday i butikker, fordi det tar jo helt av! Og man kan rett og slett bli skadd xD Så nei, jeg har ikke orket det. Men så er det jo slik at nettbutikkene har også begynt å ha black friday, men de har det gjerne hele uken med små tilbud her og der. Så kommer hoveddagen på fredag vel og merke, der det er skremmende store tilbud igjennom hele dagen for hver time som går. De har også begynt med noe som kalles for Cyber monday, som skal være noe likt som black friday.

Og det må jeg jo si at det er mye bedre å handle slike ting på nettet i stedet da ja xD Så beholder man både klær og tenner :P Og Rabble er jo så flink til å samle alle slike rabatter og tilbud for dere, slik at da kan dere bare gå inn på Rabble.no, for å sjekker ut hva de forskjellige butikkene har å tilby :)

Her kan man jo fort finne noe lurt som kan brukes til julegaver, eller et godt kupp til deg selv også om du er på utkikk etter noe ;) Jeg vet ihvertfall at jeg skal sjekke om jeg finner en parfyme jeg har så lyst på til salg ;D Den er så himla dyr, at jeg ikke orker å kjøpe den enda x.x Så tenker jeg å se etter om det er noe jeg kan bruke til julegaver i år :) Er jo tryggest på nett, så slipper jeg å bli trampet ned ;D Så dere får gjøre som meg og hiv dere med på netthandelen i stedet for å gå i butikken på fredag :P

Så bare trykk på bildet over, og dere kommer rett til Rabble sin side :)

Lykke til da folkens! :D Og happy shopping! Noen har stor salg hele helgen også, så det er bare å være på utkikk! :)

Gjør som nissen og bare skaffe alle julegaver på nett i år ;D Hehe, jeg har gjort det flere år på rad nå, så enkelt og sparer så mye pes :D 


(Bildene er fra Goggle)
 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Shopping #BlackFriday #Salg #Tilbud #Elleville #Ellevilledager #Helg #CyberMonday #Cyber #Nettbutikk #Netthandel #Nett #Internett #Parfyme #Rabble #Rabatter

 

- Søtmonsen :))

18.11.2016

Trenger du nytt treningstøy i vinter?

 • Skrevet 18.11.2016 klokka 20:04
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann!

Ja, nå er det jo kaldere ute, og mange steder har det allerede kommet en god del snø. Mange som trener året rundt vet jo at når vinteren kommer så er det kanskje på tide å finne frem litt annet treningstøy, om man trener ute. Mange synes jo blant annet det er veldig morsomt å trene på ski. Jeg selv var veldig aktiv på vinteren før da jeg bodde hjemme i Trøndelag. Da sto jeg ofte på ski, og var med på skitrening der om vinteren. Var veldig morsomt å være med på, og godt når man kom inn etter å ha vært ute å gått på ski i noen timer :) 

Inne på Rabble kan du finne mange flotte tilbud i nettbutikker som selger treningstøy og utstyr. Du finner f.eks. G- sport/ G- MAX som er en veldig fin butikk å handle treningstøy i. Nå finner du også blant annet gratis frakt inne på Rabble for deres nettbutikk. Jeg liker deres butikk, siden de har kvalitet, og man kan få gode priser der.Treningstøy er jo noe som koster en del penger, og da er det jo greit å få med seg de tilbud og rabatter man kan få. Blir fort et par tusen kroner om man skal ha både jakke og bukse. Og skiklær bruker som regel å være en del kostnader på. Men så får man så mye mer ut av det, om man har riktig utstyr :) 

Du har jo også innendørsaktiviteter, som kan være greit å holde på med om man ikke liker kulden noe særlig :) Jeg prøvde meg på Taekwondo her for 1 år siden eller noe sånt. Var veldig morsomt det altså! Men kroppen min taklet det dessverre ikke, så da la jeg det litt på hylla til jeg har kommet meg i bedre form, og kroppen muligens er blitt litt bedre. Men det er noe jeg virkelig kan anbefale :) Ellers så har du Yoga og Zumba som er veldig bra og morsomt, på forskjellige treningssentre :DTrykk på bildet over så kommer du rett til Rabble sin side, om du vil titte på noen av de andre nettbutikkene :)(For noen år siden i julen :P)

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Rabble #Nettbutikk #Trening #Vinter #Ski #Mudo #Taekwondo #Treningstøy #Tøy #klær #Tilbud #Rabatt #Snø

 

- Søtmonsen :))

08.11.2016

Snart jul igjen! ;o

 • Skrevet 08.11.2016 klokka 09:00
 • Kategori: Rabble

(Bildet er fra Google)

//I samarbeid med Rabble//

Heisann!

Ja, nå er det jaggu snart jul igjen. Synes dette året bare har gått raskere enn det forrige. Føler at jeg liksom ikke får med meg hele året, jeg sitter liksom å ser på grevinnen og hovmesteren i 2015, så er vi snart der igjen! Hvor ble det av 2016? ;o

Men uansett så er den her snart, og da kan det være lurt å starte på med julegavene i god tid :) Spesielt om man skal handle på nett, siden de skal bli sendt i posten og slikt. Og så skal man gjerne sende noen gaver også, og fristen der er jo alltid 16. Desember hvert år :) Så da er det jo lurt å være tidlig ute med de ihvertfall!

(Bildet er fra Google)

Jeg selv har handlet julegaver mye på nett de siste årene. Blandt annet inne hos Coolstuff, der de har så mye nyttig, og kult for alle :D De som har alt, og for de som trenger div. ting som kanskje ikke er å få tak i i vanlige butikker ;o Jeg har også handlet noen ganger hos Enklereliv, der de har så mye nyttig for alle i familien. Blant annet massasjeting til din mamma eller pappa :D Eller kanskje din kjære ;) Eller kanskje noen er veldig kalde av seg, da passer jo et pledd med ermer veldig bra ;D

(Bilder fra Coolstuff)

Inne hos Rabble kan dere finne en egen side med julegavetips, der du finner rabatter til enkelte butikker som har fine gavetips til alle i familien, og de du måtte ønske å gi noe til.

Det er jo også farsdag på søndag, og da kan det være lurt å gå inn på Rabble sin nettside for å sjekke ut om du finner noen fine tilbud i noen nettbutikker de har der :) Jeg må jo bare si at Coolstuff har mange supre ting til dette også ;D Dere kan komme rett til siden til Rabble her, så kan det hende du stikker av gårde med et supert tilbud til far :)

(Bilder fra Coolstuff)

Har du startet på julegavene? :)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Jul #Julegaver #Handel #Billig #Coolstuff #Enklereliv #Butikker #Nett #Netthandel #Rabble #Nettbutikk #Farsdag #Søndag #Christmas #Gledesegtil #Liste #Tilbud #Pakke #Post #Sende

 

- Søtmonsen :))

02.11.2016

Rabble app! :D

 • Skrevet 02.11.2016 klokka 15:38
 • Kategori: Rabble


 

//I samarbeid med Rabble//

Heisann! :D

Tenkte jeg skulle komme med en super nyhet til dere! Nemlig dette med at Rabble har nå også fått sin egen app på telefonen, slik at det blir nå lettere å finne herlige tilbud :D Gå inn på denne lenken for å komme til iTunes/Appstore, for å laste ned appen :D  De sa noe om at det foreløpig er kun for iPhone, men at det skal komme på android også. Jeg har jo ikke iPhone, men da jeg gikk inn på playbutikk for å lete etter den (før jeg så det kun var til iPhone), så fant jeg appen der også :) Så jeg fant appen selv uten iPhone ;D Hehe, og det er jo bra! :D Bare gå på playbutikk og skriv inn Rabble, så kommer den opp der ;)(Her ser dere screenshot fra appen på min mobil :))

Jeg synes jo alt er bare supert å ha på app på mobilen :P For jeg bruker mobilen hele tiden, og den har jeg jo med meg over alt også. Og da er det greit å ha forskjellige apper som man kan bruke til forskjellige ting. Jeg husker rett og slett ikke hvordan vi overlevde uten de før ;P Jeg har rett og slett blitt så avhengig av å ha visse apper nå i dag, spesielt her i Oslo. Da må jeg jo ha det for både ruter og nsb, bank app og ja alt sammen :P Er så snedig å liksom ha det tilgjengelig uansett da, om man plutselig kommer på at man har glemt å betale en regning, så står du på bussen og tenker jeg kan jo bare gå inn på bankappen og gjøre det der ;) Snedig sant? ;P

Og dette har jo også ført til at det er blitt så enkelt å handle ting også. Man må ikke gå fysisk i butikken lenger, det er bare å enten gå inn på dataen din, eller så har du apper for de forskjellige butikkene også nå. Så om du plutselig kommer på at din kjære mor har bursdag neste helg, og glemt å handle gave, så tenker du ja men jeg har jo Rabble appen, så kanskje finner jeg noen fine tilbud der inne som kan hjelpe meg i denne "knipa" ;)

Det er jo snart farsdag nå, så da er det jo midt i blinken å gå inn der for å se om du finner noen fine rabatter på et slips kanskje, eller noe verktøy ;D Hehe. 

Håper dere finner noe som passer for dere, de har mye å by på, og det er så mange nettbutikker som har salg for tiden :) Så hvorfor ikke benytte seg av det ^^ Ha ei super uke folkens! :)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Nettbutikk #Rabble #Nett #App #Rabbleapp #Tilbud #Rabatt #Mobil #Android #iPhone #Appstore

 

- Søtmonsen :))

31.10.2016

Endelig er den her! :D

 • Skrevet 31.10.2016 klokka 14:51
 • Kategori: RabbleHeihei! :D

Ja, nå har jeg endelig fått den i posten, etter at jeg forhåndsbestilte den sammen med sesong 1 ;D Og det er nemlig sesong 2 av den flotte serien The Outlander! :D 

Jeg har jo fortsatt ikke hatt særlig tid til å se ferdig sesong 5 av Game of Thrones, men er greit å ha litt utover høsten og vinteren også ;D Så nå skal jeg kose meg ja! :D Jeg bestilte begge sesongene på CDON :) Også går du inn på Rabble her: Rabble/CDON, Så finner du kanskje noen rabatter du kan bruke på de! :D#CDON #DVD #Film #Serie #Theoutlander #Bra #TV #GoT #Supernatural #Endelig #Post #Brev #Pakke #Rabble #Rabatt #Salg #Tilbud

 

- Søtmonsen :))

29.10.2016

Vant konkurranse fra Rabble :D

 • Skrevet 29.10.2016 klokka 13:37
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//
Hei hei! :D

Hver uke så har Rabble en konkurranse for de som samarbeider med dem. Og jeg var så heldig å være en av 4 heldige som kunne vinne den med oktober festivalen ^^ Og jeg vant disse øredobbene :D Hehe. Så det var jo litt morsomt da :)

Og inne på Rabble finner man jo som sagt veldig mange flotte nettbutikker, blant annet en favoritt hos meg, nemlig Alphageek ;D For jeg er jo en ganske stor nerd, og trives med det! ;D Og da er det jo supert med slike awsome butikker som den :P Og Rabble har nemlig rabatter og tilbud til Alphageek også! Dere kan gå inn her for å sjekke ut hva de har å tilby! :D For å komme dit trykk her: Alphageek! 

Ønsker dere alle en super helg! :D


#Oslo #Trøndelag #Blogg #Salg #Rabatter #Tilbud #Billig #Alphageek #Geek #Nerd #Spill #Gaming #Games #Gamer #Pokémon #Naruto #Anime #Serie #TV #Film #Ringenesherre #Lotr #Thebigbangtheory #GoT #Zelda #Klær #Ting

 

- Søtmonsen :))

25.10.2016

Halloween, rett rundt hjørnet!

 • Skrevet 25.10.2016 klokka 15:11
 • Kategori: Rabble

(bildet er i fra google)

//I samarbeid med Rabble//

 

Heisann!

Snart er det den tiden på året igjen, med skumle kostymer og teatersminke, godterier og knask eller knep. Da er det jo så klart Halloween jeg snakker om ;)

Jeg husker jo jeg var med ute som barn, for å samle godteri. Dette med å kle seg ut som heks og hva det nå enn det var :P Jeg har nok ikke så gode minner fra det sånn sett, siden de større barna lærte seg fort dette med å utnytte oss yngre med å samle inn godteri og "dele" med de det vi hadde fått inn. Dette skjedde 1 år jeg gikk da jeg var mindre. Så slapp jo de å gjøre noe selv, og vi tenkte jo at det var kult med de større barna sant.. Haha, huff :P You live and learn right ;) Etter det ble det plutselig ikke morsomt lenger, og man blir jo eldre, så da går man jo ikke slikt lenger. 

 

Etter hvert ble det jo slik at når jeg flyttet sørover, at folk har jo slike temafester rundt den tiden. Og jeg ble jo kjent med folk som inviterte til slike fester hjemme hos seg. Da jeg og min kjære hadde vært sammen rundt 2 måneder eller noe sånt, deltok vi på en slik Halloween- fest til ei venninne av meg som jeg jobbet med i Drammen. Og det var jo ganske koselig det, siden alle hadde kledd seg ut, og vi koste oss bra :D Hehe. Er jo alltid kjedelig om de andre ikke kler seg ut ;) Men alle hadde gjort det, og det ble til slutt kåret en vinner av beste kostyme også :P Jeg var kledd ut som en engel, hehe :P Er ikke noe flink på slike skumle greier ;o Hater jo alt som heter skrekkfilm xD

(Litt dårlig bilde men ;P Hadde vinger og glorie :P Hadde kjøpt parykk også, men klarte ikke å ha den på :P)Og nå så er det jo slik at det er mange butikker som har salg og rabatter på Halloween- utstyr og kostymer :) Jeg må jo igjen vise til butikken Superkul.no som har veldig mye flotte kostymer, og accessories på tilbud nå! :D Jeg har jo ikke noe barn, så da er det jo mest tips til voksne jeg kommer til å vise til, når det gjelder slike ting ^^ Men så synes jo jeg at det er vanskeligere å finne slike ting for voksne, enn for barn også ;o Så da er det jo kanskje litt greit å få slike tips :D De har alt fra linser og sminke, til kostymer og falskt blod ;P Så da er det jo bare å slå seg løs, og kanskje få med noen gode tilbud og rabatter samtidig :D Hehe. Happy Halloween alle sammen ;P

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Sminke #Teatersminke #Halloween #Kostyme #Skummel #Blod #Fest #Party #Linser #Creepy #Engel #Venner #Familie #Barn #Godteri #Knaskellerknep #Accessories

 

- Søtmonsen :))

18.10.2016

Oktoberfest!

 • Skrevet 18.10.2016 klokka 12:25
 • Kategori: Rabble

(Bildet er i fra google)

 

//Reklame for Rabble//

Hei hei! :)

I oktober så er det jo flere ting som skjer enn bare Rosa sløyfe aksjoner, og det er jo nemlig oktoberfest! :D Dette konseptet er egentlig ganske nytt for meg, siden vi ikke hadde noe slikt oppi nord der jeg kommer fra :) Men i år har jeg sett flere venner som har vært på slike oktoberfester her i sør. Og dette er jo noe som stammer i fra Tyskland, og deres øltradisjoner ;) Det er en stor ølfestival som varer i over 16 dager på slutten av september, og starten av oktober hvert år i byen München i Bayern.

Og som de fleste slike festivaler og festligheter, så kommer jo også dette til Norge da :) Slik som Halloween, noe som kommer i fra USA. Så er vel derfor jeg ikke er så inne med dette, fordi jeg drikker jo ikke øl, og heller ikke vært borti dette før :) Men det er noe jeg synes ser veldig morsomt ut, og det minner meg vel litt om høsttakkefestene fra da jeg var barn :D Minus alkoholen så klart ;D

Og da har det seg slik at til disse festlighetene så er det gjerne dette med å kle seg ut, og det er jo bare så moro! Og til denne oktoberfesten er det gjerne slik at man skal kle seg i lederhosen og slike nette, fine festkjoler som du ser på bildene nedenfor ;) Og disse var jo VELDIG! søte da! Jeg synes det er så morsomt med slike temafester. Der alle skal kle seg ut, og bare kose deg max sammen :)Inne på Rabble kan du finne flere tilbud til akkurat denne oktoberfesten, både kostymer og accessorize til det :D Og på Superkul finner du masse kule kostymer, og finner ganske mye forskjellig der inne :) Jeg har handlet litt fra Superkul før, siden de har veldig mye fint til vi som liker cosplay og Anime :) Så da har de veldig mye til en ikke så alt for dyr penge. Siden en slik hobby fort kan bli dyr ;) Så inne på Superkul har de utrolig fine kostymer til oktoberfesten! :D Alt du trenger å gjøre for å finne frem til tilbudene, er å klikke på de tilbudene og rabattene som Rabble har inne på sin side, så kommer du direkte til siden på den nettbutikken du ønsker å gå til :)

 

Ønsker dere alle en super oktober videre, og hygge dere masse med festlighetene! :D Det er så utrolig gøy med slike tema fester, og dette temaet er jo bare kjempe kult da for å si det sånn :D Så jeg kommer nok til å være med på en slik fest en gang for å oppleve det, trenger jo så klart ikke å være en offentlig fest, men en med mine nærmeste venner og bekjente :D Er jo like så morsomt det, om ikke mer ;D Så kos dere så mye i oktober <3

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Rabble #Rabatt #Koder #Rabattkoder #Tilbud #Kostymer #Oktober #Oktoberfest #Fest #Tyskland #Øl #Ølfestival #Lederhosen #Drakt #Kjole #Superkul #Nettbutikk #Handle #Shopping #Høst

 

- Søtmonsen :))

16.10.2016

Rabble

 • Skrevet 16.10.2016 klokka 14:35
 • Kategori: Rabble

(Bildet er i fra google)
 

Heisann!

Jeg har nylig gått inn i et samarbeid med Rabble.no :) Dette innebærer jo å reklamere litt for de, og deres flotte rabatter på mange forskjellige nettbutikker ^^ Og de har jo konkurranser jeg kan være med i igjennom bloggen min, og de trekker en vinner ut ifra deres samarbeidspartnere av oss som blogger ^^

Men Rabble har som sagt veldig mange rabatter og tilbud på mange forskjellige nettbutikker. Dere kan gå inn HER for å finne alle de forskjellige butikkene, og kanskje finner dere noen rabatter/tilbud som passer for dere :D

Og jeg har til og med laget en egen kategori for Rabble innlegg, slik at det blir lettere å finne frem til det jeg kommer til å legge ut der ^^ Da kommer det sikkert noen gode rabatter og slikt fra meg fremover :D

 

Ha en super dag folkens! And shop wisely! ;D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Shop #Handle #Nettbutikk #Netthandel #Rabatt #Koder #Rabattkoder #Tilbud #Rabble #Samarbeid #Reklame

 

- Søtmonsen :))

11.10.2016

Rosa måned <3

 • Skrevet 11.10.2016 klokka 11:30
 • Kategori: Rabble

(Bildet er i fra google)

//Reklame for Rabble//

Heisann kjære lesere! <3

Det er jo som jeg har nevnt før Rosa måned <3 Oktober har blitt den måneden i året hvor det er mange innsamlinger og en større aksjon for å samle inn penger til forskning på brystkreft. Slik at det har blitt laget noe som kalles Rosa sløyfe for å vise at man er med å støtter opp under dette <3 Og i november har de det samme for menn. Som blant annet Movember. Disse månedene er det større fokus på dette med de forskjellige krefttypene, og forskningen på dette.


(Bildet er i fra google)

I år så er det f.eks. mer fokus på dette med arvelige gener. Enkelte krefttyper kan man altså arve av mor eller far. Så det blir oppfordret å være mer bevisst på helsen til sin egen familie, samt sin egen. For å være mest mulig opplyst på ting, som at om noen i din familie har fått eller har hatt kreft, så kan det hende at du har arvet dette også. Da er det veldig lurt å sjekke kroppen, for å få tatt tak i dette raskest mulig. Siden man ikke helt vet bestandig. Bedre å være føre var sier nå jeg :)

Her finner dere linken til selve Kreftforeningen om dere vil gå inn å gi en slant <3Igjennom siden som kalles for Rabble finner dere også veldig mange fine tilbud og rabattkoder til mange forskjellige nettbutikker! :D Der blant annet kan du finne nettbutikken til Oriflame. De synes jeg har kjempe gode produkter, blant annet hudkremer og litt forskjellig som jeg selv har testet ut :) De har også hvert år en produktpakke som er tilegnet Rosa sløyfe aksjonen. I år så har de en pakke for både menn og damer, som dere kan se i bildene under <3 Jeg vil også med dette reklamere litt for ei som kommer fra hjemplassen min som er distributør for Oriflame :) Og i henne egen Facebook- profil kan dere finne frem til alle disse produktene, og dere kan bestille direkte igjennom henne :) Legger ved linken her: Aase sin Oriflame.

 

Nå får du både fri frakt og tilbud på skjønnhetsprodukter igjennom Rabble i Oriflame sin nettbutikk. Så jeg råder alle til å teste ut disse produktene, og kanskje kjøpe Oriflame sin pakke for Kreftforeningen <3Her kan dere også finne mitt andre innlegg for Rosa sløyfe som jeg skrev tidligere her; Rosa oktober <3

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Rosa #Rosasløyfe #Sløyfe #Brystkreft #Kreft #Kreftforeningen #Oriflame #Rabble #Reklame #Hudprodukter #Skjønnhet #Produkter #Nettbutikker #Støtte #Hjelpetil #Hjelp

 

Søtmonsen <3

Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign