25.05.2016

Karamellpudding (Minus melk)

  • Skrevet 25.05.2016 klokka 17:38
  • Kategori: Minus melkHeisann!

Hjemmelaget karamellpudding er jo herlig <3 Men hva om jeg sa at de som ikke tåler melk kan spise en like god karamellpudding? ;D Her har jeg oppskriften :)

 

Karamellpudding (Minus melk):

1,67 dl Soya matfløte 17%, melkefri.

1,67 dl Soyamelk.

67 gr. Sukker.

2 Vaniljestenger.

152 gr. Egg. (Ca. 3- 4 egg, alt etter størrelsen).

 

Sukker til å ha i bunnen av formen.

 

Visp sammen eggene. Del opp vaniljestengene og skrap ut frøene. Bruk både stangen og frøene i melken. Kok opp soyamelken og soyafløten med sukker og vaniljestangene. Sil ut vaniljestengene og bland melkemassen i eggene mens du rører kraftig. Smelt sukker i formen og hell melkeblandingen over. Stek så i ovnen i vannbad på 100 grader i 1 - 1 1/2 time. Puddingen er ferdig når du kan stikke en kniv i den og det er kun karamellsaus som kommer opp.

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Minusmelk #Uten #Melk #Soya #Soyamelk #Soyafløte #Vaniljestang #Karamellpudding #Pudding #Karamell #Sukker #Godt

 

- Søtmonsen :))

Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits