hits
29.09.2016

Besøk Egon på lørdag!

 • Skrevet 29.09.2016 klokka 20:11
 • Kategori: Blogg

Hei hei! :D

Tenkte jeg skulle promotere litt for Egon Byporten jeg da :D Siden jeg synes det er et flott opplegg de gjør for noen andre <3 De har som regel brukt å gi et bidrag til en eller annen form for bedrift som driver med humanitært arbeid. Før har det vært denne Movember greia, mens i år så er det nemlig Sykehusklovnene de skal støtte.

Legger ved linken til facebookarrangementet deres her: SPIS klovneburger STØTT Sykehusklovnene! 

Så de har laget en egen burger til dette, og kalt den Klovneburger.

Legger ved litt av teksten de har skrevet her:

"LØRDAG 1. OKTOBER - EGON BYPORTEN: 
De 100 første som sender sms med kodeord Egonklovn til 2160 (35,- direkte til Sykehusklovnene) og viser sms-kvittering i kassen på Egon Byporten får en klovneburger. 

Gjelder 1. oktober på Egon Byporten fra klokken 13:00. 
Etter 100 første så vil klovneburgeren ha normalpris hvor 10,- av hvert klovneburgersalg går til Sykehusklovnene."

 

Jeg synes dette er en super ting å gjøre, og dette å hjelpe slike organisasjoner <3 Sykehusklovnene gjør en super innsats på sykehusene synes jeg, og dette med å muntre opp spesielt barn som gjerne ligger på sykehus fast. Så dette er en super sak! <3 Så kom å join Egon nå på lørdag! Husk førstemann til mølla for gratis burger! :D Mot et bidrag på 35 kroner til sykehusklovnene så klart ;)

Del dette gjerne med flere! :D

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Egon #Sykehusklovnene #Klovnenese #Klovneburger #Blimed #Bidrag #Flottsak #Støtte #Byporten

 

- Søtmonsen :))

29.09.2016

Celtic music <3

Heisann! <3

Har du en dårlig dag? Kanskje føler deg litt slapp og nedenfor? Da kan du prøve å gjøre som jeg sier her :)

 1. Demp lyset i rommet du er i.
 2. Vær helt alene, slik at du får ro.
 3. Ta frem duftlys og tenn de litt rundt om i rommet.
 4. Ordne deg et pledd, eller om du har ei god og myk matte på gulvet.
 5. Ta ei pute under hodet.
 6. Sett på denne musikkvideoen i dette innlegget.
 7. Lukk øynene og lytt til musikken.

Håper dette hjelpe deg like mye som det hjelper meg ^^ Om du ikke er noe fan av celtic musikk, prøv Enya videoen under.

Celtic mix.

jiwuQ6UHMQg


Enya mix.

oa39CU1JHUM


Ha en super fin dag kjære lesere <3

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Musikk #Sang #Celtic #Avslapping #Slappeav #Enya #Nydelig #Rolig #Lys #Duftlys

 

- Søtmonsen :))

28.09.2016

Den følelsen...

 • Skrevet 28.09.2016 klokka 21:36
 • Kategori: Bøker

(Bildet er i fra google)

Heihei!

Du vet den følelsen når du sitter å leser en historie som du er skikkelig interessert i. Og du bare sitter der med et kjempe stort smil, og ser ut som en tåpe xD Får noen veldig rare blikk fra kjæresten noen ganger når jeg sitter å leser enten ei bok, eller ser på en film eller anime eller noe xD For jeg lever meg slik inn i det uansett hva da :P Så når han f.eks. snur seg og ser på meg sitte der med DET gliset da xD Ikke rart han tenker sine tanker da nei :P

Og akkurat nå gjør jeg det. Sitter og gliser som bare F! Og lever meg helt inn i en historie jeg leser på en app som kalles Episodes :D Episodes er en app som har slike historier som man kan lese, og du velger deg oftes hvordan din hovedkarakter skal se ut, og noen ganger ikke. For dette blir på en måte ei bildebok, eller et tegnehefte eller hvordan jeg skal forklare det :P Med bilder og tekst da. Så disse personene røre jo på seg og slik også da. Men mange av disse historiene er veldig bra, og jeg blir jo i det romatiske hjørnet som oftes xD Nå leser jeg en som heter Sundosia, der du er en prinsesse av et kongerike som har lenge levd uten sola, altså det er bygd en dome over hele kongeriket. Fordi sola var farlig og slikt noe. Og du er forlovet med en skummel og farlig fyr som du ikke elsker. Men du havner til slutt i en lang reise og i møte med en mystisk lord... Så ja, dette er så romantisk og helt EEK! xD Haha. Huff.. Jeg er en sucker for romance for å si det sånn :P Du må også velge selv noen valg i disse historiene. Og historien går den veien du velger da :) Enten eller liksom :) Så alle valg har konsekvenser for historien :)

Jeg digger jo disse fantasy historiene jeg da ;D Hehe, slott, kongedømme og slike ting. gjerne litt magi og sånt noe ;D

(Bildet er i fra google)

 

Men det er liksom litt herlig å sitte her å smile så stort :D Bare være sånn småforelsket i historien og sånn :D

Håper dere alle har en super kveld videre <3 Kjenner dere, dere igjen eller? ;D Eller er det bare jeg kanskje som er litt rar :P

 

Også hører jeg på Closer av Chainsmokers i tillegg da ;D Da er det jo ikke rart jeg SMILER! :D

PT2_F-1esPk


#Oslo #Trøndelag #Blogg #Leselyst #Lese #Episodes #App #Mobil #Historier #Romanse #Romance #Romantikk #Kjærlighet #Fantasi #Noveller #Magi #Smil #Sang #Chainsmokers

 

- Søtmonsen :))

26.09.2016

Klubb og duppe

 • Skrevet 26.09.2016 klokka 13:19
 • Kategori: Mat

Hei!

Her om dagen MÅTTE jeg bare lage meg klubb og duppe, på ekte trøndersk vis! :D Er så lenge siden jeg har spist det, og jeg fikk så lyst på det så da måtte jeg jo bare :P Hehe. For de som ikke kjenner igjen navnet klubb, så er det altså raspeball, komle, potetball jeg snakker om :) 

 

Klubb:

600 gr. Rå potet.

250 gr. Kokt potet.

2 dl Byggmel.

1 1/2 dl Hvetemel.

1 1/2 ts Salt.

 

Vann.

Kjøttbuljong/ eller bare salt i vannet.

 

Kok poteten som skal være kokt, og avkjøl (her går det fint å bruke potet som ble til overs fra middagen før f.eks). Jeg brukte 3 store poteter for å være sikker på at jeg fikk nok. Rens og rasp den råe poteten. Bland inn melet og saltet i potetblandingen, og mos den kokte poteten, og den rå godt inn. Er deigen litt for løs så ha i mer mel. Deretter lag passe store boller av deigen. Kok opp vann med buljongterningen eller salt og ha i klubben. La klubben trekke i ca. 30 min.

 

Duppe:

5 dl Melk.

200 gr. Brunost.

2 ss Sukker.

 

2 ss Hvetemel.

1 dl Melk.

 

Del opp brunosten i små terninger og la den ligge i melken over natten. Mens klubben står å trekker kokes dette opp sammen med sukkeret. Bland hvetemelet og melk til en jevning som røres inn når osten er smeltet, for å få sausen tykk.

 

Tilbehør: Stekt bacon/flesk.#Oslo #Trøndelag #Blogg #Klubb #Komle #Potetball #Raspeball #Duppe #Brunost #Saus #Flesk #Bacon #Godt #Mat #Middag #Smak #Melk

 

- Søtmonsen :))

24.09.2016

Japanomania utstilling

 • Skrevet 24.09.2016 klokka 22:16
 • Kategori: Personlig

Heisann! :)

I dag ble jeg bedt med av kjæresten til å gå for å se på Japanomania utstilling som er på Kunstindustrimuseet og Nasjonalgalleriet :) <3 Vi har liksom ikke hatt tid til å gå dit før nå. Vært så mye som har skjedd hele tiden, og han jobber jo der som vakt så de på jobb spurte om han ikke fikk nok fra før xD Haha. Dakar <3 Men han er jo veldig interessert i slikt selv også, og han får jo liksom ikke sett så mye på detaljer og slikt når han er der på jobb :) 

Men vi har kost oss masse i dag <3 Fått gått mye også xD Var å spiste lunsj i mellom museene, egentlig frokost siden vi måtte på butikken for å handle inn litt, så tenkte vi at vi kan heller kjøpe oss noe mat ute :) Så alt i alt, har dette vært en super dag <3 En kjempe søt datedag med min kjære ;* <3 Ps. er ikke bilder av selve Japanomania utstillingen, siden det ikke er lov å ta bilder av den :)

Håper alle har hatt en fin lørdag <3 Ønsker dere en fortsatt super helg! ^^

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Date #Museum #Nasjonalgalleriet #Kunstindustrimuseet #Lunsj #Kos #Kjæreste #Lørdag #Helg #Tur #Høst

 

- Søtmonsen :))

23.09.2016

Vinner av konkurransen!

Hei hei igjen! :D

Da er sannhetens time kommet ;)

Først kommer svarene på spørsmålene her:

 1. Mitt navn er Lene Kristin Mellingen :) (Trengte ikke hele navnet).
 2. Jeg kommer fra Namsskogan, en plass i Trøndelag. (Trøndelag er akseptert).
 3. Jeg er utdannet institusjonskokk. (Kokk er riktig :)).
 4. Jeg har bursdag 07. Juni :)
 5. Blant annet mat, baking, anime, musikk, gaming, sang, fotografering, jakt, natur, serier og film. (Her ble 3 poeng delt ut for 3 riktige svar :)).
 6. Min ungdomscrush var Orlando Bloom.
 7. Jeg hadde to katter <3 Men en nå.
 8. Jeg skal bli kokkelærer. (Yrkesfaglærer for restaurant og matfag).

Bonus: Hinata Hyuga er navnet jeg var ute etter :) 

 

Og det var mange som hadde fått med seg en del ja :D Morsomt å se ^^ Men de som hadde alt i tillegg til bonusspm. riktig, var det tre stykker :)

Vinneren er...

Tale! :D aka Pandacat.


(Kjæresten var den som trakk ^^)
Gratulerer så mye! :)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Vinner #Konkurranse #Challenge #Hvemerjeg

 

- Søtmonsen :))

23.09.2016

Tips ang. Bonus spm.

Hei!

Tenkte bonus spm. kanskje var litt urettferdig for de som ikke vet om anime ;) Så da skal dere få et tips av meg til å finne svaret! :D Så trekker jeg vinner kl. 22.30!

Her er tipset: Du finner henne i animen Naruto, og det er henne som er på bildet ;)

Lykke til!Konkurransen finner dere HER!

 

- Søtmonsen :))

23.09.2016

Siste sjanse!

Heisann!

Vil bare minne på om at i dag er siste sjanse for å være med på konkurransen om; hvem er jeg? :D For jeg vil trekke en vinner i dag ^^

Så gå inn på linken HER for å være med!#Oslo #Trøndelag #Blogg #Meg #Hvemerjeg #Konkurranse #Challenge #Premie #Sistesjanse

 

- Søtmonsen :))

23.09.2016

Jeg fikk jobben :)

 • Skrevet 23.09.2016 klokka 14:29
 • Kategori: Personlig

Hei hei! :)

Ja, da kan jeg si at jeg har fått meg deltidsjobb! ^^ Var på jobbintervju hos Egon på mandag, og han var veldig interessert i CV'en min og meg :) Og lurte på om jeg ville komme å prøvejobbe i 2 dager, for å se om jobben var for meg, og om de syntes jeg passet til den. Så på onsdag og torsdag var jeg å prøvejobbet der for å se hvordan det var ^^ Jeg må si at jeg tror jeg kommer til å trives godt der :D Veldig hyggelige og trivelige folk, og jeg kommer til å jobbe som frokostkokk/kjøkkenassistent :) Jeg søkte jo på jobber som ville være litt enklere for meg, slik at en assistent er bedre enn å ha hovedansvaret da :) For det blir ikke like mye stress, og jeg kan legge det litt fra meg når jeg kommer hjem. Så jeg skal stå for preppingen til frokostkokkene, og til de som kommer å skal ta kveldsskiftet. Siden dette er den største Egon restauranten i Oslo, så har de fryktelig mye å gjøre, så jeg kommer til å ha en del å gjøre uansett ^^ 

Jeg gleder meg veldig til dette, og jeg skal skrive kontrakt på onsdag :) Så har jeg en jobb å se frem til ved siden av skolen ^^ For jeg har alltid likt å dra på Egon å spise, for jeg synes de har god mat der. Og det ser alltid så koselig ut når man er på en Egon restaurant :) Så dette blir spennende ^^#Oslo #Trøndelag #Blogg #Egon #Jobb #Deltid #Student #Kokk #Frokostkokk #Assistent #Prepping #Endelig #Glede

 

- Søtmonsen :))

19.09.2016

Ovnsbakte grønnsaker

 • Skrevet 19.09.2016 klokka 11:36
 • Kategori: Mat

Hei hei :)

Er dere litt lei av å bare blansjere grønnsaker? :) Da kan dere heller prøve denne måten neste gang! :D Kjempe godt til koteletter og kylling.

 

Ovnsbakte grønnsaker:

3 Gulrøtter.

2 Persillerøtter.

1/2 Sellerirot.

Raspolje.

Salt, grovt pepper og rosmarin.

 

Rens og kutt gulrøttene, persillerøttene og selleriroten i staver. Fordel det utover i ei form og hell litt olje over alle grønnsakene. Strø så salt, pepper og rosmarin over og bland dette godt inn. Så stekes det på 200 grader i ca. 30 min.

Skal man lage noe annet inni ovnen også, så kan det være lurt å lage disse først, for så å steke de i ovnen i ca. 15 min. Ta de ut og sett inn det andre. Når det andre holder på å bli ferdig, setter du disse inn igjen sammen med det andre, og steker det ferdig. #Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Middag #Tips #Grønnsaker #Rotgrønnsaker #Røtter #Gulrot #Sellerirot #Persillerot #Godt #Smak #Krydder #Rosmarin

 

- Søtmonsen :))

18.09.2016

Hva er vitsen!!

(Bildet er i fra google)

Hei!

//Spoiler, Game of Thrones, sesong 3//

Nå ble jeg ganske sånn irritert her! Har jo begynt å se Game of Thrones, og ferdig med sesong 3 nå. Og hva er vitsen i å se videre nå da!?!?!

Alle som er liksom de jeg heier på har blitt drept. Først Ned Stark, så hans sønn Robb nå, og kona... Av en som er så feig som F!!! Mistet motet for å se videre nå.. Er det liksom noen vits.. Alle andre er spredd.. Sansa tok ikke sjansen om å flykte.. Alt virker liksom så håpløst nå...

Hvorfor skal dette liksom skje, synes ikke de burde gjort det slik :I Hatet det når Ned døde.. Og nå hans kone og deres eldste sønn.. Bleh.. 

Har jo begynt å like Jaime bedre nå, og the hound. Bran skal nok redde dem alle fra de døde, og Arya ble jo helt for seg selv igjen etter å ha nesten fått kommet til sin familie igjen.. Men synes at alt ble ødelagt nå føler jeg..

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #GoT #GameofThrones #Død #Sesong #Serie #Dumt #Spoiler #WHY 

 

- Søtmonsen :))

17.09.2016

Magisk challenge dag 5 <3

 • Skrevet 17.09.2016 klokka 17:04
 • Kategori: Blogg

(Bildet er i fra google)

Heisann! :)

Da er dag 5, og siste dag i challengen til Unni. Dette har vært en super fin challenge, og hun har utfordret oss til å tenke, og reflektere <3 Litt på oss selv, og hva som er viktig å sette fokus på <3 Du er super Unni! Og tusen takk for denne herlige challengen :) 

Jeg har laget to innlegg i dag, som begge er med på siste oppgave. Valgte å laget et eget innlegg for den ene delen av oppgaven, fordi jeg har gjort flere ting i dag <3 :)

Dere finne challengen her: Magiskliv <3

 

Oppgavene:

1. Hva er magisk med høsten?
2. Hva er magisk med DEG?
3. Noe magisk du gleder deg til!?
4. Hva er det mest magiske som har hent med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen i dag (det kan være hva som helst)! Og fortell om det på bloggen etterpå!

 

I dag så skulle vi gjøre noe magisk for noen andre, og det jeg har gjort i dag er litt forskjellig da :)

Dere finner del 1 av oppgaven i innlegget HER. Der jeg framsnakker noen bloggvenner jeg har her inne på blogg.no :) Det er mange som fortjener framsnakk, men valgte å ta for meg disse denne gangen :)

(Bildet er i fra google)

 

Det andre magiske jeg har gjort for andre i dag er å gi litt til Hjelp oss å hjelpe gruppen igjen :) Jeg ga litt tørrvarer(mat), litt hygienepartikler og baderomsting, og noen vinterjakker til herre som de kan gi til noen andre som trenger det. Jeg bruker å ta med litt ting fra Trøndelag, som mamma sender med meg som jeg kan gi videre da :) Og denne gangen hadde broren min mange vinterjakker han aldri bruker hengende, som vi fant ut var bedre å gi til gateteamet her i Oslo :) Så det gjorde jeg i dag.

 

(Bildet er i fra google)

Og det siste var å lage hjemmelaget pizza til min kjære kom hjem fra jobb i dag :D <3 Hehe. Oppskriften finner dere her: Tacopizza.


 

Ha ei fortryllende og magisk helg alle sammen! Håper dere koser dere maks i kveld :)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Hjelpossåhjelpe #HOÅH #Pizza #Tacopizza #Framsnakk #Challengen #Magiskliv #Magiskchallenge #Utfordring #Venner #Bloggvenner #Magisk #Helg #Iseeyou

 

- Søtmonsen :))

17.09.2016

Framsnakk!

 • Skrevet 17.09.2016 klokka 16:37
 • Kategori: Blogg

(Bildet er i fra google)

Heisann! :)

I dag vil jeg skrive et innlegg for å plukke frem noen herlige bloggere jeg synes fortjener litt fremsnakk ^^ <3 Dette henger også i sammen med siste oppgave i challengen til Unni :))

 

Den første jeg vil ta frem blir nettopp henne, Unni <3 Hun har en blogg som heter Magiskliv, og jeg har fulgt henne ganske lenge nå :) Hun er ei fantastisk dame som jeg har blitt kjent med igjennom blogg.no. Hun kommer også fra Trøndelag, noe jeg gjør :) Så vi fant tonen ganske raskt. Hun skriver veldig fine og reflekterende innlegg om det som måtte falle henne inn. Hun lager også kjempe flotte utfordringer som jeg digger å være med på, fordi de er så Magiske <3 Hun er ei dame meg bein i nesa, og som er helt super! Hun tørr å si hva hun mener, og prøver å formidle viktige temaer på sin måte <3 Jeg har skrevet et innlegg til henne før, da hun mistet litt motet ang. bloggingen. Men hun kom heldigvis tilbake <3 Dere kan se innlegget her: Sang til Magiskliv. Så tusen takk til deg Unni, for at du er du :) Du er ditt eget magiske vesen <3 

 

Så har vi vår kjære Frodith <3 Dette er en dame som lyser opp hverdagen her inne på blogg.no :D Hun er en mester på skyggebilder og tegninger ;D Hun har mange fine challenger, og små oppgaver til oss følgere :D Hun husker på ALLE! Skriver så fine bursdagsinnlegg når noen har bursdag, og da er det vanskelig å ikke bli rørt <3 Hun har til og med tegnet ei tegning av meg som en liten alv ;D Så hun er ganske magisk i seg selv <3


 

Lithanna Er ei forfatterspire som jeg også har blitt kjent med igjennom blogg.no :) Hun har blant annet gitt ut boken sin Klanen, som jeg har kjøpt og lest ;D Skal skrive et innlegg om hvordan jeg synes den var snart, men her har dere et lite innlegg om boken: Klanen. Hun er også en kjempe flink tegner, og tegner sine egne tegninger til bøkene som hun skriver <3 Og jeg digger jo henne fordi hun og jeg er veldig like :P Vi er alver begge to kan dere forstå ;D Hehe. Hun har vært igjennom en tøff periode akkurat nå, en av mange dessverre... Men denne gang var det noe jeg kunne gjøre for å hjelpe henne, og jeg ordnet en innsamling for hennes kjære hund som fikk kreft her tidligere. Nå er hun kreftfri, og lever i beste velgående sammen med dem enda <3 Ta dere gjerne turen innom denne flotte alven <3


 

Så har vi en toppblogger som jeg har blitt veldig glad i, og det er Lisa <3 ^^ Hun har jeg fulgt siden jeg startet opp bloggen, og hun skriver om ting som har skjedd i livet, og det å ha en psykisk sykdom. Det å ha anoreksia.. Hun er ei kjempe tøff jente, og hun skriver veldig bra innlegg <3 Hun har nådd kjempe langt på blogglisten, og jeg vil si hun er en toppblogger :) For meg så er hun det, og jeg er ganske sikker på at hun vil nå toppen en dag! <3 Mange av dere har nok allerede vært inne og hilst på henne, men om du ikke har det, så ta gjerne turen :)

 

Her har vi også ei jente som er flink til å tegne, og det er Jeanett det er snakk om her ^^ Hun sliter også med en sykdom, som er veldig slitsom på mange måter. Det er ikke bestandig så lett å slite med magen, og hun skriver om sine dager med denne sykdommen. Hun legger ut mange fine tegninger hun lager også <3 Hun skriver gode innlegg, og hun har begynt å studere nå ^^ Har dere ikke vært inne å sett på bloggen hennes, så ta turen dit nå da vel :D

 

Liveterherlig er ei jente som har skrevet så fint innlegg om meg, det kan dere se her: Takkebrev til deg. Hun skriver om mye forskjellig som faller henne inn. Hun skriver blant annet om mote, og div. tips :) Hun er veldig flink til å framsnakke andre bloggere, og tar godt vare på de rundt seg <3 Hun er ei livlig og glad jente, som er flink til å kommentere til andre og ønsker andre vel <3 Derfor ta tiden til å gå inn for å se på bloggen hennes :)

 

Sarajaneeth er ei jente som jeg ikke har fulgt så lenge her på blogg, men som allerede har satt sine spor :) Hun legger ut mye fine bilder, og skriver fine innlegg <3 Hun har nå lagt ut noen innlegg om sin kjære mor som har fått tydet på en kul i brystet.. Og de venter på svar, som forhåpentligvis er positive <3 Jeg sender alle mine tanker til de nå for tiden, og krysser fingrene <3 Det er aldri noe hyggelig å få slike beskjeder, og jeg håper det beste for alle <3 Hun er ellers ei veldig positiv, og hyggelig jente som skriver søte kommentarer på bloggen <3 Hun legger ut morsomme videoer nå og da, og hun tar ting på strak arm :) Hun er ei tøff jente, og har du ikke vært inne å hilst på, så gjør det nå da vel ^^

 

Dette er ei jente som jeg føler jeg har fått god kontakt med her inne, og det er Denruteteskjorta. Hun har en veldig fin blogg, og skriver om det som faller henne inn :) Hun kom også inn på høgskole i år, og skal bli barnehagelærer :D Og jeg tror nok det blir de heldigste barna som får henne <3 Hun skriver om hverdagen, og hun er bare ei super jente! :D Hun har kul musikksmak, og var på konsert med Simple Plan her for litt siden <3 Hun er ganske magisk av seg, og hun vil nok trylle seg inn i deres hjerter også :D

 

Mia er ei jente jeg ble kjent med igjennom Elin sin blogg <3 Der Elin skrev et innlegg om Mia, slik at jeg måtte bare inn å se <3 For Mia har nemlig hatt kreft... Og hun har satt i gang en veldig super bevegelse for å hjelpe de som er der hun en gang var <3 Dere kan lese om det her: Hjelpeposen. Så om dere har mulighet, om dere kan hjelpe henne å spre innlegget hennes, slik at flere kan lese det <3 Hun er ei utrolig sterk jente, og jeg beundrer henne veldig! Hun har kjempet mot kreft, og vunnet <3 Og nå gjør hun så mye for å hjelpe andre som har denne styggedommen <3 Hun har også forelesninger for helsestudenter, noe som er veldig beundringsverdig <3 Så ta gjerne titten innom for å lese mer om hennes sak <3


 

Seljordslia er ei dame som tar veldig flotte bilder, og har 2 veldig kule hunder :D Hehe. Hun har jo funnet seg en trønder til mann, så da MÅ man jo bare digge denne dama! ;D Hun har flotte innlegg om det som interesserer henne, og det hun brenner for :) Hun skriver godt, og klarer å fange deg inn i det hun skriver om <3 Hun legger alltid igjen koselige kommentarer, og hun er bare ei helt utrolig flott dame! <3 Hun driver for tiden å flytter, og det skal bli morsomt å se når de blir ferdige :D Så jeg ønsker henne lykke til med flyttingen ;D Ta gjerne turen innom henne! :D

 

Her har vi enda ei som er super flink på å ta bilder, nemlig Toini :D Hun er en mester på dråper, og tar kjempe flotte naturbilder <3 Hun har også en gjeng med søte små hunder, som er så flotte fotomodeller :D Tihi! Hun tar magiske bilder, og jeg vil si hun er en veldig magisk person :D Jeg blir bestandig glad av å gå inn på bloggen hennes, for det er så mye farger og glede ^^ Og nå som høsten er her, gleder jeg meg virkelig :D Så ta turen inn å se! :D

 

Elin er ei super jente, som er utrolig kul! :D Hun har skrevet et fint innlegg om meg blant annet som dere kan finne her: De som gir til andre. Hun er ei av de jeg bare MÅ inn for å lese når hun har lagt ut noe nytt her i blogg.no :D Hun har noen råe hunder, og en veldig kul katt :D Digger den katta må jeg si :P Jeg må si jeg bare digger denne jenta, og alt det som kommer med henne! Hun sliter nok litt med det samme som meg, som er fibromyalgi.. Og jeg sender henne alle gode tanker, for ingen fortjener det.. Men hun er ganske tøff, og jeg vet at hun klarer dette helt supert! :D Dere får ta dere tiden og gå inn på bloggen hennes, for å lese om det hun har å si <3 Hverdag, utfordringer og det som er :)

 

Camilla er ei jente som har en utrolig flott blogg <3 Hun skriver om vanskelige ting, og det som er på hjertet <3 Denne jente fortjener alt godt på sin vei! Og jeg håper hun får det <3 Hun skriver gode innlegg, og skriver fine ting om andre <3 Hun er veldig flink på dette med framsnakk <3 Hun bryr seg om de rundt seg, og gir mye av seg selv <3 Jeg ble kjent med henne også igjennom blogg.no. Og er veldig glad for det :) Håper dere tar turen innom for å hilse på <3

 

(Bildet er i fra google)

Det er så mange flere jeg skulle skrevet om, men da blir jeg nok sittende her i dag ;o Hehe. Dere som ikke er nevnt, skal vite at jeg setter utrolig stor pris på deg som leser, og på deg som blogger <3 Det er så mange flotte bloggere der ute, og jeg er så heldig å ha fått blitt kjent med så mange av dere <3 Og det er så mange flere som fortjener å komme opp, og frem her i bloggverdenen <3 
 
Dette var en del av oppgaven min i Unni sin challengen, og det ble blant annet å framsnakke andre bloggere <3 Det er så mange magiske bloggere der ute, som trenger å få høre gode ord <3
Ha en flott helg alle sammen! <3 Håper dere koser dere i kveld :)
 
 
- Søtmonsen :))
16.09.2016

Magisk challenge dag 4 <3

 • Skrevet 16.09.2016 klokka 20:47
 • Kategori: Blogg

Hei hei! :)

Da var det oppgave 4 i denne flotte challengen <3 Det er nest siste oppgave også dessverre D; Unni lager så fine utfordringer altså <3 Hehe.

Her finner dere challengen: Magiskliv <3


 

Oppgavene:

1. Hva er magisk med høsten?
2. Hva er magisk med DEG?
3. Noe magisk du gleder deg til!?
4. Hva er det mest magiske som har hent med deg i år?

5. Gjør noe magisk for noen i dag (det kan være hva som helst)! Og fortell om det på bloggen etterpå!

 

 • Barnedåpen til Gudbarnet mitt <3 
 • Bryllupet til min eldste bror <3
 • 3 års dagen til meg og min kjære <3
 • Turen til meg og mamma i Børgefjell <3
 • Da jeg kom inn på høgskolen <3
 • Nickelback konserten <3

 

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Magiskliv #Magisk #Magiskutfordring #Utfordring #Challenge #År #Turer #Bryllup #Årsdag #Kjæreste #Familie #Bror #Mamma #Pappa #Søsken #Konsert #Nickelback #Barnedåp #Gudbarn #Gudmor

 

- Søtmonsen :))

15.09.2016

Magisk challenge dag 3 <3

 • Skrevet 15.09.2016 klokka 19:58
 • Kategori: Blogg

Hei hei! :)

Da skal jeg ta for meg oppgave 3 i Unni sin challenge :) Noe magisk jeg gleder meg til.

Dere finne challengen her: Magiskliv <3

(Bildet er i fra google)

Oppgavene:

1. Hva er magisk med høsten?
2. Hva er magisk med DEG?
3. Noe magisk du gleder deg til!?

4. Hva er det mest magiske som har hent med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen i dag (det kan være hva som helst)! Og fortell om det på bloggen etterpå!

 

Noe magisk jeg gleder meg til må vel være jul :D Jeg elsker jula, og alt som kommer med den <3 Jeg elsker forberedelsene før jul, som det å bake julekaker, handle julegaver og pynte. Jeg gleder meg til den første snøen kommer, og det er snart tid for advent <3 Advent tiden er liksom den herlige og magiske ventetiden før jul <3 Jeg bruker hvert år å bake julekaker for å gi bort til gruppen Hjelp oss å hjelpe. Jeg elsker å bake, og jeg kan jo ikke spise alt selv. Så da baker jeg, som jeg kan gi bort i stedet :) Vet jo aldri om det blir satt pris på av de som har fått det, men liker å tro at de ikke hadde noe i mot litt hjemmelagde julekaker. Håper da ihvertfall det <3

Så det er vel det magiske jeg ser frem til nå :)#Oslo #Trøndelag #Blogg #Jul #Magisk #Magiskliv #Challenge #Utfordring #Gledesegtil #Glede #Snø #Baking #Forberedelser #Gaver #Handling #Advent #Kos #Pynt #Hjelpossåhjelpe #HOÅH 

 

- Søtmonsen :))

14.09.2016

Magisk challenge dag 2 <3

 • Skrevet 14.09.2016 klokka 21:16
 • Kategori: Blogg

Hei hei :)

Ja, da er det dag 2 i challengen til Unni ^^ Og nå er det hva som er magisk med meg ^^

Dere finner challengen her: Magiskliv <3

(Bildet er i fra google)

Oppgavene:

1. Hva er magisk med høsten?
2. Hva er magisk med DEG?

3. Noe magisk du gleder deg til!?
4. Hva er det mest magiske som har hent med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen i dag (det kan være hva som helst)! Og fortell om det på bloggen etterpå!

 

Denne er nok veldig vanskelig for meg å svare på. Men det vet jeg hun vet også, og det er vel derfor hun oppfordrer andre til å sette litt pris på seg selv ^^ <3 Gode Unni'en vår <3 Hun er så flink til å ta vare, og sette pris på andre <3

Men ja, hva som er magisk med meg?.. Det må vel være det at jeg er helt og holdent trofast, at jeg ikke lyver eller noe sånt. Og kanskje det at jeg deler så mye følelser, at de rundt meg gjerne vet hva jeg føler for dem. Det at jeg prøver å gi av meg selv, det jeg har å gi. Prøver å være en god lytter, venn og kjæreste <3

Men mest av alt så er det vel noe som er veldig hemmelig ;o Og det er at jeg egentlig er en alv som har forvillet meg vekk fra mitt rike ;D Tihi!

(Bildet er i fra google)

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Alv #Elf #Magisk #Challenge #Oppgave #Utfordring #Magiskliv #Meg #MemyselfandI 

 

- Søtmonsen :))

13.09.2016

Magisk challenge <3

 • Skrevet 13.09.2016 klokka 18:17
 • Kategori: Blogg

Hei hei! :D

Våre kjæres Unni har kommet med en Magisk challengen igjen! <3 Og denne gangen handler det om høsten, deg selv, glede og deling av denne magiske følelsen :D Gleder meg til å hive meg med i den, og gi ut allerede første oppgave ^^ Så kom og bli med :)

Dere finner challengen på bloggen hennes: Magisk liv.

Og her er det challengen går ut på, en oppgave per dag :)

 

Oppgavene:

1. Hva er magisk med høsten?
2. Hva er magisk med DEG?
3. Noe magisk du gleder deg til!?
4. Hva er det mest magiske som har hent med deg i år?
5. Gjør noe magisk for noen i dag (det kan være hva som helst)! Og fortell om det på bloggen etterpå!Jeg velger å skrive det punktvis hva som er magisk med høsten for meg <3 Høsten er liksom den årstiden jeg liker aller best <3

 • Alle de vakre og magiske fargene som dekker daler og fjell <3
 • Når det blir kjøligere i luften, så man må pakke seg inn i skjerf, lue og votter <3
 • Når jeg kan sitte under det store pelspleddet(Falks pels) og se på film/serier på TV <3
 • Når man ser det mørkner ute, og man kan tenne lys slik at det blir en magisk atmosfære <3
 • Det at man drikker mye varm drikke som te, kakao og chailatte <3
 • Når man går ute og kan høre løvet rasle rundt deg, og under skoene dine <3
 • Når man kan løpe i skogen og danse som en alv blant herlige farger, og slik en herlig frisk luft <3
 • Den magiske lukta som kommer hver høst <3
 • Når jakta starter, og man trasker seg bortover i skog og mark, på fjell og i dype daler <3
 • Røde kinn og varme klemmer <3
 • Herlige supper <3
 • Lammekjøtt og fårikål <3
 • Den deilige røyka fisken til mamma og pappa på hjemmelaget boller og majones <3

 

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Høst #Magisk #Challenge #Oppgave #Utfordring #Herlig #Årstid #Supper #Lam #Fårikål #Te #Kakao #Pledd #Kos #Peiskos #Peis #Bål

 

- Søtmonsen :))

12.09.2016

Game of Thrones

(Bildet er i fra google)

//Spoiler maybe? Sesong 1//

Hei hei! :)

Ja, da har jeg sett ferdig sesong 1 på 2 dager, siden jeg startet seint på dagen ;o Og allerede startet på sesong 2. Kan trygt si at jeg forstår hvorfor Joffrey er den mest hatte mannen i Game of Thrones for å si det sånn.. Og jeg har et sterkt hat til hele hans familie.. Digger Stark familien må jeg si. Og spesielt Snow ;o <3 Hehe ;D Liker liksom den ensomme ulven for å si det sånn, er liksom noe spesielt med slike menn :) Den eneste i Lannister familien jeg liker er nok "småen" som han blir kalt, Tyrion :) Men vet jo ikke helt hvor jeg har han enda. Flere jeg er litt sånn usikre på.

Skjønte tidlig hvordan det sto til med "Dragedama" som jeg har hørt henne bli kalt, Daenerys. Vet ikke helt hva jeg synes om henne enda. Holdt med henne, og følte med henne. Digget at det var hun som fikk respekten, og ikke hennes bror. Han var like ufyselig som Joffrey for å si det sånn.

Synd hvordan det gikk med Stark familien da.. Men dette hadde jeg jo fått vite før jeg hadde bestemt meg å se. Vanskelig å styre unna spoilers når man er på facebook for å si det sånn ;o Visse han ville dø, men ikke når.

Så jeg kan trygt si at jeg er hekta :P Og er glad jeg har hele 5 sesonger på blue- ray som jeg skal se fremover ;P Dessverre er det skole hele neste uke, og da blir det nok ikke mye Game of Thrones da nei ;o Men men :)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Film #Serie #TV #HBO #Gameofthrones #GoT #Bra #Awsome #Spennende #Drama #Sex #Vold #Krig #Snow #Skrømt #Ulv #Drager

 

- Søtmonsen :))

10.09.2016

Challenge med premie :D

AVSLUTTET!

(Bildet er i fra google)

Hei hei! ^^

Tenkte jeg skulle ha en liten konkurranse igjen :D Er jo en liten stund siden jeg har hatt noen konkurransen her nå :) Gjør litt som Frodith og Seljordslia har gjort, for å se om dere har fulgt med i timen her ;D Hehe :P 

 

Her kommer spørsmålene, og de som har alle riktige, eller flest riktig blir da vinneren av en liten forundringspakke :)

 

 • Hva er mitt egentlige navn?
 • Hvor kommer jeg fra?
 • Hva er jeg utdannet som?
 • Når har jeg bursdag?
 • Nevn 3 av mine hobbier. (Her får du 1 poeng for hvert riktige svar).
 • Hva var min store crush da jeg var yngre? ;D
 • Hva slags dyr har jeg?
 • Hva skal jeg bli nå?
 • Bonus spm som er verdt 5 poeng: Hvilken animekarakter er min favoritt, som jeg ofte bruker bilder av, og som jeg ofte bruker navnet til? ;) (Må være litt vanskelig også da, men det har vært med i bloggen en eller flere ganger det også ;D ).

 

Hehe, tror ikke de skal være så alt for vanskelige å svare på ^^ Så håper jeg noen vil hive seg på denne challengen :D Trekker vinneren på fredag den 23/09 ^^

 

#Oslo #Blogg #Konkurranse #Challenge #Personlig #Oppgaver #Spørsmål #Svar #Lete #Bilde

 

- Søtmonsen :))

10.09.2016

Gamermat; Omelett

 • Skrevet 10.09.2016 klokka 11:10
 • Kategori: Gamermat

Hei hei! :)

Det er ei stund siden jeg har kommet med en god og lettvint oppskrift til et måltid for gamere. Men her kommer det altså en ;)

Omelett. Egg er jo bare noe stort sett alle har i hus, og da er jo nesten hele greia allerede ferdig :P Da tar man bare noe man har i kjøleskapet av grønnsaker og evt. noe skinke eller et eller annet man vil ha :) Så denne er jo veldig god og lett et måltid. Samt sunt :) Så man kan spise med god samvittighet, og man bruker nesten ikke noe tid av gamingen til denne ;) Ferdig på 1- 2- 3 ;D

 

Omelett:

1 porsj.

2 Egg.

2 ss Vann. (1 ss vann per egg).

(Grønnsaker av det du liker) Men ting som er veldig godt er; Paprika, Løk, Purreløk).

Revet ost.

Skinke/Kyllingkjøtt/Reker. (Det du måtte ønske, eller har tilgjengelig).

Salt, pepper og gressløk.

Smør til å steke i.

 

Visp sammen eggene med vannet, og ha i litt salt, pepper og gressløk. Kutt opp grønnsakene og evt. kjøttet i passe små biter. Sett stekepanna på plata og få den så varm at smøret "freser" i panna når du legger det i. (Men ikke så varm at det bare ryker ;o). Så tar du å heller eggene i panna og tar en stekespade, og skyver den litt inn mot midten fra alle kanter. Så lar du den bare steke litt slik at den ikke er så bløt lenger. Så strør du over grønnsakene, skinken og osten. Deretter legger du den ene siden over til den andre, slik at det ser ut som en calzone pizza ;)

Tilbehør: Ha gjerne brød til.

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Omelett #Egg #Enkel #Oppskrift #Mat #Middag #Gamermat #Gamer #Gaming #Spill #Tid #Rask #Lettvint #Godt

 

- Søtmonsen :))

08.09.2016

Tips til å drive vekk forkjølelsen

 • Skrevet 08.09.2016 klokka 12:48
 • Kategori: Tips

Hei hei! :)

Tenkte jeg kunne komme med noen tips som kan hjelpe deg å drive vekk forkjølelsen, nå som det er sesong for det ;o Det vil nok ikke funke så godt mot hosten og sånn, men vil nok hjelpe deg å bli fortere frisk ^^

Jeg selv ble forkjøla her nå, og klarte å ikke få den hosten som alltid kommer med heldigvis :) For jeg gjorde som under her med en gang jeg kjente at nå er det dags for min tur med forkjølelse ;o

  

 1. Drikk MASSE te med honning :) Jeg må jo også ha melk i da ;D Hehe.
 2. Spis MASSE løk, hvitløk og evt. chili i maten :) Dette er ting som driver forkjølelsen ut av kroppen.
 3. Spis en del appelsin. Ikke for mye på en dag da ;o Frukt har jo den anelse å gi deg vondt i magen :P For C- vitamin er bra å få i seg om man er syk. Men da mener jeg ikke å spise tabletter altså ;o Holder å spise litt appelsin ^^ Om man tåler det så klart.
 4. Bruk skjerf skal du ut, eller sitte i bil. (Aircondition er noe dritt når det gjelder dette ;o)
 5. Om man hoster veldig så kan man prøve å spise litt is. Noen ganger funker ikke varm drikke, men is kan. 

Sier ikke at dette er hekseri, og SKAL funke xD Men verdt å prøve ^^ Jeg tar jo også paracet på kvelden for å holde influensaen borte. Hater å ha mer vondt i kroppen enn det jeg allerede har ;o (Altså når jeg er forkjøla da).

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Forkjøla #Forkjølelse #Influensa #Sesong #Fluseason #Te #Teatime #Honning #Appelsin #C-vitamin #Løk #Hvitløk #Chili #Fordrive #Tips #Hjelp

 

- Søtmonsen :))

07.09.2016

Da var det min tur da

Heisann! :)

Ja, da var det min tur, til å endelig se hva all this fuss is all about ;D Nemlig Game of Thrones. Og nei, jeg har fortsatt ikke sett en eneste episode før ;o Men synes det er helt greit, for når jeg først begynner på en serie, da blir jeg så hekta, at det blir helt forferdelig for meg å vente på neste sesong :P Så nå har jeg 5 sesonger som jeg fikk kjøpt i sånn samlepakke da ;D

Så nå har jeg noe å kose meg med i høst! :D Hehe.#Oslo #Trøndelag #Blogg #Film #Serie #Gameofthrones #GOT #Høst #TV #Sesong #Førstegang

 

- Søtmonsen :))

06.09.2016

Søking av jobb

 • Skrevet 06.09.2016 klokka 21:48
 • Kategori: Personlig

(Bildet er i fra google)

Hei hei! :)

Jeg har altså drevet å søkt på en deltidjobb som jeg kan ha ved siden av skolen. Og jeg har sendt masse søknader, og mailer. For mange ville ha søknaden på epost. Så jeg har jo skrevet søknad på mail, og sendt ved CV. Og jeg har ikke bilde med på min CV, eller noe sånt.

Jeg var jo på jobbintervju sist mandag, og de ville jeg skulle starte så fort som mulig. Men jeg sa jeg skulle tenke på det. For jeg følte jobben kanskje ikke var helt for meg, og håpte jeg skulle høre fra noen av de andre før helga da. Men på torsdag måtte jeg bare skrive å takke ja til jobben, men da hadde de allerede gitt den til noen andre. Så jeg fikk jo ikke akkurat tenketid da, men men.. De var nok desperate etter å få inn folk.

Men jeg skal ha et nytt intervju i morgen da, for en jobb på Egon her i Oslo :) Så rett etter søknaden dit var sendt, fikk jeg mail om at de ville ha et intervju på skype denne uka. Og jeg er jo ledig jeg, så jeg sa jo at det passet fint. Gruer meg litt til det da, for jeg hater egentlig å bruke skype :P Men det er et sånn bemannigsbyrå som søker for steder da, så er sikkert derfor, fordi at de kanskje ikke har kontor i Oslo eller noe, ikke vet jeg ;o 

Men så kommer det til det jeg startet på å skrive øverst her, at jeg ikke har med bilde på CV'en min. Og når jeg søkte på nye jobber her i går, så kom jeg over noen jobber der de sa at du MÅTTE ha med bilde av deg selv, og at søknader uten bilde ikke ville bli med i vurderingen... Og da tenkte jeg hva i alle dager er det her for noe!? Man MÅ sende med bilde av seg selv? Hvorfor det? Dette synes jeg blir veldig merkelig... Hvorfor i alle dager skal det ha noe å si? Er det for å se om jeg mangler et øye eller noe? For å se om jeg ser bra ut? Eller har rett utseende for de eller noe sånn? Hvordan kan utseende ha noe å si på om du stiller sterkt som en kandidat eller ikke? For har du ikke rett utseende, så klarer du dessverre ikke å gjøre jobben riktig da eller?

Så er det noen som har et godt svar til dette? Jeg har jo ikke sendt med bilde på de forrige søknadene, så nå tror jo jeg at de ikke har svart, fordi jeg ikke har sendt med bilde... Så er det noen som vet hva greia er? Hvorfor det skulle ha så mye å si om de får sett hvordan du ser ut eller ikke? Ser de ikke det når du kommer inn på intervju da? Har jo ikke noe å si på om du passer til jobben eller ikke...(Bildet er i fra google)

Dagens utblåsning! ;o

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Jobb #Søknad #Jobbsøknad #Søkingavjobb #Deltid #CV #Bilde #Hvorfor #Utblåsning #Dagens #Intervju #Jobbintervju #Skype

 

- Søtmonsen :))

06.09.2016

Dikt challenge

 • Skrevet 06.09.2016 klokka 17:54
 • Kategori: BloggHei hei :)

Frodith har en liten challenge gående nå, der du skal skrive et lite dikt om et av bildene hun har lagt ut ^^ Gå inn for å sjekk det ut da vel :D

 

Dansende alver:

Å speide utover vannet, å se noe røre seg.

Det er alver som danser så lett på tå,

så lett og lufting rundt omkring deg.

Selv reven lister seg forsiktig om nå.

 

Skumringen lister seg innpå,

tåken legger seg tett på.

Tåken forvandler seg til alver små,

som rundt deg danser til dagen derpå.

- Lene Kristin/ Søtmonsen.

 

Hahah, skal ikke si jeg er så flink på dikt nei xD Kom og bli med du også! :D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Dikt #Challenge #Utfordring #Bilde #Skumring #Alver #Dansendealver #Fantasi #Vakkert #Oppfinnsom

 

- Søtmonsen :))

05.09.2016

Nickelback konsert

(Bildet er i fra google)

Hei hei! :)

Ja, som de fleste fikk med seg i går, så var jeg og ei venninne på konsert med Nickelback :D Og jeg må si de skuffet ikke denne gangen heller :D

Nickelback er et band jeg har hørt veldig lenge på. De falt fort i smak, og har digget de siden jeg første gang hørte en sang av de. Favoritten er jo, som jeg sa i går Far away <3 Og så klart spilte de jo den sangen i går også etter musikkønske fra salens kvinner ;D  

Jeg blir helt yr rett og slett xD Blir som en liten fjortenåring som ser på Justin Bieber. Dette er jo et band med 4 kjekke mannfolk ;D Til å liksom være litt oppi åra, så er de veldig kjekke ;D Og jeg er så forelska i stemmen til Chad, den er litt sånn hes og ja.. Rett og slett pantsdropping :P Og jeg ble veldig glad da Ryan også sang noen sanger i går også. Han er som regel bakgrunnsvokalist og gitarist :) Og jeg blir jo så kjær, for sangene treffer meg slik i hjertet <3 Hehe.

 

De som varmet for Nickelback i går var et nytt band fra Canada som kaller seg for Monster Truck. Jeg har aldri hørt om dem. De hadde grei musikk, men ikke noe jeg kommer til å høre på. Mest fordi jeg syntes alle sangene var veldig like, trudde nesten de spilte samme sang om og om igjen :P Men håper jo de klarer å nå sitt mål uansett da ^^

Prøvde jo å ta bilder, og litt film i går. Men er ikke så lett når man blir helt med ;D Danser og blir helt sånn man skal være på konsert xD Så bildene ble litt uskarpe ;o

Under konserten sa Chad at de aldri bruker å ta selfie på konserter. Men de skulle ta en da, men ingen hadde jo mobil på seg så klart, så de spurte om å få låne en telefon fra publikum :P Da angra jeg på at jeg ikke sto ved scenen ja! Men folk ble jo helt gal og jeg så en mobil fløy bak på scenen, og en annen over hodene på oss. Hva tenker folk med? :P Da ble jeg litt sånn, okey da.. Den som fløy på scenen ble jo nevnt da, men den andre vet jeg sannelig ikke om den personen fikk igjen ;o

Og han er en mann med herlig personlighet og humor. Han sa hele tiden "I'm having such a good time og I'm feeling good" :P Tror de koste seg like mye som oss publikum.
 

Legge ved en musikkvideo her fra Youtube av sangen Photograph ^^

T3rXdeOvhNE


Jeg kjøpte meg jo ei T- skjorte og en genser på konserten. Og jo så klart klarte jeg å miste t- skjorta da.. Det var veldig kjipt.. For man får jo kun kjøpt de på konserter. Det er jo nye hver konsert, og det på nett er ikke de da. Står jo plassene de drar til og slikt bak på den. Så det ødela egentlig resten av kvelden, for ja, de er ikke billig, og den finner jeg aldri igjen. Men har da genseren om ikke annet da. Får kjøpe meg ei neste gang igjen, men ha med meg noe å ha de i. Fikk jo ikke poser der eller noe å ha det i vettu ;o

Har delt litt på instagram, så dere kan se der om dere har meg der ^^

Men alt i alt, så var jo konserten rå bra. Både jeg og venninna mi STOR koste oss, kanskje mest jeg xD Siden jeg er så innmari gira på de :P De spilte også Dirty Laundry som er helt ny sang fra de :) Så det var jo gøy da.

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Nickelback #Konsert #Oslospektrum #Musikk #Sang #Herlig #Awsome #Goodfeeling #Instagram #MonsterTruck #Best

 

- Søtmonsen :))

04.09.2016

Endelig er dagen her! :D

Hei hei! :D

Ja, nå er endelig dagen her! :D Den kom egentlig veldig brått på, for plutselig var september her liksom ;o Jeg kom på det da jeg så et innlegg på Facebook her sist helg, og ble helt sånn, å neei men kjæresten skal jo jobbe, og jeg hadde helt glemt det :P For det skulle jo være lenge til xD Men altså, i dag er dagen Nickelback skal ha konsert her i Oslo! :DD Jeg fikk jo billetter av mamma og pappa i bursdagsgave i juni :D 

For de som ikke vet det, så elsker jeg Nickelback <3 Er så forelsket i stemmen til Chad, og de har slike herlige sanger <3 Favoritten er jo Far away <3 Nå ble det mye hjerter her! ;D Hehe <3 <3 <3

Men ja, kjæresten er på jobb, så jeg måtte skynde meg å sende melding til ei venninne i Drammen om hun ville være med <3 Hun hadde fri, og hun fikk barnepass, så nå er alt bra igjen :D hehe.

Jeg gleder meg veldig til dette! I fjor ble den avlyst, fordi han måtte operere etter å ha funnet kreft i strupen hans.. Så jeg MÅ dit i år, vet aldri om dette blir siste gang eller ikke <3 Noe jeg selvfølgelig ikke håper på, men har hørt rykter at han hørtes sliten ut i stemmen, og det er jo veldig forståelig. Håper bare det ikke er slutten for sangkarrieren hans, for han er fantastisk <3

j4y-RzVGrHg


Legger ved sangen Far away <3

 

Ha en super dag folkens! ^^ Og skal dere også på konserten, så ses vi kanskje der! :D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Nickelback #Konsert #Musikk #Sang #Faraway #Glede #Søndag #Turne

 

- Søtmonsen :))

02.09.2016

Vigelandsparken, en drøm for Pokémon Go jegere

 • Skrevet 02.09.2016 klokka 15:12
 • Kategori: Gaming

Hei hei ^^

Her for ei lita stund sia, dro jeg en tur til Vigelandsparken her i Oslo :) Og herregud så mye folk det var! Og de aller fleste som var der spilte Pokémon Go ;D For det var sinnsykt mange stopper der, og 1 eller 2 gymmer :) Så da satt jo folk og koste seg, mens det ble lagt ut lure etter lure på alle stoppene oppe ved monolitten. Jeg synes det var utrolig koselig :D Var der 2 dager på rad faktisk. Fant noen jeg ikke hadde fra før, og fikk evolva noen også, siden det var så mange av noen typer :) 

Men tenkte jeg skulle legge ved noen bilder av de dagene jeg var der ^^ 


Første dagen var det ikke så mange der den dagen. Men dagen etter var jeg der tidlig på dagen, og da var det jo helt stappa :P Var skikkelig sol også da ;) Begynte å regne første dagen, så ble ikke så lenge der :)
 

Har dere vært der på Pokémon jakt dere også? ;D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Vigelandsparken #Frognerparken #Monolitten #Pokémon #Go #Pokémongo #Leting #Morsomt #Spill #Tur #Gårtur

 

- Søtmonsen :))

Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign