hits
24.08.2017

Kirurgisk inngrep

 • Skrevet 24.08.2017 klokka 20:46
 • Kategori: Personlig

Heisann!

(Obs, ikke for sarte sjeler :P Kan kanskje være litt heslig).

Ja, i dag var jeg på en kirurgisk klinikk her i Oslo for å høre hva han hadde å si om en kul jeg hadde på hodet.

For en del år siden fikk jeg en kul fremst på hodet uten at jeg skjønte hva det var eller hvor den kom fra. Ikke en slik kul fordi jeg har slått hodet eller noe, men en kul så stor som ei ert. 

Den gjorde ikke vondt eller noe, så jeg gjorde ingenting med den. Tenkte det var en fettkul eller noe. Før den plutselig begynte å bli større her i vår, og jeg gikk til legen for første gang ang. denne kulen. Hun kunne si at hun trodde som meg at det var en fettkul, men siden den hadde vokst måtte jeg fjerne den for den kan plutselig sprenge som hun sa ;o

Så jeg fikk time til en mann på Sagene her i Oslo, og den timen var i dag. Jeg gikk dit med litt nervøse følelser, siden jeg trodde jeg kom til å bli skalla fremst på hodet xD Men neida :) Han var en morsom mann, som snakket mye og kom med litt rare utsagn, men da var jo du litt mindre redd også da ;)

Han så på den i knappe 1 sekund og sa ja denne må vi fjerne, og lurte på om jeg ville ta det med en gang. Jeg var jo forberedt på det, så jeg da jo så klart ja. Det han sa dette var, var en talgkjertel som hadde grodd inne. Og den hadde jo bare fortsatt å vokst siden den ikke fikk noe utløp. Altså en liten cyste som han sa.

Det tok han knappe 5 minutter å fjerne den. Jeg lå der og kaldsvettet. Kjente jo at han holdt på selv om han bedøvde det. Men det verste var jo at han viste den til meg etter at han fikk den ut :P Kjente jeg ble litt ør i hodet for å si det sånn. Er litt sånn feig da vettu ;D Viste meg ei kule så stor som ei ert, og spøkte med at jeg kunne få den med meg hjem :P

Jeg måtte sy to sting, og selv om jeg hadde sydd i hodet før etter at noen slo hull i det i barnehagen (vi hadde det røft i barnehagen på bygda skjønner dere ;D), så var det litt ekkelt ;o

Han fjernet nesten ikke noe hår :D Så det er jeg glad for :) Tok et bilde som ikke viser det så godt, for det hadde tatt seg ut å vise her ;o

Så nå er jeg litt sliten i hodet, og kjenner det strammer veldig. Så er glad jeg tok fri i morgen også for å slappe av litt :) Men ellers gikk det jo veldig greit. Og han var super flink :)

 

Hva har du gjort i dag?

 

#Oslo #Sagene #Cyste #Kirurgi #Kirurgiskklinikk #Klinikk #Hodet #Fjerne #Tavekk #Kul #Kulpåhodet

 

- Søtmonsen :))

24.08.2017

Laks i salatblad

 • Skrevet 24.08.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Mat

Heisann!

Dette er en fin smårett som er veldig smakfull :) Lærte den av ei dame på jobben som er flinke til slike retter :)

 

Laks i salatblad:

Laksefileter.

Salt, sitronpepper, dill.

 

Hjertesalat.

Fersk koriander.

Honning.

Sweet chili saus.

Peanøtter.

 

(Evt. kokt ris).

 

Stek først laksen i stekeovnen på 200 grader i ca. 15 min.

Deretter tar du blader fra hjertesalaten, litt laks på. Så hell litt honning og sweet chili saus på. Dryss noen peanøtter på toppen, og litt fersk koriander.

Man kan koke litt ris til om man vil spise dette til middagen for å få litt mer mat i det.

Dette er en fin rett som passer ypperlig til koldtbordet eller til tapas :)

 

#Oslo #Mat #Thaimat #Matrett #Tapas #Koldtbord #Smakfullt #Smak #Sweetchili #Honning #Laks #Salat #Hjertesalat #Godt #Middag #Smårett

 

- Søtmonsen :))

23.08.2017

Lykkerus!

Hei hei! :D

Jeg er så lykkelig akkurat nå, at jeg holder på å krype ut av min egen hud!

Det har seg slik at jeg så på facebook for en stund siden at bandet Volbeat skulle ha konsert i Norge igjen. Jeg har ikke hatt så god råd, så tenkte jo det at de var her i fjor også, så jeg kan vente til neste gang igjen :) Aldri vært å sett de, så jeg hadde virkelig lyst. 

Så på mandagskveld lå jeg på mobilen før jeg skulle legge meg, og der poppet arrangementet opp i feeden min på facebook om at Volbeat- konserten bare er 2 uker unna, og vi må skynde oss med å sikre billetter. Men der så jeg noe i liten skrift under, noe jeg ikke så sist gang, at Breaking Benjamin og et band som heter Amorphis skulle spille også! Jeg hev meg rundt morgenen etter med å sjekke om det var noen billetter igjen, og ingen overraskelse der, så klart var jo alt utsolgt. Volbeat er ganske populære her i Norge (ellers i verden også), så jeg begynte å spørre om noen hadde noen billetter de skulle selge.

Så det var mange som solgte billettene sine fordi de ikke får til å dra selv, og der startet det ville løpet om å få tak i to ståplasser.

Til slutt fikk jeg tak i to ståplasser fra ei her i Oslo som selv ikke kunne dra. Og jeg var glad jeg var alene hjemme :P Haha! Hoppet rundt som en gal av glede. En drøm vil gå i oppfyllelse! Jeg vil endelig få sett Breaking Benjamin LIVE! <3

Det at jeg MÅTTE ha billetter, er fordi Breaking Benjamin har aldri vært utenfor USA siden en i bandet har flyskrekk.. Og i fjor så jeg at de var i Sverige, så jeg tenkte det må være noe feil. Da jeg så at de skulle komme til Norge sammen med Volbeat denne gangen, måtte jeg bare ha billett <3 Hva om dette blir en sånn engangstilfelle? For å gjøre fansen de har i andre land i verden glade, så blir det bare med denne gangen. Jeg kan ikke ta noen sjanser ;o

 

Så nå er jeg virkelig i lykkerus! :D

 

zQej2fig1ls

(Breaking Benjamin - Failure).

mCYfw2CyUdA

(Breaking Benjamin - Breath).

vEN3mQ0ql30


(Volbeat - Heaven Nor Hell).

e02gzZmjhVU

(Volbeat - Lola Montez).

 

Skal du på Volbeat- konsert? :D

Har du hørt om Breaking Benjamin? <3

 

#Musikk #Sang #Volbeat #BreakingBenjamin #Amorphis #Konsert #Lykkerus #Glede #Elsk #Musikkvideo #TelenorArena

 

- Søtmonsen :D

22.08.2017

Thainudler med svinekjøtt

 • Skrevet 22.08.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Mat

Hei!

Thaimat er noe virkelig forguder! Det er så himmelsk godt, og jeg bare elsker å lage nye retter av det hele tiden. Og jeg kan gjerne kjøpe mat på thairestauranter når jeg først får sjansen til det ;) Blant annet en restaurant i Ski som har himmelsk thaimat, også annet som sushi og vietnamesiske retter. Den heter Tataki, så om du er i Ski råder jeg deg til å ta turen dit :)

Thainudler med svinekjøtt:

1 pk Eggnudler.

2 stk. Chili.

1 Kinesisk hvitløk.

1 Passe bit fersk ingefær.

1 Gulrot.

1/2 Purreløk.

Ca. 1 ss Honning.

Ca. 4 ss Sweet chili saus.

 

Vann med kjøttbuljong i til nudlene.

 

Karri, salt og pepper.

500 gr. Svinekjøtt.

Fersk koriander.

Chasewnøtter.

 

 

#Thaimat #Thainudler #Nudler #Thai #Chasewnøtter #Nøtter #Grønnsaker #Eggnudler #Svinekjøtt #Koriander #Smak #Godt #Middag #Tataki #Ski

 

- Søtmonsen :))

21.08.2017

Gamerstol og PCbord!

 • Skrevet 21.08.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Gaming

Helluen! :3

Uken før jeg hadde ferie, bestemte min kjæreste og jeg oss for å bestille oss et PCbord og en gamingstol hver. Jeg har sittet i sofaen nå i 4 år, og det hjelper ikke akkurat på smertene i kroppen min ;o Ikke hadde jeg noen pult før jeg flyttet inn hit heller, så jeg har nok brukt sofaen til PC sitting lenge før det og. Så da var det på tide med et ordentlig bord og stol som jeg kan sitte godt ved :)

Vi hadde egentlig ikke plass heller, siden min kjære hadde eget fra før av med en stasjonær datamaskin på. Så vi bestemte oss for å selge spisebordet som vi aldri brukte mer enn en gang i året når vi hadde middagsgjester :P Og da åpnet plassen seg til at vi begge kunne ha et hver :)

Vi flyttet om på en del møbler, og kastet ut den slitte stolen og pulten han hadde fra før. Og vips så var det plass til oss begge ved siden av hverandre :D <3 Koselig å kunne sitte nært hverandre når vi spiller sammen ;) Hehe.

Så nå har jeg fått alt på plass og pynta på mitt nye sted ;) <3 Her kan jeg sitte å blogge, game, se på anime, gjøre skolearbeid og skrive brev :) Føler meg litt proff nå med et nytt sted å være, OG en helt "ny" blogg :D

Vi handlet begge deler på Komplett, og vi slet litt med å sette de opp for å si det sånn :P Måtte bruke to dager etter jobb ;o Men ble da fornøyd!

 

Har du et eget gaminghjørne eller en kontorplass? :)

 

#Gaming #Gamingstol #PCbord #pult #Stol #Kontor #Spill #Gaminghjørne #Pynt #Orden #Nytt #Komplett

 

- Søtmonsen :))

20.08.2017

Game of Thrones frelst!

Heisann! :D

Jeg kjøpte meg jo et Game of Thrones sett her i fjor var det vel. Fra sesong 1- 5 :) Måtte kjøpe meg sesong 6 på CDON også ;) Så nå fikk jeg endelig sett de ferdige etter en liten pause. Var jo så mange som døde, at jeg ble litt sur :P Hehe. Så da måtte jeg ta en liten pause. Jeg må det, om ting er urettferdige i en serie jeg liker :P

Så jeg tenkte jo det at jeg ikke skulle begynne på sesong 7 som nå er ute, fordi jeg hater å vente på nye episoder. Men etter siste episode av sesong 6, fikk jeg bare mer blod på tann og tenkte at joda, det er jo 5 episoder ute da, så alle syv er vel ute før jeg blir ferdige med de ;D Haha, ja ikke sant, nå sitter jeg altså her som alle andre idioter og venter på en ny episode av GoT :P (Ikke vondt ment altså ;o ).

Jeg fant ut at jeg måtte se meg opp på den nye sesongen uansett, siden skolen snart skal starte, og det er mange der som elsker å snakke om ting andre ikke har sett :D Og for de som ikke vet det, så hater jeg spoilere. Og da mener jeg HATER med stor H! Jeg får lyst til å lukke øyne og ører og hoppe ut av vinduet for å ikke få med meg det. Jeg har vurdert å slette hele Facebook fordi der skal alle legge ut hva som skjedde i siste episode minuttet etter den er ferdig.

Så da ble det slik da :P At jeg må sitte å vente i noe som virker som en evighet på neste episode ;o


Ser du på Game of Thrones? :)
Har du sett på siste sesong?

 

#GoT #Gameofthrones #Film #Serie #Frelst #Hekta #Sesong #Sesong7 #Sistenytt #Spoilere #Haterspoilers

 

- Søtmonsen :))

19.08.2017

Sommerferien i Trøndelag <3

 • Skrevet 19.08.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Personlig

(OBS! Mye bilder!)

Hei hei :)

Ja, ferien er over for denne gang, og sommeren er på hell. Bær og sopp har begynt å ta over skog og hei, og det kommer snart farger på trær og lyng :) Vinden snur og blir kaldere, og man sitter heller inne med et pledd og en kopp varm te <3

Men jeg har da noen sommerbilder å vise dere fordi om :) For jeg tilbrakte min lille ferieuke hjemme i Trøndelag som vanlig :) Man må benytte seg av ferien for å i det hele tatt møte familien når man bor så langt unna ;o

Der jeg kommer fra har vi en familiepark, med alle Norges villdyr i :) Alt fra ulv og Bjørn til Mikkel rev og Hare. Gaupa og Tiuren var de eneste vi ikke fikk sett dessverre ;o Men de har jeg jo sett før jeg da, men ikke min kjære :) De har også andre ting der som krasjbåter og mye for barn, men vi ville mest dit for å se dyrene :)

Jeg synes jo det er litt fælt at de er innesperret.. De hører jo til ute i skog og mark.

Ellers tilbragte vi tiden på hytta, der vi fisket litt og koste oss. Anders badet tilogmed ;P Jeg klarte nok ikke det nei, men tøffeste tantebarnet mitt på 7 år, svømte laaangt ute på vannet sammen med min mamma til ei blåse :D Kan tro hun var stolt! :D Hun blir nok som tanta si en gang var, ei badenymfe ;P

Så var vi en tur på besøksrunder også da, hilste på Gu'barnet mitt, og min farmor i Nordland :) Så vi får da gjort litt når vi først er hjemme kan du tro ;)

(Der oppe har vi så kort en sommer , at dette er en typisk hagestol ;P).

(Ser du tissestrålen hans? xD)

Her ser dere mange gjenstander som en i fjellstyret har satt opp innover veien til vannet der vi har hytte :P Han har hytte der inne selv, og har lagd det litt morsomt for turistene som er innom.

Så alt i alt ble det en herlig ferie <3 Vi tok jo så klart med oss regnet dit da vi dro fra Oslo. Men fikk da litt oppholds og en hel dag sol ;P Hehe. Vi er da ikke kresne, og slettes ikke lagd av papir :D

 

#Trøndelag #Oslo #Ferie #Sommer #Sommerferie #Norgesferie #Bål #Hytte #Tur #Biltur #Hyttetur #Hyttekos #Familie #Slekt #Kjæreste #Gudmor #Venner #Familiepark #Dyr #Villdyr #Bjørn #Ulv #Fjellrev #Rein #Hjort #Rådyr #Påfugl #Måneskinn #Solnedgang #Vakkert #Fjell #Vann #Fiske

 

- Søtmonsen :))

18.08.2017

Brevvenner

 • Skrevet 18.08.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Hei hei! :)

I sommer har jeg som sagt tidligere jobbet en del, men hadde ei uke med ferie den siste uken :) Den skal jeg legge ut et eget innlegg om litt senere :)

Men som jeg har skrevet om tidligere så skriver jeg en del brev. Og nå har jeg hele 5 brevvenner, pluss min farmor som jeg skriver en del brev til siden hun ikke hører på telefonen og slikt :) 

Og jeg synes det er kjempe moro å skrive brev. Det er igjennom Facebookgrupper at jeg har funnet mine brevvenner :) Så jeg kan virkelig anbefale dette. For dette gjorde vi mye da jeg var mindre. Man måtte jo skrive brev til folk man møtte i ferien og slikt, siden vi ikke hadde mobil den gang :D 

Og siden jeg har fått enda flere brevvenner, så måtte jeg jo inn å bestille meg nye brevsett for å kunne skrive brev. Da er Rabble god å ha om man vil se igjennom om det er noen tilbud eller rabatter som lurer rundt :D Jeg er jo en stor fan av Ebay og Wish, så jeg dro inn dit igjennom Rabble sin side, for å se om det var noe jeg likte. Og der fant jeg både brevark og konvolutter i alle slags farger og fasonger :)

(Klikker du på bildet kommer du direkte inn til Rabble sin startside).

Kanskje er det noen ting du trenger til skolestart eller jobbstart også? :) Hvorfor ikke ta turen innom Rabble å få med deg de nyeste tilbud og rabatter? :)

På Ebay har de i alle fall mye spennende, og mange billige ting. Alt trenger ikke å koste skjorta :) 

 

Kanskje har DU lyst til å bli min brevvenn? :) Bare å gi et lite pip om du vil det!

 

#Brev #Konvolutter #Brevvenn #Venner #Post #Rabble #Tilbud #Sommer #Ferie #Bekjentskaper #Ebay #Wish #Brevsett #Skrive

 

- Søtmonsen :))

 

 

16.08.2017

Da ble det endelig ny header og nytt design

 • Skrevet 16.08.2017 klokka 22:58
 • Kategori: Blogg

Heisann! :)

Da har jeg endelig fått til nytt design og header :D Takket være STOR hjelp fra Kristin! :D <3 Så TUSEN TAKK til supre deg! Bra å ha noe som er super smart med universal nøkkel for bloggdesign ;D

Så hva synes dere? :D Ble ikke headeren som Kristin lagde rå! :D Nå er det ingen tvil om at denne bloggen handler om litt av hvert ;)

Det er fortsatt litt småprik igjen, men det ordner seg ;) Så jeg er veldig fornøyd :)

 

#Design #Header #Blogg #Gaming #Mat #Oppskrifter #Anime #Personlig

 

- Søtmonsen :))

01.08.2017

Bloggen er under arbeid

 • Skrevet 01.08.2017 klokka 14:40
 • Kategori: Personlig

Heisann! :)

Har ikke vært så mye her inne i det siste ;o Er jo tross alt ferie :D Hehe. Og jeg har bare ikke orket å gjort særlig mye om dagene pga jobben og den varmen som har vært. Har vært mye regn, men likevel klamt og ekkelt.

Men nå skal jeg altså begynne på å fikse her inne på bloggen min. Er så heldig å få hjelp av Kristin som skal få leke litt med en ny header til meg ;D Jeg har bare litt problemer med å bestemme meg for hvilke bilder jeg vil ha med :P

Så skal jeg altså begi meg ut på å prøve å sette inn et nytt design helt selv ;o Så det vil kanskje være litt rot på bloggen fremover til jeg er ferdig :)

 

Håper alle koser seg masse på ferie, og de som også er ferdige med ferien :) Selv skal jeg ha ei uke nå i neste uke, der vi drar hjem en tur til mine foreldre <3 Og det gleder jeg meg veldig til ^^ Alle vi søsken er hjemme samtidig i år, og det blir kjempe koselig <3 Og vi har møblert om her hjemme også, siden vi har kjøpt oss PCbord og stoler nå :D Jeg har sittet i sofaen i 4 år nå, så er på tide å oppgradere for helsa mi ;) Så da måtte spisebordet ut, så vi får plass :P hehe. Gleder meg veldig til det også. Det blir bra å få sitte ordentlig ved PC'en.


Nyt siste rest av sommeren folkens! Det skal jeg ;D

 

#Oslo #Trøndelag #Ferie #Jobb #Arbeid #PCbord #PCstol #Gamingutstyr #Gamingstol #Gamingbord #Pult #Hjem #Familie #Kjærestetur #Kjøretur #Design #Blogg #Header #Nytt #Bloggunderarbeid

 

- Søtmonsen :))

Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign