31.05.2016

Sko til bryllupet :D

 • Skrevet 31.05.2016 klokka 22:34
 • Kategori: Personlig

Hei hei! ^^

Da fant jeg endelig sko til antrekket mitt som jeg skal ha i bryllupet ^^ 

Jeg er virkelig ikke vant med å gå i høye heler ;o Jeg kjøper det aldri, for jeg liker ikke å gå i det. Er ikke særlig flink xD Det er jo veldig fint, men føler jeg snubler for mye :P

Men disse skoene var veldig søte og fine :D Så jeg gleder meg veldig til bryllupet nå ^^ Med nye sko, kjole og bolero :D

Var de ikke fine? :D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Bryllup #Sko #Nye #Shopping #Antrekk #Høyeheler #Heler

 

- Søtmonsen :))

30.05.2016

Skjønnhetstips ang. "Brow shadow"

 • Skrevet 30.05.2016 klokka 21:20
 • Kategori: Blogg


 

Heisann! :)

Jeg la jo ut her om dagen noen ting jeg hadde handlet til bryllupet. Og at jeg hadde farget brynene for første gang :) Og det kjøpte jeg en fargebørste til øyenbrynene. Den fungerer slik at det er pulver i den, som man kan farge øyenvippene med. Og den fungerer litt bedre enn blyant, for den blir ikke så markant. Finnes i forskjellige farger, men tror den kun fås kjøpt på frisørsalong. Der er jeg ikke helt sikker. Men jeg kjøpte den på Contrast der jeg klipper meg :)

Men det flere ikke har fått tips om ang. denne, er hvordan man bør bruke den for å få best mulig resultat. Jeg fikk veldig gode tips om hvordan jeg skulle bruke den, så da tenkte jeg at jeg skulle dele dette, siden jeg har delt tipset om å prøve denne isteden for blyant ;)

- Først så skal man alltid riste den før bruk.

- Så skal man kakke av børsten på kanten for å få av det overflødige pulveret så det ikke blir for mye.

- Ta så på pulveret veldig forsiktig så det ikke blir for mye på en gang.

- Bruk en børste for å "gnu" pulveret utover.

 

Håper disse tipsene var til nytte for dere ^^ Er ikke noe jeg skal begynne med altså :P Siden jeg ikke har peiling på sminke og sånt, hehe. Men fikk vite at det var flere som ikke visste dette, for de hadde ikke fått sånne tips da de kjøpte den. Noe jeg synes er synd da :) 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Tips #Skjønnhetstips #Skjønnhet #Øyenbryn #Sminke #Browshadow #Bryn #Farge

 

- Søtmonsen :))

29.05.2016

Spillet Rust

 • Skrevet 29.05.2016 klokka 15:38
 • Kategori: Gaming

Heisann! :D

Rust er et spill jeg har brukt litt timer på, og et spill som jeg har både kost meg med, og sittet med skjelvende ben :P For Rust er et overlevelses spill, der man starter på en øy, på en strand der du er helt naken og kun med en stein og en fakkel. Her skal du bruke denne steinen til å hakke på trær og steiner for å samle tre og stein, metall, sulfur og alt mulig rart til materialer som man skal etterhvert crafte ting av. Så det første man bør er jo å lage en bedre øks og en steinhakke. Så finner man busker i skogen man kan samle, som man lager klær av. Så må man lage seg våpen som man skal drepe dyr med. For enkelte dyr som ulv og bjørn vil angripe deg når de ser deg, og man må beskytte seg selv der. Men man må også drepe dyr for maten sin del, og for å lage en furnace, der man smelter sulfur og metall inni.


 

Så kommer det da etterhvert bygging av egen base. For man må bygge seg et hus med en lås på døren, for å være "trygg" når man logger av. For man er fortsatt i spillet når man logger ut. Og da om man er på en PVP server så kan folk komme å drepe deg når du sover, eller plyndre basen din. Så der er det viktig å bygge en sikker base som er vanskelig å komme inn i. Men om man ligger ute i det fri så kan også bjørner og ulver spise deg opp. Så derfor er det jo best å lage seg en base så fort som mulig. Og man må lage seg en sovepose eller seng, slik at om man dør så kan man spawne der igjen :)


 

Man blir sittende mange timer med dette spillet når man først begynner. Siden det er så mye som må ordnes med en gang, før man liksom kan logge ut. Og tiden flyr fort når man har begynt med dette spillet. Plutselig har du sittet der i 6 timer i strekk :P


 

Her kan du velge mellom PVE og PVP servere. Hvor PVE er der du kan gå uten å bli drept av andre, mens PVP er der du dreper hverandre også, og plyndrer hverandres baser.Dette er jo et spill som er under utvikling, så det kommer noe nytt hele tiden :) Og mange oppdateringer nå og da. Så om man har tatt en pause på 2 måneder, så kan det være gjort om på ting som byggingen eller at det har kommet nye "rad" towns :) Før var det byer med radioaktivitet i, slik at man døde om man ble utsatt for mye av det. For det var i disse byene man fant veldig bra loot, som våpen og ting man må ha blueprints på. Nå har de tatt vekk radioaktiviteten, slik at det er fritt frem å loote disse stedene. Man må også gjøre det, om man skal få blueprints på våpen, byggedeler, klær og alt slikt :) Så får man også blueprintfragments, som man kan lage enten en side eller en bok med blueprints, som man får en randome blueprint av. Eller bruke disse til å forske på en ting man vil ha blueprint på.  

Det er et morsomt spill, og mest moro om man spiller med andre :) For da lager man gjerne en stor base sammen, og letter med å samle ting. For da kan en bygge, mens de andre samler. Og om man spiller på PVP, så står man sterkere om man blir angrepet :) 

Dere finner spillet på steam for 140,- Og det er jo mye moro for pengene :D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Gaming #Spill #Rust #Overlevelse #Survival #Våpen #Base #Hus #Bygging #Jakt #Samling #PVP #PVE #Servere #Øy #Crafting #PC #Steam

 

- Søtmonsen :))

28.05.2016

Travel dag og WoW på kino!

Hei hei! :)

Må bare starte med at WOW!!! for en film! :D Jeg og kjæresten var på kino i dag, fikk dratt han med meg siden jeg hadde lyst til å se Warcraft filmen :D Han hadde egentlig ikke noe sånn særlig lyst siden han ikke trodde det ville ha noe som helst sammenheng med spillet. Men han ble positivt overrasket altså :D Jeg digget filmen! Den var råbra, og helt perfekt rett og slett. Så jeg råder virkelig folk å se den! Har du dine tvil som min kjære, så råder jeg dere å gå å se den fordiom :D For han hadde dårlige forventninger og gikk derifra med veldig positivt inntrykk :D Gleder med til etterfølgeren for å si det sånn! Den hadde med så mye fra spillet, som mange vil sitte å kjenne seg igjen i, for de som har spilt spillet World og Warcraft :) Jeg skal ikke si for mye uten å avsløre noe i filmen, den hadde premiere i går :) Så dette er noe jeg vil anbefale på det sterkeste ^^ Ble så gira at jeg satt å tenkte at hvor awsome hadde det ikke vært med magiske krefter <3 Bare det å se at det lyser i øynene og man kjenner den sterke kraften skyte fra kroppen og sjelen, HERLIG! Hehe, jeg blir ikke kalt "min lille nerd" av min kjære uten grunn ;)

 

Men så over til starten av dagen min da! :D Jeg skulle jo på kjolejakt i dag til bryllupet til min bror, siden den kjolen jeg hadde tenkt ikke passet ;( Så ja.. I siste liten ble det altså kjolejakt. Bryllupet er neste helg, så jeg stresset fælt siden jeg skulle til frisøren i 1 tiden i dag også, så jeg måtte være rask. Jeg dro på Storo kjøpesenter for å se der, jeg bokstavelig talt saumfarte hver eneste butikk som hadde kjoler, absolutt ALLE sammen! Ikke en eneste kjole fant jeg! Jeg prøvde så mange, satt meg fast i en kjole og vurderte å spørre om hjelp med saks, haha! Neida.. Kom meg løs til slutt :P Den SKULLE jo på da! Jeg har et problem med kjoler og det er over brystene -.-'' Jeg er for å si det sånn barmfager, og kjoler er gjerne veeeldig trange akkurat der merkelig nok.

Så etter at jeg ikke fant noen ting der og klokken nærmet seg 1, så måtte jeg dra derifra skuffet over å ikke ha funnet noe, siden alt av min str. var gjerne utsolgt... Så dro jeg til frisøren, og der farget jeg brynene for første gang også :D Aldri tort det før, siden jeg er litt skeptisk på det ;o Men det ble da bra det :) Så fikk jeg stusset luggen også til bryllupet :) Skal dit før bryllupet starter for å få henne til å sette opp håret mitt, siden jeg er helt håpløs på å fikse håret mitt! Klarer ikke å bruke rettetang en gang :P Men da jeg var der spurte jeg hun som klippet meg om hun visste om en Floyd butikk i Oslo, for jeg fant den ikke på senteret. Og de har jo alltid så mange fine kjoler. Så jeg dro dit etter at jeg hadde klippet meg, i et siste forsøk på å finne en kjole. Og vet dere hva!? Jeg fant flere kjoler der! :D Til og med en bolero til kjolen :D Så nå er jeg sjeleglad! Det er jo litt dyrt der, så jeg kjøpte kun den jeg likte best ^^ Så nå mangler jeg bare sko da... Jaja, får lete litt til uka ;) Jeg hater å være ute i siste liten! ;o Hater slikt unødig stress..

 

Håper dere alle har hatt en awsome lørdag! :) Legger med noen bilder av dagens fangst :D Ble til og med en ny parfyme på meg ;) Hehe. Og kjøpte en sånn greie til øyenbrynene, siden jeg har nappet litt for mye på den ene siden da jeg skulle prøve å nappe selv :P Så jeg kan bruke den til å jukse litte granne ;) Funker veldig bra! :D#Oslo #Trøndelag #Blogg #WoW #Film #Kino #Warcraft #Gamer #Nerd #Geek #Kjole #Kjolejakt #Bryllup #Familie #Parfyme #Øyenbryn #Farging #Fargingavbryn #Bolero #Sko #Antrekk #Frisør #Floyd #Storo #Senter #Butikker #Prøving

 

- Søtmonsen :))

27.05.2016

Vinnere av black maskene!

Heisann! :)

Da var det endelig fredag, og frihelg :D Men for meg blir den ei travel helg uansett da. Skal til frisøren i morgen, så skal jeg finne meg en kjole til min brors bryllup neste helg. Så skal jeg og kjæresten på kino i morgen for å se på WOW filmen :D (World of Warcraft).

På søndag skal jeg endelig få vasket ute på balkongen :D Har bare ikke orket før nå.. Så blir ei veldig travel helg ;o

 

Men så til hovedpoenget med innlegget, nettopp det å finne ut hvem som er de to heldige vinnerne av black mask :D

Da brukte jeg den siden som heter randomizer og plukket ut to som ble øverst på listen :DSå denne gangen ble det Merethe og Aase Irene! :D Gratulerer så masse ^^

 

Ønsker alle ei flott helg! :)

 

#Oslo #Trøndelag #Konkurranse #Giveaway #Blogg #Blackmask #Ansiktsmaske #Maske #Vinnere #Vinne #Over

 

- Søtmonsen :))

27.05.2016

Mango og kiwi smoothie

 • Skrevet 27.05.2016 klokka 16:38
 • Kategori: Drikke

Heisann! :)

Da kommer det ei oppskrift til på smoothie ;D Hehe. Og jeg har kjøpt noen nye smoothieglass :D Tihi, er de ikke søte? :) Du finner de på Nille ^^

 

Mango og kiwi smoothie:

2 Kiwi.

1,5 dl Mango. (Frossen).

1 Banan.

1 Boks ananas med saft.

1 dl Zerosaft med ananassmak blandet med vann. (1 dl tilsammen).

 

Bland alt sammen i en blender eller med en stavmikser :)#Oslo #Trøndelag #Blogg #Smoothie #Frukt #Bær #Godt #Drikke #Oppskrift #Diett #Mango #Kiwi #Banan #Zeroh

 

- Søtmonsen :))

26.05.2016

Siste sjanse! :D

Hei hei! :)

Da er det siste sjanse til å melde seg på giveawayen min! :) For i morgen, fredagkveld trekker jeg to vinnere! :D 

Gå inn på denne linken for å melde dere på! :)

http://matogkakeoppskrifter.blogg.no/1463946964_giveaway_.html.

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Giveaway #Konkurranse #Maske #Blackmask #Ansiktsmaske #Vinne #Trekning #Fredag #Heldig

 

- Søtmonsen :))

26.05.2016

Ovnsbakte epler

 • Skrevet 26.05.2016 klokka 18:45
 • Kategori: Dessert

Hei hei! :)

Noen ganger får man bare lyst på noe godt eller søtt. Og da er jo bakt eple en god ting å kose seg med :)

 

Bakt eple:

1 Eple per pers.

Sukker. (Kan bruke diasukker).

Kanel.

 

Ta ut kjernen av epla (jeg brukte bare ei teskje siden jeg ikke har en sånn utstikker). La skallet være på. Strø så sukker og kanel inni epla :) Strø godt på ;) Bak den så i ei ildfastform på 180 grader i ca. 45 min.

#Nam #Eple #Bakteple #Kanel #Sukker #DIA #Godt #Søtt #Kos #Frukt #Bakt #Oslo #Trøndelag #Blogg

 

- Søtmonsen :))

25.05.2016

Karamellpudding (Minus melk)

 • Skrevet 25.05.2016 klokka 17:38
 • Kategori: Minus melkHeisann!

Hjemmelaget karamellpudding er jo herlig <3 Men hva om jeg sa at de som ikke tåler melk kan spise en like god karamellpudding? ;D Her har jeg oppskriften :)

 

Karamellpudding (Minus melk):

1,67 dl Soya matfløte 17%, melkefri.

1,67 dl Soyamelk.

67 gr. Sukker.

2 Vaniljestenger.

152 gr. Egg. (Ca. 3- 4 egg, alt etter størrelsen).

 

Sukker til å ha i bunnen av formen.

 

Visp sammen eggene. Del opp vaniljestengene og skrap ut frøene. Bruk både stangen og frøene i melken. Kok opp soyamelken og soyafløten med sukker og vaniljestangene. Sil ut vaniljestengene og bland melkemassen i eggene mens du rører kraftig. Smelt sukker i formen og hell melkeblandingen over. Stek så i ovnen i vannbad på 100 grader i 1 - 1 1/2 time. Puddingen er ferdig når du kan stikke en kniv i den og det er kun karamellsaus som kommer opp.

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Minusmelk #Uten #Melk #Soya #Soyamelk #Soyafløte #Vaniljestang #Karamellpudding #Pudding #Karamell #Sukker #Godt

 

- Søtmonsen :))

24.05.2016

Marmorkake (Glutenfri, - Melk og - Soya)Heisann :)

Her har jeg en oppskrift på en god marmorkake til glutenfri og minus melk :)

 

Marmorkaka (Glutenfri og minus melk):

100 gr. Margarin uten melk, salt og soya.

2,5 dl Sukker.

4 Egg.

4 dl Lys melblanding (Glutenfritt).

2 dl Vaniljesukker.

1 ts Bakepulver.

ca. 1 dl Vann.

2 ss. Kakaopulver.

 

Rør smør og sukker hvitt. Rør i eggene ett og ett om gangen. Bland i det tørre bortsett fra kakaopulveret. Bland så i vannet. Bland kakaopulveret i 1/3. Så tar du først del ene delen i formen, og heller den andre over i ett mønster. Stek kaken på 150 grader i ca. 45- 50 min.

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Kaker #Glutenfri #Frifor #Laktosefri #Minusmelk #MinusSoya #Marmorkake #Godt #Søtt #Baking #Bake

 

- Søtmonsen :))

23.05.2016

Panna cotta (DIA)

 • Skrevet 23.05.2016 klokka 18:03
 • Kategori: DIA

Heisann!

Noen som liker panna cotta her? ;) Her har jeg en oppskrift som DIA kan få :)

 

Panna cotta (DIA):

2 dl Kremfløte.

1 dl Lettmelk.

2,5 dl Kefir.

6 gr. Gelatinplater.

1 Vaniljestang.

Smak til med sitronsaft og natrena søtstoff.

 

Legg i bløt gelatinplatene. Kok opp fløte og lettmelk med vaniljestangen. Klem ut vannet av gelatinen og ha den oppi den varme melken. Melken må avkjøles til passende temperatur før kefiren has i, hvis ikke vil den skille seg. Sil blandingen og ha i kefiren. Smak til med sitron og søtstoff (Om det smaker litt lite vanilje kan man ha i litt ekstra vaniljesukker). Øs så opp i kjele og sett kjøling til den har stivnet.

 

Topping:

Bjørnebær/ Bringebær/ Jordbær (Det du måtte like). Varmes i en kjele med natrena søtstoff og litt maizena. Blir litt vann av bærene alt ettersom om du bruker frosne eller ikke. Om det ikke er noe særlig vann så ha litt i kjelen så det ikke brennes.#Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Dessert #Pannacotta #DIA #Bær #Melk #Søtstoff #Godt #Søtt #Server #Smak #Bjørnebær

 

- Søtmonsen :))

22.05.2016

Giveaway :)

AVSLUTTET!


 

Heisann!

Tenkte jeg skulle ha en ny giveaway! :D 

Jeg kjøpte meg sånn ansiktsmaske igjennom Wish, den som har blitt så populær i det siste som skal fjerne slike sorte hudormer. Og andre masker har aldri funket noe særlig synes jeg, så da måtte jeg prøve denne :) Og jeg kjøpte flere flasker siden de var så billig ^^ Og tenkte jeg kunne ha to av de som en giveaway :)

Altså jeg kommer til å trekke ut to vinnere som får ei flaske hver ^^ 

 

Det dere må gjøre er:

- Kommentere at dere er med.

- Lik facebook siden min: https://www.facebook.com/matogkakeoppskrifter/. (Dere må ikke, siden det er flere som ikke har facebook ^^).

- Gjerne lik og del innlegget :)

 

Jeg har jo testet den ut også, det nappet jo litt, men det betyr jo at den fikk tatt ut dritten ;D Hehe. Så vil si denne funket bra :D Man må nok smøre ett litt tykt lag på ^^

Jeg trekker vinnerne på fredag :)#Oslo #Trøndelag #Blogg #Konkurranse #Giveaway #Ansiktmaske #Ansikt #Sortehudormer #Hudorm #Vinne #Blimed #Blackmask

 

- Søtmonsen :))

22.05.2016

Gamermat; Stekt ris med kylling

 • Skrevet 22.05.2016 klokka 12:37
 • Kategori: Gamermat


 

Hei og hopp :)

Dette er en veldig enkel rett også, som passer bra til en gamierhverdag :) For denne kan man godt spise mens man spiller, alt etter som hva du spiller så klart. Men den er jo ganske rask og enkel å hive opp også :D 

 

Stekt ris med kylling:

Til 2 personer.

1/2 Purreløk.

1 Passe stor gulrot.

2 Kinesisk hvitløk.

1 Paprika.

2 Chili.

(Gjerne ha i litt mais eller erter også, om du liker det :) Men dess enklere du holder det, dess bedre).

1- 2 Poser ris (boil in bag) Kokes litt før. Eller så kan du kjøpe disse risposene som er ferdigkokte av Toro :)

2- 3 Egg.

Kyllingfilet, reker eller bacon.

Karri, salt og pepper.

(Woksauspose).

 

Først tar du å kutter kyllingen i strimler og steker den i karri, salt og pepper, eller bruker en slik woksauspose. Om du ikke har wokpanne, så funker det også å bruke ei vanlig stekepanne :) Ta så å kutte hvitløken og chilien så smått du kan, og purreløken, paprikaen og gulroten i småbiter. Så tar du å steker grønnsakene og hvitløken i litt olje, ha så risen i. Rør sammen eggene, lag ei lita grop i risen og ha eggene i midten. Rør litt så det ikke blir brent, så rører du eggene inn i risen. Smak til med karri, salt og pepper. Bland kyllingen eller noe annet du helst vil ha i. Kan også bruke reker eller svinekjøtt.

 
#Oslo #Trøndelag #Blogg #Gamer #Gaming #Gamermat #Mat #Middag #Ris #Stektris #Kylling #Egg #Grønnsaker #Wok #Gamerfood #Rust #PC #Spill

 

- Søtmonsen :))

21.05.2016

Tyggisen Extra med appelsinsmak

 • Skrevet 21.05.2016 klokka 22:10
 • Kategori: BloggHeisann!

Jeg er medlem av ei side som heter Trybe :) Der man kan få gratis produkter på ting man kan teste ut, og deretter skrive en anmeldelse på det. Jeg fikk da her om dagen til sendt tyggisen Extra med appelsinsmak. Så da skal jeg skrive en liten omtale av denne :)

Jeg er jo veeeldig glad i tyggis. Er rett og slett avhengig, mest fordi jeg er en munnpuster (Har slitt med tett nese så lenge jeg kan huske, og ikke fått pustet ordentlig. Før nå da, siden jeg har tatt et inngrep som skal hjelpe meg bedre ^^). Anyway! Da MÅ jeg alltid ha en tyggispakke i lomma på jakka eller i veska, slik at jeg alltid har det tilgjengelig ;o Og da er det jo Extra som er favoritten da, den lyse grønne (spearmint). For den gir frisk pust ^^

Men denne med appelsinsmak var jo veldig god da :) Smakte godt, og kan ikke si noe annet enn det rett og slett :) Så den er nok blant en av de som er gode på smak :D Slik som den med jordbær og lakris :D Men ikke en jeg ville brukt for frisk pust, siden de går tom for smaken ganske fort, og da synes jeg ikke de fjerner helt den dårlige ånden ;o Men gode er de ;)

Vil dere også bli medlem av Trybe så kan dere gå inn på denne linken: https://trybe.com/?ref=9ecd314e7b. Det er helt gratis, og man går inn selv og trykker på de produktene man ønsker å teste. Er ikke alle som går an, siden de ikke sender til Norge. Men er fortsatt gøy med de man kan ^^

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Trybe #Test #Extra #Tyggis #Appelsin #Appelsinsmak #Smak ##Anmeldelse #Omtale #God

 

- Søtmonsen :))

21.05.2016

Herlig musikk for kvelden

Helluen! :3
 
Ville bare dele en sang som blir spilt mye i animen Fairy tail, som blir fantastisk fremført på fiolin i denne videoen. Herlig for kropp og sjel ^^ Ha en fortreffelig natt alle sammen, og kos dere i kveld <3
 
 
o87hNhgfZvI
 
Og denne hvor hun spiller en sang fra Hobbiten filmene :)


Nyt musikken, og kos deg <3
 
 
- Søtmonsen :))
20.05.2016

Takk for omtanken <3

 • Skrevet 20.05.2016 klokka 18:40
 • Kategori: PersonligHei hei.

Ville bare takke alle som har kommentert på innlegget mitt i går, om min kjære pus sin bortgang <3 Har fått tårer i øynene av å lese de fine kommentarene, så har ikke klart å skrevet noe særlig tilbake, uten å måtte gråte litt. Dere er da gode i alle fall <3 

Jeg er nok fortsatt veldig lei meg, siden det er veldig rart å tenke på at han som var mitt første kjæledyr, er nå borte og ikke der når jeg kommer hjem på besøk til mamma og pappa <3

Men tusen takk for veldig gode ord fra alle sammen <3 Dere er gode <3Håper dere alle har hatt en fin dag <3

 

#Oslo #Trøndelag #Grav #Begravd #Katt #Kjæledyr #Hjerte #Elsket #Første #Kommentarer #Takk #Snille #Gode #Trist #Tårer

 

- Søtmonsen <3

19.05.2016

Tiger'n <3 Min beste venn i 19 år <3

 • Skrevet 19.05.2016 klokka 16:18
 • Kategori: Personlig

Hei..

Ble en trist dag i dag for meg. Fikk melding om at min elskverdige katt som jeg har hatt siden jeg var 6 år er død... Han ble hele 19 år gammel <3 Fineste pusen i bygda, som gjorde slik at jeg turte å være alene hjemme, og gå ned i den skumle kjelleren for å hente noe i fryseren <3 For jeg har alltid vært veldig redd av meg, mørkredd og livlig fantasi med hufsa som levde i skyggene. Men da jeg fikk han, så kunne jeg ta med meg en beskytter <3 


Flere tenker sikkert, herregud det var jo bare en katt.. Men han var så mye mer enn det <3 Et familiemedlem som elsket kos til alle døgnets tider <3 En som kom til deg når du var lei deg, eller for å sjekke om du var i live da jeg lå på golvet å spilte død <3 Han som elsket å bli klødd slik at han falt ned fra sofaen fordi det var så godt å bli kost med <3 Han som gjorde slik at det var noen planter og pynt som måtte flytte plass, for han skulle få sitte i vinduskarmen å titte på småfuglene ute <3 For det var hans faste plass <3 Og som satt bak vedovnen for å stekes til pelsen nesten kokte om vinteren, fordi han elsket den varme kroken bak ovnen <3 Og mamma som har fått hjelp med å gjødsle plantene sine i blomsterbedet, for han syntes det virket som de trengte det <3 Han som likte å følge meg og min bror til skolen, eller meg og mamma da vi gikk en tur oppe på klompen over huset vårt. Fulgte helt opp til toppen av fjellet mens han mjauet at vi skulle vente <3Jeg har jo to katter, som begge bor til mine foreldre <3 For jeg kan ikke ha de her jeg bor. Men gammelpus har slitt fælt for tiden med å gå, og i det hele tatt røre seg </3 Klarer nesten ikke å komme seg ut på do selv... Så de valgte å la han få slippe etter 19 fine år <3 Han skal bli gravlagt der han alltid brukte å ligge før, da somrene var så varme <3 Der det har blitt en liten grop blant lynget og tuene i skogkanten av huset <3 Der det ikke vokste opp noe mer fordi han skulle alltid ligge der, siden det var så svalt og godt der for varmen <3Farvel til min herlige kattepus <3 Du har vært en god støtte og venn i alle disse år <3 Jeg feller mine tårer for deg i dag <3 Klarer ikke å la vær å gråte <3 Jeg er så veldig følsom av meg, gråter bare av filmer.. Så klart gråter jeg da veldig mye når noe jeg har kjært dør <3 Du var mitt aller første kjærledyr <3 Og du var det beste som hendte meg da <3 Etter å ha mistet min kjære farfar i en bilulykke da jeg var 6 år, fikk jeg denne herlige katten som hjalp meg veldig mye <3 Ting var ikke så skummelt lengre <3 

Hvil i fred kjære venn <3 Tiger'n 1997- 2016 <3#Oslo #Trøndelag #Bortgang #Hvilifred #RIP #HIF #Katt #Kjærledyr #Dyr #Død #Gammel #19år #Bestevenn #Barndom #Minner #Tanker #Trist #Leiseg #Tårer #Hjerte #Elsket #Savnet

 

- Søtmonsen </3

18.05.2016

Ostekake med gelélokk

 • Skrevet 18.05.2016 klokka 21:41
 • Kategori: Kaker

Hei hei! :)

Jeg lagde jo ostekake til 17. Mai i år ^^ For jeg orket ikke å lage karamellpudding denne gangen ;o Lenge siden jeg har lagd slik ostekake nå, så da måtte det bli det.

 

Ostekake:

Bunn:

200 gr. Digestivekjeks.

115 gr. Smør.

 

Smelt smøret, og knus kjeksen med en morter eller i en pose med ei kjevle. Kna smør og kjeks sammen og legg det i bunn på ei rund kakeform og sett den i kjøleskapet.Ostemasse:

200 gr. Philadelphiaost.

3 dl. Rømme. (1 boks).

1/3 liter Kremfløte. (1 Boks).

1 ts Vaniljesukker.

75 gr. Melis.

1 Pakke Sitrongelé.

2,5 dl Vann.

 

Kok vannet, ta det av platen og ha i gelépulveret, rør litt innimellom til den begynner å bli litt tykk. Gjerne tapp i et vannbad, slik at den avkjøles raskere. Bland osten, rømmen, melisen og vaniljesukkeret. Visp kremen, og bland ostemassen med kremen. Hell så i geleen i en tynn stråle mens du rører den inn i ostemassen. Ha den så over kakebunnen og sett den i kjøleskapet til den har stivnet.Gelélokket:

1 Pakke Bringebær, jordbær, blåbær eller kiwigelé. (Den smaken du selv foretrekker).

4 dl Vann.

 

Kok opp vannet og trekk det av. Ha i pulveret og rør til den er kjølt ned, og begynner å tykne.

Legg så må frukt om du ønsker, eller bare ha gelélokket på kaken. Bruk en skje i bunnen av strålen slik at geleen ikke kommer nedi kaken, istedenfor å legge seg oppå. Eller bare bruk en øse til å fordele geleen ut over. 

#Oslo #Trøndelag #17.Mai #Mai #Mat #Kaker #Fest #Stas #Ostekake #Ost #Smøreost #Gelé #Gelélokk #Frukt #Kake #Kald #Fortgjort #Blogg

 

- Søtmonsen :))

18.05.2016

Gratulerer med dagen til en flott dame! :D

 • Skrevet 18.05.2016 klokka 19:24
 • Kategori: Blogg 

Hei og hopp :D

I dag har altså denne damen bursdag! :D Og siden hun er slikt et flott menneske som husker på alle her inne på blogg, sin bursdag, og skriver så fine innlegg om dem. Må hun nesten får sitt eget innlegg på bloggen min også :D <3

Dette er ei dame med tæl! :D Hun er sprudlende, og sprer mye glede og latter på sin vei. Hun er ikke redd for noe, og har bein i nesa! :) Hun bryr seg lite om at folk ser henne ta de mest fantastiske og morsomme bilder av sin egen skygge eller motiver :D Og det er det som gjør henne så spesiell, og unik <3 Hun tenker på alle andre rundt seg, og lager til og med tegnefigurer av sine blogg-venner :D 

Gå gjerne inn og ønske henne gratulerer med dagen :D http://frodith.blogg.no/

Her er den hun tegnet av meg :D Tihi, er hun ikke flink! :DSå hurra for Frodith! :D Gratulerer så mye med dagen din i dag! :D Håper du koser deg masse i Italia! :D Og feirer skikkelig :D

Mange bursdagsklemmer til deg! :D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Frodith #Bursdag #Italia #Bloggvenn #Dame #Herlig #Sprudlende #Fantastisk

 

- Søtmonsen :))

17.05.2016

17. Mai

 • Skrevet 17.05.2016 klokka 19:29
 • Kategori: Personlig

Heisann ^^

Hurra Hurra for 17. Mai! :D Denne herlige dagen som feires med norske flagg, is og pølser :D Med leker av alle slag og gåing i tog :) Jeg har ikke feiret 17. Mai noe spesielt siden jeg var barn, bortsett fra å ha den typiske fest middagen vi er vant til i Trøndelag :D Nemlig sodd ^^ Så da er det sodd til middag, og så bruker jeg alltid å ha tårnkake/kransekake eller bake noe til denne dagen :)

I år så jobber jeg, men det har jeg ikke noe imot :) Jeg har jobbet nesten hver 17. Mai nå siden jeg startet å jobbe ^^ Og jeg har jo ikke noe barn, så da vil jeg heller de som har barn kan ta fri og være med barna på denne fine dagen ^^ Jeg koser meg heller med sodd til middag, og kake/dessert etterpå ^^

I år lagde jeg ostekake ^^ Legger ut oppskriften senere :)Jeg har jo en bunad, men orker ikke bruke den når jeg jobber :) Men legger ved noen bilder av den som jeg tok i fjor ^^ Det er fjellbygdsbunaden :) Den finnes i hvit og blå :)

Jeg skulle bare vise hodeplagget som er med denne :) Jeg bruker den aldri, for jeg synes ikke den er noe særlig ;o Synes den blir veldig rar.. Men måtte vise den til mine svigerforeldre ^^ Det er jo med et kep også da ^^ Men ble ikke med på bildene :)
Ønsker dere en super kveld videre ^^ Og håper dere alle koste dere på 17. Mai :)


#Oslo #Trøndelag #Blogg #17.Mai #Mai #Feiring #Sodd #Mat #Middag #Godt #Kjøttboller #Potet #Gulrot #Matglede #Trønder #Innherred #Suppe #Kake #Ostekake

 

- Søtmonsen :))

16.05.2016

Mango sorbet

 • Skrevet 16.05.2016 klokka 18:29
 • Kategori: Dessert


 

Hei og hopp ^^

Det er jo ingenting å skjule at sommeren er i full sving her i sør ;D Det har vært så varmt og mye sol nå de siste ukene, at det har vært en drøm ^^ Blitt solbrent, og kost meg i varmen.

Og en ting er jo at jeg har lagd veldig mye smoothies i det siste,siden det er så godt og kaldt ^^ Men i dag lagde jeg en mango sorbet :D Som er veldig godt i varmen ^^ Og jeg gjorde som Lisa, siden jeg skal være sunn og ikke spise så mye kalorier ;) Å bruke Zerosaften jeg bruker i smoothiene og diasukker/sukrin :)

Dere kan sjekke ut bloggen hennes her: http://lisarorvik.blogg.no/.

Hun kommer innimellom med veldig fine og gode oppskrifter, og skriver om mye bra <3

 

Mango sorbet:

3- 4 dl Mango. (Frossen).

1 dl Zerosaft med ananassmak.

1 dl Vann.

1/2- 1 ts Sukrin.

 

Bland alt sammen i en blender eller med en stavmikser. Jeg brukte blender, men pass på siden det kan bli litt lite veske. #Oslo #Trøndelag #Blogg #Dessert #Sorbet #Mango #Ananas #Zerohsaft #Saft #Zeroh #Godt #Sunt #Gult #Sommer #Sol #Varme #Is #Frukt

 

- Søtmonsen :))

15.05.2016

Bare noen morsomme bilder ;)

 • Skrevet 15.05.2016 klokka 17:03
 • Kategori: Blogg

Hei hei :)

Ville bare dele litt humor med dere ;) Ha en super dag! :D


 

#Oslo #Trøndelag #Moro #Bilder #Spøk #Joke #Morsomt #Latter #Le 

 

- Søtmonsen :))

15.05.2016

Gamermat; Pulled pork burger

 • Skrevet 15.05.2016 klokka 13:04
 • Kategori: Gamermat


 

Hei hei! :)

Her kommer jeg med enda en fin liten oppskrift til gamermat ;) Kjapt og enkelt å lage i stand, og det er jo burger som oftes er en kjapp løsning til gamere :P For det er jo pizza og burger som blir kjøpt mest regner jeg med ;) Da er det jo gjerne ferdig fra gatekjøkken/take away, eller frossen pizza som er tingen. Men denne burgeren er jo ganske enkel å lage i stand, pluss at den er så mye bedre enn vanlig burger ;D Ja, det er sykt digg med en burger fra Balkan eller noe i den duren. Men denne er også veldig god å spise om man craver litt kjøtt i kroppen ;D

Så hva sier dere til å prøve denne her en dag dere har planlagt å sitte å game, men dere craver en skikkelig kjøttfyldig burger? Da råder jeg dere virkelig til å prøve denne ;) For den tar ikke så mye av deres tid, og sykt digg å spise ;) Så har man masse tid til gaming etterpå ;)

 

Pulled pork burger:

En pakke pulled pork.

1/2 salat/kinakål.

Peanøttsmør.

Barbecue saus/gjerne den som heter sweet baby ray(den er best synes jeg:))

1 Grønt eple.

1/2 Agurk eller sylteagurk, etter hva man liker best.

1/2 Løk, rød eller gul.

Burgerbrød.

 

Stek pulled porken i ovnen, slik som det står på pakken. Varm brødene litt. Kutt salat, eple, løk,agurk/sylte agurk i passende biter. Smør på peanøttsmøret på brødet, legg pulled pork med BBQ-saus på, salat, epler, agurk/sylte agurk, og løk lagvis.Mmm, ser ikke dette godt ut, da vet ikke jeg eller hva? ;D Ønsker dere en gamingfull dag ;)

 

##Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Middag #Kjøtt #Pork #Gris #Pulledpork #Mørtkjøtt #Mørt #Burger #Brød #Godt #Matglede #Gladimat #Gamermat

 

- Søtmonsen :))

15.05.2016

Vinnere av konkurransen!

Heisann! :)

Jeg skulle trekke to vinnere i dag av konkurransen. Så jeg brukte denne random.org for å finne to vinnere ^^  

Og da tar jeg de 2 som er øverst på listen som er Monika T. A. og Frodith! :D Gratulerer så mye til dere ^^

Ja, forresten svaret var jo til sjokoladekake ;)

Sender melding til dere ganske snart om adresse ^^ Kommer flere konkurranser, så følg med ;)

#Konkurranse #Vinnere #Hurra #Kaffe #Blogg #Oslo #Trøndelag

 

- Søtmonsen :))

14.05.2016

Kiwi smoothie

 • Skrevet 14.05.2016 klokka 12:20
 • Kategori: Drikke

Hei og hopp :)

Da har jeg en liten smoothie oppskrift til jeg :D Hehe.. Denne gangen måtte jeg bruke opp litt kiwi som begynte å bli litt for modne ;) Så da lagde jeg en kiwi smoothie ^^

 

Kiwi smoothie:

4 stk Kiwi.

1 Banan.

1/2 boks Ananas med saften.

1 dl Zerosaft med villbringebærsmak blandet med vann. (1 dl tilsammen).

 

Bland alt sammen i en blender, eller bruk en stavmikser og mos det sammen.#Oslo #Trøndelag #Smoothie #Kiwi #Frukt #Moden #Godt #Smak #Drikk #Kosthold #Oppskrift

 

- Søtmonsen :))

13.05.2016

Siste sjanse til å gjette! :)

Hei hei :)

Skulle jo egentlig trekke vinnere i kaffegjettekonkurransen i dag. Men fikk liksom ikke laget et innlegg om siste sjanse til å prøve seg, så da får jeg trekke vinnere på lørdag i stedet ^^

Så da er det siste sjanse for å gå inn å gjette på konkurransen ^^ Legger ved innlegget med tipsene, også kan dere gå inn via link derifra til konkurransen ^^

Linken finner dere her: http://matogkakeoppskrifter.blogg.no/1462035726_ang_konkurransen.html.

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Konkurranse #Kaffe #Vinne #Sistesjanse #Sjanse #Gjette #Mat #Baking #Filterkaffe

 

- Søtmonsen :))

13.05.2016

Mine store planer for dagen gikk i vasken

 • Skrevet 13.05.2016 klokka 12:35
 • Kategori: Personlig 

Heisann!

I går ble jeg veldig fraværende fra bloggen, fikk lagt ut et innlegg heldigvis, men etter det gikk det bare helt i bånn. Hadde så mye jeg hadde tenkt å gjøre i går men de gikk rett i vasken. Jeg skulle nemlig til sjekk hos Øre- Nese- Hals legen jeg var til før jul og hadde et lite inngrep i nesen som skal hjelpe meg å puste. Siden jeg er konstant tett i nesen og det er veldig slitsomt. Så det før jul funket ikke helt så måtte ta et nytt et i går. Og første gang jeg tok det så gikk det helt greit. Hadde bare litt svimmelhet og adrenalinkick i 10 min så kunne jeg dra hjem igjen. Men i går så gikk det altså ikke helt som det skulle. Jeg ble fryktelig dårlig, svimmel og kvalm. Så hver gang jeg prøvde å reise meg så måtte jeg kaste opp. For hele rommet gikk i surr. Så jeg satt der i 4 timer helt til de skulle stenge, og de visste ikke om de skulle sende meg på legevakta eller ikke. De prøvde å ringe til en sånn pasientdrosje. Men da jeg kom meg ned i gangen og han åpna døra så kastet jeg opp igjen, og han ville ikke ta meg med i taxien om jeg var så syk. Så han dro og hun ene bestemte seg for å bli med meg hjem, siden de ikke turte å sende meg hjem alene. 

Alt gikk jo rundt for meg, så jeg hadde bare lyst til å legge meg ned hele tiden. Men hjalp så lite. Så de ringte drosje igjen, og denne var mer hjelpelig med å få meg inn i bilen og sånn. Han prøvde å få meg hjem så raskt som mulig tross for at det var midt i rushen. Jeg hadde bare lyst til å komme meg hjem til senga mi. Hun som ble med, ble med helt opp til leiligheten siden jeg ikke klarte å gå mange skrittene før jeg måtte kaste opp igjen.. Så det var godt å komme seg i seng. Maste litt på kjæresten også da, siden jeg ikke karte å komme meg noe sted. 

Var heldig at jeg hadde tatt fri to dager fra jobb og hadde lang helg i tillegg. For jeg var til revmatolog på onsdagen for å finne ut litt mer hva det er som feiler meg da. Han mente det kunne være så mangt. Men også at jeg muligens hadde Psoriasis artritt. Så jeg skal tilbake dit senere i år for å få svar fra prøver og slikt. Så legen min skal nok sende meg på noen bilder og slikt siden han ikke gjorde det da. Så har skjedd veldig mye de siste dagene. Så er glad jeg ikke skal noe i dag eller i helga for å si det sånn.

Går jo litt bedre i dag heldigvis. Men tror nok jeg skal legge fra meg PC'en ei stund nå. Kjenner hodet ikke er helt med ennå. Så ønsker dere alle ei super helg! <3

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Syk #Kvalme #Oppkast #Feber #Svette #Svimmel #Inngrep #Nese #ØreNeseHals #Revmatolog #Drosje #Pasient #Dårlig #Dag #Storeplaner

12.05.2016

Oppdatering ang. diettstudien; Vektnedgang Uke 4

Hei hei ^^

Var og fikk målt vekt og slikt i går ^^ Jeg var jo veldig spent på om jeg hadde klart å gå ned noe da, siden jeg slo ut håret litt på lørdag, hehe. Ble jo litt cider og snacks. Så hadde litt sånn dårlig samvittighet for det, for tenkte vekten ville stoppe opp da. Vil jo så veldig gjerne ta av meg en del mellom hver gang ;) Men jeg tenkte at nei, jeg drikker jo aldri og det var utdrikningslag til svigerinna mi så ;) 

Det gikk da bedre enn jeg trodde ihvertfall ^^ Hadde tatt av meg 2,5 kg :) Så på 4 uker nå har jeg tatt av meg rundt 5 kg ^^ Jeg er super fornøyd! Jeg får noen kommentarer på jobb og slikt at de ser det så godt i ansiktet mitt. Og kjæresten sier at jeg har tydelig blitt mindre ^^ Så det gjør meg veldig glad da. Legger ikke så mye merke til det selv, men så lenge jeg ser forskjell på vekta, og at folk ser det på meg er jeg fornøyd ^^

Så jeg skal fortsette med smoothie til kveldsmat ja ;D Hehe!#Oslo #Trøndelag #Blogg #Diettstudie #Studie #Diett #Kilo #Kilogram #Smoothie #Vekt #Vektnedgang #Nedgang #Bra #Supert #Fornøyd 

 

- Søtmonsen :))

11.05.2016

Milkshake med jordbær, mango og pasjonfruktsmak

 • Skrevet 11.05.2016 klokka 14:58
 • Kategori: Drikke

Hei hei ^^

Har jo laget veldig mye smoothies i det siste. Men i dag prøvde jeg med melk i, og da føler jeg det ble mer som en milkshake enn smoothie :) Men den ble da ganske god :D

 

Milkshake:

1 Banan.

1 dl Jordbær. (Frossen).

1 dl Mango. (Frossen).

1 boks Yoplait yoghurt med pasjonsfruktsmak.

1 dl Bringebær/granateple Biola zero.

1/2 dl Zerosaft med villbringebærsmak blandet med vann. (1/2 dl tilsammen).

 

Bland alt sammen i en blender og nyt <3 Ha gjerne i en isbit så den holder seg kald lengre ^^#Milkshake #Shake #Milk #Melk #Biola #Godt #Smak #Blogg #Oslo #Trøndelag #Sol #Varme #Kalddrikke #Drikke #Jordbær #Mango #Pasjonsfrukt #Yoplait #Yoghurt #Rosa #Bær #Frukt 

 

- Søtmonsen :))

10.05.2016

Gamermat; Natchos

 • Skrevet 10.05.2016 klokka 21:04
 • Kategori: Gamermat

Heisann! :)

Dette er vel ikke en rett som er veldig enkel å spise når man sitter å gamer, så man må nok ta pause :) Men den er veldig enkel å lage i stand om man vil ha en liten vri på tacofredagen :D Så den tar rask tid å lage i stand, og så spørs det jo på hvor rask du er til å hive i det maten da ;D Hehe..

Natchos:

Ta alle slags grønnsaker du selv liker. (agurk, paprika, løk, mais, ananas, salat).

1 Pakke kjøttdeig/karbonadedeig (Karbonadedeigen er sunnest å spise ;)).

Rømme, tacosaus, guacamole.

Tacokrydder.

Hvitost.

Natchochips.

 

Du tar ei springform og legge knust natchochips i bunnen. Stek kjøttdeigen med tacokrydder. Legg tacokjøttdeigen over chipsene og strø chips over igjen. Til slitt strør du ost på toppen, eller skivet ost. Stek dette inni ovnen på 200 grader til osten er smeltet godt utover.

Kutt alle grønnsakene, og nyt maten sammen :D Bare en liten vri på tacomiddagen ;)

 

Trenger ikke å være vanskelig, for at det skal være godt :D Mye man kan lage som ikke tar så mye tid av gamingen din ;) Nyt og kos deg med maten, og så er det kjapt i spillingen igjen :)#Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Middag #Gamer #Gaming #Gamermat #Spill #PS #Playstation #Natchos #Grønnsaker #Chips #Tidtilmat #Tid #Rask #Fortgjort 

 

- Søtmonsen :))

10.05.2016

Appelsin og mango smoothie

 • Skrevet 10.05.2016 klokka 18:58
 • Kategori: Drikke

Heisann ^^

Her om dagen fikk jeg spørsmål om en god smoothie med appelsin/sitron eller lime i seg av Elin ^^ Dere kan finne bloggen hennes her: http://elevele.blogg.no/.

Og da måtte jeg jo prøve ut litt der også da :D Tihi. Og da tenkte jeg med en gang hva jeg ville prøve å mikse sammen ^^ Den ble da ikke så verst den ;)

 

Appelsin og mango smoothie:

1 Appelsin.

1 dl Mango. (Frossen).

1 Boks Ananas med saft.

1 Banan.

1- 2 ss Sitronsaft. (Alt ettersom hvor surt du liker det. Men ble ikke noe surhetssmak sånn sett :) ).

1 dl Zerosaft med ananassmak blandet med vann. (1 dl tilsammen).

 

Bland alt sammen i en blender. Ha gjerne isbiter i når du serverer, for å få den kald og god.#Oslo #Trøndelag #Blogg #Smoothie #Drikke #Godt #Kosthold #Smak #Appelsin #Sitron #Ananas #Banan #Frukt #Mango #Mat #Kvelds #Kos #Sol #Varme

 

- Søtmonsen :))

09.05.2016

Hekta på i det siste

Heisann :D

Må bare dele en sang jeg har blitt helt hekta på i det siste :D Blir så i godt humør av å høre på den, sitte å synger og klarer ikke la kroppen være stille når jeg hører den :P Haha. Går på repeat hele tiden for å si det sånn :))

Io0fBr1XBUA


#Musikk #Sang #Herlig #Livet #Blogg #Oslo #Trøndelag 

 

- Søtmonsen :))

09.05.2016

Veldig god smoothie! :D

 • Skrevet 09.05.2016 klokka 20:29
 • Kategori: Drikke

Hei og hopp ^^

Jeg skulle lage med en smoothie, og etter helga og alt, så har det ikke blitt så mye handling. Så var tomt for mye av det jeg bruker da. Men hadde litt igjen av noe ^^ Så da ble det en litt sånn "reste" smoothie :D Med litt forskjellig i da. Men den ble egentlig ganske god ^^

 

Bær smoothie:

1 Banan.

1 Boks ananas med saft.

1/2 dl Bringebær. (Frossen).

1/2 dl Jordbær. (Frossen).

1/2 dl Blåbær. (Frossen).

1 dl Zerosaft med jordbær og blodappelsin smak blandet med vann. (1 dl tilsammen).

 

Bland alt sammen i en blender og nyyt <3

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Kvelds #Kos #Bær #Drikke #Smoothie #Blåbær #Jordbær #Ananas #Banan #Bringebær #Godt #Smak #Helg #Zeroh

 

- Søtmonsen :))

09.05.2016

Se hva jeg vant :D

 • Skrevet 09.05.2016 klokka 12:32
 • Kategori: Personlig


 

Hei hei! :D

Jeg var en av de som vant på Unni sin blogg her for litt siden ^^ Dere finner den her: http://magiskliv.blogg.no/.

Og her om dagen så fikk jeg den i posten da :D TIhi, jeg hadde gledet med til det :D Alltid morsomt å få post ^^ Og søteste Unni hadde også skrevet noe på pakken da <3 "Vennskap - Livets virkelige skatter" <3

Og inni var dette fine smykket da :D Et veldig fint hjertesmykke <3 Hun er da søt, Unni'en vår <3 Finner på så mye fint for andre <3 Selv om jeg aldri har møtt henne, så føler jeg at jeg har lært henne å kjenne litt <3 Og det var jo veldig trist da jeg trodde hun hadde dratt fra blogg for godt ;( Men ble kjempe glad da hun kom tilbake igjen <3 Og hun fortjener så mye bra denne dama her! <3 Digger stilen hennes, og at hun har ordentlig bein i nesa! :D <3

Så ta dere turen innom bloggen hennes ^^ For den tiden er verdt det <3

 

#Oslo #Trøndelag #Smykke #Hjerte #Pakke #Post #Magiskliv #Glad #Søteste #Venn #Blogg #Bloggvenn #Vennskap #Super #Glede #Suprise

 

- Søtmonsen :))

08.05.2016

Vinneren av Zalando rabattkort 

Heisann :)

Jeg skulle trekke vinner av Zalando rabattkortet i dag, siden det må brukes før den 31.05.16 ^^

Men det var bare en som meldte seg på, så da ble det henne som vant :D Håper hun får god bruk for det ^^

Gå gjerne inn på bloggen hennes her: http://angstenog.blogg.no/

 

Ønsker dere alle en super uke ^^ Og at vi får ha slikt vær nå, og på 17. Mai også :D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Konkurranse #Zalando #Rabatt #Rabattkort #Vinner #Trukket

 

- Søtmonsen :))

08.05.2016

Pære, kiwi og bringebær smoothie

 • Skrevet 08.05.2016 klokka 16:38
 • Kategori: Drikke

Heisann og hoppsann ^^

Jeg driver nå fortsatt på med å teste ut forskjellige smoothie smaker da :) Har funnet noen jeg liker veldig godt, og noen som er helt greie på smak :) Denne er da helt grei den, er jo hvordan man liker det ^^ Hvilke frukter og bær man liker :)

 

Pære, kiwi og bringebær smoothie:

2 stk Pærer.

2 stk Kiwi.

1/2 dl Bringebær (frosne).

1 dl Zerosaft med villbringebærsmak blandet med vann. (1dl tilsammen).

 

Bland alt sammen i en blender, eller bruk en stavmikser og mos det sammen.#Oslo #Trøndelag #Sol #Smoothie #Godt #Smak #Drikke #Rosa #Bringebær #Kiwi #Pære #Zeroh #God #Frukt #Bær #Blogg #Kosthold

 

- Søtmonsen :))

08.05.2016

Utdrikningslag ^^

 • Skrevet 08.05.2016 klokka 13:59
 • Kategori: Personlig(Vi jentene hadde dette på oss, mens brura hadde fru (etternavn) to be :D)

Heisann! :)

Har ikke fått oppdatert meg noe særlig, kun de nyeste innleggene ;o Siden jeg ikke fikk vært på i det hele tatt i går ^^ Jeg nemlig i utdrikningslag til svigerinna mi :D For min bror skal gifte seg nå den 4. Juni ^^ Og det blir morsomt :D Tihi!

Så da kunne jeg jo ikke skrive noe her om dette, siden det skal jo være hemmelig ;) Så vi startet kl. 10.00 i går med å kidnappe brura :D Og de to forlovedene hennes tok henne med til der vi andre satt å venta på de ^^ Og vi var jo SÅÅ heldig med været også da! Kjempe herlig å sitte ute i sola å kose seg :)

Så vi startet først med kjøring av ATV (firhjuling). Som var veeldig morsomt forresten ;D Så skulle vi skyte på ballongen med rifle :) Det er jo lenge siden jeg har skutt litt nå, men jeg har jo jegerprøven :) Så det var jo veldig morsomt da ^^ Traff jo 100 %, hehe ;D Og alle var veldig flinke til å treffe ballongene, selv om vinden lekte med de :P Så vi fant ut at vi kunne være det nye jaktlaget ;) Hehe.. Vi hadde også en lunsj der før vi dro videre :)

Så hadde de bestilt en party buss som var helt splitter ny, så vi fikk jomfruturen på den da :D Det var jo veldig morsomt, følte oss litt som russen ;D Hehe. Party girls and the bride to be! :D Så dro vi til Ski for å være med på noe som kalles Perfect Escape. Der man blir stengt inn i grupper inne på ett rom, og man skal finne nøkler og clues for å komme seg ut der ifra da :) Vi var på siste oppgave, men klarte det akkurat ikke ;( Fant til og med bonusrommet også, men hjalp lite da vi ikke fikk åpna døren på den tiden vi fikk ^^ Det var 1 times moro det, selv om vi ikke fikk det til til slutt ^^

Deretter måtte vi ha i oss litt mat, og da ble det Egon neste :) Veldig koselig å sitte å kose seg i sola der med drikke og litt mat :) Jeg ble jo i tillegg litt solbrent også da :P Haha, jeg er så bleik nesten fare for gjennomsiktig, så ikke rart :P 

Vi tok bussen tilbake til der vi skulle avslutte kvelden. Der ble det moro med musikk og dansing, åpning av pakker og masse moro. Så jeg tror vi alle hadde en kjempe koselig og fin kveld :) Tror brura koste seg også ^^ Min bror ble jo også filmet da, der de stilte spm. til han, og når vi satt der skulle hun gjette hva han hadde svart da, for så å spille av det han svarte ^^ Hehe, så søtt ^^ <3

Vil ikke legge ut så mange bilder, siden det ble nesten bare av de som var med :) Men et gruppebilde gjør vel ikke så mye <3
Så det ble en veldig fin dag i går ^^ Og litt drikking etter vi var ferdig med det som ikke skal håndteres med alkohol innabords ;)

Håper dere alle får en super søndag ^^ <3 Jeg er nok i litt redusert tilstand i dag men ;D Hehe, sånn går det ;)

#Oslo #Mysen #Spydeberg #Trøndelag #Ski #Utdrikningslag #Brura #Bruden #Jentekveld #Fest #Escape #Perfectescape #Oppgaver #Bryllup #Fun #ATV #Rifle #Skudd #Blink #Ballonger ##Partygrils #Bridetobe #Svigerinne #Bror #Familie #Egon #Morsom #Sol #Sommer #Solbrent

 

- Søtmonsen :))

06.05.2016

Tidlig bursdagsgave av kjæresten :D

 • Skrevet 06.05.2016 klokka 20:44
 • Kategori: Personlig

Heisann! :D

I dag ble det en veldig fin dag hjemme da. Siden jeg har så utrolig vondt i kroppen at jeg så vidt klarer å kle på meg selv ;o Men den har vært fin sammen med kjæresten fordi om da :) Og gjett hva han kjøpte til meg i dag da :D

For dere skjønner i går når jeg sto og lagde smoothie til kvelds, så røyk nemlig den blenderen jeg hadde fått tak i av Yvonne og Terje ;o Den sluttet å gå, og begynte å ryke ;s Så da ble det søpla neste... Ble nok for mye frossen bær/frukt for den altså ;o Så det var jo veldig synd for meg da ;o Men siden jeg har bursdag den 7. juni, så kjøpte kjæresten en tidlig bursdagsgave til meg da :D Nemlig en stor og fin blender :D Var på Elkjøp og kjøpte en til meg :D 

Så da er det bare å fortsette å lage smoothies igjen :D Tihi! :DOgså ble det samlepakke med Harry Potter også da ^^ Vi har liksom bare en DVD her og der, ikke alle ;o Så da ble den med fra Elkjøp også ^^ Vi begge er store fans av Harry Potter :D 


Hehe, så skulle jeg lage middag i dag også da. Jobbet på egenhånd sier du? Plutselig så ble det akutt plastring underveis ;o Kuttet nesten hele tuppen på tommelen av. Ble litt kvalm for å si det sånn, så måtte få assistanse i middagslagingen :PBle da god mat til slutt allikevel da ;)

 

Så hell i uhell i dag ;)

#Oslo #Trøndelag #Egenhånd #Skade #Kutt #Tommelopp #Middag #Mat #Kylling #Baconsurretkylling #Bacon #Stektenudler #Stekt #Nudler #Salat #HarryPotter #Film #Blender #Bursdagsgave #Kjæreste #Bestekjæreste #Blogg #Helg #Smerter #Helliuhell

 

- Søtmonsen :))

06.05.2016

Fredag: Daddachallenge

 • Skrevet 06.05.2016 klokka 12:13
 • Kategori: Blogg

Hei hei :)

Da er det fredag, og helg :D Jeg har jo ikke følt meg særlig bra i det siste. Hatt mye vondt ;s Så har tatt det litt med ro. Måtte ta i bruk de sterke medisinene jeg hadde til overs, som legen sa jeg kunne bruke om det ble skikkelig ille. Hjalp litt da, men vil ikke ta så mye av de.

Da er enda en challenge over :) Og denne har vært fin ^^ Ikke tenkt så veldig mye, selv om noen er litt sånn med at man ikke klarer å velge en favoritt :P Hehe. Den har vært fin ^^ Så takk til Dadda og veien for en kjempe fin challenge :)

Dere finner challengen her: http://daddaogveien.blogg.no/1462139724_en_bitteliten_challen.html.

 

Daddachallenge:

Mandag - Din favoritt farge
Tirsdag - Ditt favoritt land
Onsdag - Din favoritt mat-"sjanger"

Tordag - Din favoritt musikk-sjanger
Fredag - Din favoritt følelse

Min favorittfølelse ja.. Hmm.. Det må nok være glede. For meg som sliter en del. Med helsen og at alt fra fortiden. Så blir jeg ganske lei hele tiden, er så sliten og sånt. Så da er den følelsen litt bortgjemt. Er sjeldent jeg klarer å glede meg over ting, for det har gått så langt at missnøye har grodd seg litt fast i meg.. Dessverre. Men slik er det altså. Og da er det så herlig de dagene jeg føler meg glad, at jeg faktisk kan hoppe av glede. Det er en herlig følelse. Kunne sagt kjærlighet, for det er en herlig følelse det også. Men glede blir sånn i likhet med å føle seg forelsket. Og for meg så hadde jeg veldig gjerne kunnet føle glede, for at da vet jeg at jeg hadde klart å kommet meg videre. Ikke sittet her med vonde tanker og mareritt om nettene. Men rett og slett gledet meg til å gå ut, til å gjøre ting, til livet rett og slett. 

Ønsker dere alle der ute glede i hverdagen <3 Det er en herlig følelse <3#Oslo #Trøndelag #Favoritt #Følelse #Glede #Joy #Kjærlighet #Hverdag #Gledeseg #Væreglad #Glad #Blogg #Challenge #Daddachallenge

 

- Søtmonsen <3

05.05.2016

Mango og jordbær smoothie

 • Skrevet 05.05.2016 klokka 17:39
 • Kategori: Drikke

Hei hei :)

Nå er dere kanskje lei alle smoothie oppskriftene mine? ;D Men tenker at det er da greit å ha litt å velge å vrake i :D Tihi!

 

Mango og jordbær smoothie:

1 dl Mango (Fryst).

1 dl Jordbær (Fryst).

1/2 boks Ananas med saften.

1/2 Banan.

1 dl Zerosaft med jordbær og blod appelsinsmak blandet med vann. (1dl tilsammen).

 

Bland alt sammen i en blender, eller bruk en stavmikser på å mose det. #Smoothie #Drikk #Blogg #Oslo #Trøndelag #Godt #Frukt #Bær #Smak #Mango #Jordbær #Kosthold #Diett

 

- Søtmonsen :))

05.05.2016

Torsdag: Daddachallenge

Hei hei :)

Da er det torsdag og tid for musikk- sjanger :) Jeg er jo veldig glad i musikk da, så dette blir nok vanskelig :P

Challengen finner dere her: http://daddaogveien.blogg.no/1462139724_en_bitteliten_challen.html

 

Daddachallenge:

Mandag - Din favoritt farge
Tirsdag - Ditt favoritt land
Onsdag - Din favoritt mat-"sjanger"

Tordag - Din favoritt musikk-sjanger
Fredag - Din favoritt følelse

 

Denne er veldig vanskelig for meg, siden jeg ELSKER musikk :) Alt etter hva slags humør jeg er i. Jeg liker alt fra pop, hip hop, rock, litt hard rock, pianospilling eller bare instrument sånn generelt. J- pop og anime openings/endings. Og sånne som Enya er herlig å høre på <3 Så jeg har liksom ingen favoritt, for det kommer an på hva slags humør jeg er i rett og slett :) Kan høre på alt fra Celtic musikk, Westlife, Enya til Avenged sevenfold, five finger death punch, Nightwish, Evanescence. Nickelback, Breaking Benjamin, Red og Skillet. Christina Aguilera og Cascada. Eller enkelte sanger av Kygo, broiler og Freddy Kalas :P Så alt ettersom hva jeg føler for :) Det jeg ikke er noe særlig glad i er Jazz, Techno og Trance.

H4lxlLbEZrs


(Over the hills - Nightwish)

4OjiOn5s8s8

(Nickelback - Lullaby)

_XzA0FEEyF8

(Skillet - Goodbye)

zQej2fig1ls


(Breaking Benjamin - Failure)

i7MLT4MmAK8


(Enya - May it be)

jiwuQ6UHMQg

(Celtic musikk av Adrian Von Ziegler)

 

Dette var bare en liten dråpe i havet av det jeg hører på :D Hadde dere sett spotifyen min så hadde dere skjønt det ;)
 

#Daddachallenge #Challenge #Favoritt #Musikk #Sjanger #Musikksjanger #Sanger #Rock #Pop #Hiphop #Jpop

 

- Søtmonsen :))

 

04.05.2016

Vinne rabattkort hos Zalando?

Hei hei ^^

Jeg fikk et rabatkort fra Zalando i posten her om dagen, og da tenkte jeg i stedet for å kaste det, så er det kanskje noen som handler der ofte som vil ha bruk for det ^^ Det er snakk om bare 15 % da, på en minimumordre på 750 kr. Men er jo litt fordi da :)  Må brukes innen 31.05.16.

Trekker vinner på søndag :)

Det dere trenger å gjøre er:

- Gå inn på facebook og lik siden min der: https://www.facebook.com/matogkakeoppskrifter/. (Går greit om dere ikke gjør det, hadde bare vært koselig om dere vil følge meg der også ^^)

- Kommentere at dere er med.

- Gjerne lik og del ^^#Zalando #Rabattkort #Konkurranse #Vinne #Giveaway #Gisbort #Blogg #Oslo #Trøndelag #Rabatt #15%

 

- Søtmonsen :))

04.05.2016

Gamermat; Pulled pork lefser

 • Skrevet 04.05.2016 klokka 15:40
 • Kategori: Gamermat

Heihei! :)

Alt i lefser er jo bare super perfekt til gaming :D Og det er jo så godt og enkelt å lage i stand. Uansett om man skal game eller har dårlig tid. Denne tar litt lenger tid å vente på, men ikke noe mer jobb enn vanlig lefseruller :D Pluss at man gamer jo bare mens man venter på at den stekes ferdig ;)

 

Pulled pork lefser:

En pakke pulled pork.

1/2 salat/kinakål.

Peanøttsmør.

Barbecue saus/gjerne den som heter sweet baby ray(den er best synes jeg:))

1 Grønt eple.

1/2 Agurk eller sylteagurk, etter hva man liker best.

1/2 Løk, rød eller gul.

Tacolefser/potetlefser.

 

Først tar man å steker pulled pork steken i ovnen sånn som det står på pakken. Så tar man en gaffel å river den fra hverandre. Ta deretter ei lefse, smør på peanøttsmøret på lefsa. Så tar du å deler opp kinakålen eller river opp salaten i passe biter. Kutter epla, løken og agurken/sylteagurken i små biter. Har så pulled porken på peanøttsmøret, BBQ- sausen på kjøttet. Så legger du salat, eple, agurk og løk oppå. Ruller den og deler opp i passende biter :)

 

Enkelt og veldig godt! ^^

(May the force be with you ;D!)

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Gamer #Gaming #Gamermat #Food #Lettvint #Fort #Raskmat #Raskt #Godt #Pulledpork #Lefserull #Pulledporkilefse #Lefse #Mat #Middag

 

- Søtmonsen :))

04.05.2016

Onsdag: Daddachallenge

 • Skrevet 04.05.2016 klokka 14:41
 • Kategori: Blogg

Heisann! :)

Da var onsdagen her, og tid for favoritt mat- sjanger :)

Challengen finner dere her om dere vil joine ^^ : http://daddaogveien.blogg.no/1462139724_en_bitteliten_challen.html

 

Daddachallenge:

Mandag - Din favoritt farge
Tirsdag - Ditt favoritt land
Onsdag - Din favoritt mat-"sjanger"

Tordag - Din favoritt musikk-sjanger
Fredag - Din favoritt følelse

 

Min favoritt mat- sjanger er vel dessert :D Hehe, ingen overraskelse det vel ;D Elsker jo stort sett alt av desserter ;o Er jo glad i varm mat da, middag og slikt. Men desserten er den jeg gleder meg mest til om jeg er ute å spiser :P Jeg skal jo ikke ha så mye dessert lenger nå, annet enn noe som er sunnere da enn det jeg har pleid å kose meg med :) Men den beste må bli Dronning Maud's dessert altså :D


 

#Daddachallenge #Challenge #Favoritt #Mat #Sjanger #Matsjanger #Blogg #Oslo #Trøndelag #Søtt #Dessert #Søtsaker

 

- Søtmonsen :))

03.05.2016

Husk konkurransen! :D

Hei hei! ^^

Ville bare minne alle på konkurransen jeg har gående :D Tenker jeg trekker vinner neste fredag :D Og jeg kommer ut med en konkurranse til ganske snart, siden jeg fikk rabatt som jeg ikke kommer til å bruke, og da tenke jeg kanskje noen ville bruke den ^^ Så den kommer senere :)

Gå inn her for å se hintene til konkurransen ^^ Bare svare på det innlegget også det :)

http://matogkakeoppskrifter.blogg.no/1462035726_ang_konkurransen.html#Husk #Påminnelse #Konkurranse #Kaffe #Pulverkaffe #Vinne #Blogg #Oslo #Trøndelag

 

- Søtmonsen :))

03.05.2016

Sjokoladekake (DIA)

 • Skrevet 03.05.2016 klokka 21:22
 • Kategori: DIAHei hei :)

Da kommer oppskriften på sjokoladekaken jeg lagde til DIA i helga :) Den er ganske god, og man trenger ikke glasur på den. Veldig fin å fryse ned. Men jeg tar med glasur også om man vil ha det på :) Men den er ikke så fin å fryse ned siden den sprekker veldig lett.

Sjokoladekake (DIA):

Til ei 24 cm springform.

58 gr. Margarin.

61 gr. Sukker.

105 gr. Egg. (Ca. 5- 6 egg).

6 gr. Bakepulver.

0,72 dl Lettmelk.

8 gr. Kakaopulver.

147 gr. Hvetemel.

 

Visp smør og sukker hvitt. Rør inn ett og ett egg. Bland alt det tørre, og ha det i vekselvis med melken. Stek så kaken på 150 grader i ca. 25- 30 min.

 

Glasur:

5 gr. Maistivelse.

2 gr. Kakaopulver.

0,8 dl Lettmelk.

0,97 gr. Søtstoff (Flytende). (Smak heller til).

0,65 dl Kremfløte.

 

Bland alt i en kjele og kok opp. Smak til med søtningen.

 

#Kake #DIA #Sjokoladekake #Sjokolade #DIAkake #Baking #Baker #Diabetes #Blogg #Mat #Oslo #Trøndelag #Glasur #God #Saftig

 

- Søtmonsen :))

03.05.2016

Tirsdag: Daddachallenge

 • Skrevet 03.05.2016 klokka 18:26
 • Kategori: Blogg

Heisann! :)

Da er det tirsdag, og tid for neste på listen i Daddaogveien sin challenge ^^ I dag er det nemlig mitt favoritt land som skal til pers :)

Dere finner challengen her: http://daddaogveien.blogg.no/1462139724_en_bitteliten_challen.html

 

Daddachallenge:

Mandag - Din favoritt farge
Tirsdag - Ditt favoritt land

Onsdag - Din favoritt mat-"sjanger"
Tordag - Din favoritt musikk-sjanger
Fredag - Din favoritt følelse

 

Mitt favoritt land må nesten blir Skottland det altså :) Skottland og England er to land jeg gjerne har lyst å besøke ganske snart :) Og Japan da :D Men Skottland har alltid vært den store drømmen å dra til en gang :) Må bare samle opp litt penger så jeg kan reise, men nå blir det skole (forhåpentligvis), og da blir det nok ikke så mye råd til reising ;o Men vi får se hva som skjer :)

#Daddachallenge #Challenge #Skottland #England #Natur #Film #Braveheart #Favoritt #Land #Blogg #Oslo #Trøndelag #Tirsdag

 

- Søtmonsen :))

02.05.2016

Mango smoothie

 • Skrevet 02.05.2016 klokka 21:59
 • Kategori: Drikke


 

Heisann :)

 

Mango smoothie:

1 dl Mango.

1 Banan.

1 Boks Ananas.

1 dl Zerosaft med ananassmak blandet med vann. (1 dl til sammen).

 

Bland alt i en blender eller bruk en stavmikser og mos det sammen.#Oslo #Trøndelag #Blogg #Smoothie #Mango #Mangosmoothie #Godt #Smak #Frukt #Drikk #Friskt

 

- Søtmonsen :))

02.05.2016

Krydderkake (DIA)

 • Skrevet 02.05.2016 klokka 15:52
 • Kategori: DIATenkte jeg skulle dele oppskriften på krydderkaken til DIA som jeg lagde på jobb i helga :)

 

Kydderkake (DIA):

Til ei 24 cm springform.

500 gr. Hvetemel.

215 gr. Sukker.

6 gr. Kanel.

1,5 gr. Malt nellik.

1,5 gr. Kardemomme.

9 gr. Natron.

 

90 gr. Margarin. (Smeltes).

100 gr. Rosiner.

125 gr. Lett appelsinmarmelade (Eller mos lett fersken på boks med litt appelsinjuice).

1,25 dl Lettmelk.

3 dl Kulturmelk/biola naturell.

2,5 ts Søtningsstoff (flytende).

2 Egg.

 

Bland alt det tørre med alt det våte. Ikke rør så alt for mye for da blir kaken for seig og hever seg ikke ordentlig.

Stek kaken på 150 grader i ca. 30- 40 min. (muligens lenger, bruk en pinne/grillpinne for å sjekke etter).

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Baking #Kake #Krydderkake #Krydder #DIA #Godt #Baker #Sykehus #Jobb #Gladibaking #Diabetes

 

- Søtmonsen :))

02.05.2016

Mandag: Daddachallenge

 • Skrevet 02.05.2016 klokka 12:10
 • Kategori: Blogg

Heisann! :)

Jeg har jo nettopp vært med på to challegner som var litt krevende :) Måtte tenke litt på svarene. Men nå har DaddaogVeien laget en liten en, der man ikke trenger å tenke så veldig hardt :) Men den blir sikkert morsom fordi ^^ Kjenner det ble litt mye med to challenger på en og samme tid, så tror nok jeg får nøye meg med en om gangen fra nå av :) Men det er jo veldig koselig når andre ordner i stand en challenge ^^

Dere finner challengen her: http://daddaogveien.blogg.no/1462139724_en_bitteliten_challen.html

 

Daddachallenge:

Mandag - Din favoritt farge
Tirsdag - Ditt favoritt land
Onsdag - Din favoritt mat-"sjanger"
Tordag - Din favoritt musikk-sjanger
Fredag - Din favoritt følelse

 

Min favoritt farge står mellom rød og lilla faktisk :) Men aller mest må det nok bli rød.

#daddachallenge #Challenge #Mandag #Enkel #Favoritt #Farge #Rød #Lilla #Anime #Roser #Blogg #Oslo #Trøndelag

 

- Søtmonsen :))

01.05.2016

Bringebærsmoothie

 • Skrevet 01.05.2016 klokka 21:25
 • Kategori: Drikke


 

Heisann! :)

Ja da er jeg påan igjen ;D Med disse smoothiene mine, hehe! Men det er så fryktelig godt også da! :D

 

Bringebærsmoothie:

1,5 dl Bringebær (fryst).

1 Kiwi.

1 Banan.

1 dl Zerosaft med villbringebærsmak, blandet med vann. (1 dl tilsammen).

 

Bland alt sammen i en blender eller bruk en stavmikser.#Oslo #Trøndelag #Blogg #Smoothie #Drikk #Rosa #Bringebær #Frukt #Bær #Kiwi #Banan #Zerosaft #Saft #Utensukker #Godt

 

- Søtmonsen :))

01.05.2016

1. Mai

 • Skrevet 01.05.2016 klokka 16:51
 • Kategori: Mat

Heisann :)

Da er det 1. Mai allerede, og jeg har jobbhelg :) Så da må vi jo kose oss litt da ^^ Jeg lagde ei sitronkake til lunsj som vi koste oss med ;) Jeg har bakt så mye til pasientene i helga altså ;o Dia kaker og Glutenfri, minus melk og uten soya :D Så nå er det litt kaker på frys fremover ^^

Jeg elsker å bake kaker, da føler jeg meg "hjemme" :) De på jobb sier ofte at jeg burde meldt meg på bakekrigen eller noe sånt, men det orker jeg ikke :P Ser så stressende ut, og jeg føler at jeg ikke er flink nok til å pynte kakene :P

Vi hadde også en deilig frokost i dag også da, koste oss litt ekstra :) Godt at sola kom for å hilse litt på også :P 

Ønsker dere en fortsatt fin 1. Mai ^^ Håper den har vært fin :) Når tar jeg vel fortjent fri i morgen ;)

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Jobb #Helg #1.Mai #Jobbhelg #Lunsj #Sitronkake #Laks #Kaker #Baking #Baker #Dia #Glutenfri #Minusmelk #Minussoya #Soya #Melk #Gluten #Fri #Frokost #Kake #Sitron #Kos

 

- Søtmonsen :))

Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits