hits
22.07.2018

Ny PC!

 • Skrevet 22.07.2018 klokka 08:00
 • Kategori: Gaming

Hei hei :)

Dere har kanskje fått med dere at jeg hadde bestilt meg en ny pc, en stasjonær for første gang. Men da jeg fikk den fungerte den ikke og skjermen var skadet. Jeg fikk jo hevet kjøpet og leverte tilbake alt sammen for så å bestille nytt igjen.

Og denne gangen fungerte det heldigvis ;) Vi ordnet slik at vi selv hentet den på pick- up- pointet i Oslo, slik at PostNord ikke hadde noe med det å gjøre denne gangen så vi ikke fikk en skadet skjerm igjen.

Men nå er jeg fornøyd, og har fått tak i høyttalere også slik at jeg hører noe når jeg spiller ;) Og musikk så klart da :D Det lages jo skjermer med høyttalere inni nå i dag også, men de er veeldig dårlige og man hører nesten ingenting. Men før var det jo ikke slik, da måtte man jo pent kjøpe høyttalere for å kunne høre noe :)

 

Så her ser dere vidunderet ;) Fikk testet ut spillet Rust med alt på max, og det var digg å ikke lagge og ha så veldig lav FPS ;P Så nå skal jeg bare kose meg videre med ny PC og spilling :)

 

#Rust #GamingPC #PC #Stasjonærpc #Data #Datautstyr #Høyttalere #Bose #Corsair #Tastatur #Runescape #Komplett

 

- Søtmonsen :))

18.03.2018

Elvenar - et online spill

 • Skrevet 18.03.2018 klokka 15:00
 • Kategori: Gaming

Hei hei!

Det at jeg er glad i spill og bruker det som mitt tidsfordriv når jeg har ledig tid utenom å se på anime, er vel ikke så overraskende for de som har fulgt meg en stund nå ;) Og jeg har spilt en del spill både på PC og konsoll. For tiden går det mye old school Runescape som jeg har skrevet om tidligere her på bloggen.

Men jeg har også spilt et sånn gratis online spill bare som et tidsfordriv om jeg kjeder meg og ikke kan spille noen omfattende spill. Det heter Elvenar og handler om at man skal bygge seg en by med verksteder, hus og slikt ;) Litt morsomt å sitte med egentlig, og krever ikke så mye av deg ;) Du kan også være med i claner der du kan snakke med andre og dele i et brorskap :) Man kan bytte varer med andre spillere om man trenger litt mer av de andre varene man ikke har selv til oppgraderinger og slikt :)

Og så kan man sjekke ut et større kart der man åpner opp for flere og flere naboer rundt seg man kan besøke :)

Også har du slike oppgaver du må gjøre for å få noen ekstra goder, og oppdrag du gjør alene eller sammen med brorskapet ditt :) Så et morsomt tidsfordriv om du kjeder deg og ikke orker så mye styr ^^

 

Har du noen slike spill du spiller online? ;)

 

#Elvenar #Spill #Onlinespill #Runescape #OSRS #Gaming #Tidsfordriv

 

- Søtmonsen :))

21.08.2017

Gamerstol og PCbord!

 • Skrevet 21.08.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Gaming

Helluen! :3

Uken før jeg hadde ferie, bestemte min kjæreste og jeg oss for å bestille oss et PCbord og en gamingstol hver. Jeg har sittet i sofaen nå i 4 år, og det hjelper ikke akkurat på smertene i kroppen min ;o Ikke hadde jeg noen pult før jeg flyttet inn hit heller, så jeg har nok brukt sofaen til PC sitting lenge før det og. Så da var det på tide med et ordentlig bord og stol som jeg kan sitte godt ved :)

Vi hadde egentlig ikke plass heller, siden min kjære hadde eget fra før av med en stasjonær datamaskin på. Så vi bestemte oss for å selge spisebordet som vi aldri brukte mer enn en gang i året når vi hadde middagsgjester :P Og da åpnet plassen seg til at vi begge kunne ha et hver :)

Vi flyttet om på en del møbler, og kastet ut den slitte stolen og pulten han hadde fra før. Og vips så var det plass til oss begge ved siden av hverandre :D <3 Koselig å kunne sitte nært hverandre når vi spiller sammen ;) Hehe.

Så nå har jeg fått alt på plass og pynta på mitt nye sted ;) <3 Her kan jeg sitte å blogge, game, se på anime, gjøre skolearbeid og skrive brev :) Føler meg litt proff nå med et nytt sted å være, OG en helt "ny" blogg :D

Vi handlet begge deler på Komplett, og vi slet litt med å sette de opp for å si det sånn :P Måtte bruke to dager etter jobb ;o Men ble da fornøyd!

 

Har du et eget gaminghjørne eller en kontorplass? :)

 

#Gaming #Gamingstol #PCbord #pult #Stol #Kontor #Spill #Gaminghjørne #Pynt #Orden #Nytt #Komplett

 

- Søtmonsen :))

02.09.2016

Vigelandsparken, en drøm for Pokémon Go jegere

 • Skrevet 02.09.2016 klokka 15:12
 • Kategori: Gaming

Hei hei ^^

Her for ei lita stund sia, dro jeg en tur til Vigelandsparken her i Oslo :) Og herregud så mye folk det var! Og de aller fleste som var der spilte Pokémon Go ;D For det var sinnsykt mange stopper der, og 1 eller 2 gymmer :) Så da satt jo folk og koste seg, mens det ble lagt ut lure etter lure på alle stoppene oppe ved monolitten. Jeg synes det var utrolig koselig :D Var der 2 dager på rad faktisk. Fant noen jeg ikke hadde fra før, og fikk evolva noen også, siden det var så mange av noen typer :) 

Men tenkte jeg skulle legge ved noen bilder av de dagene jeg var der ^^ 


Første dagen var det ikke så mange der den dagen. Men dagen etter var jeg der tidlig på dagen, og da var det jo helt stappa :P Var skikkelig sol også da ;) Begynte å regne første dagen, så ble ikke så lenge der :)
 

Har dere vært der på Pokémon jakt dere også? ;D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Vigelandsparken #Frognerparken #Monolitten #Pokémon #Go #Pokémongo #Leting #Morsomt #Spill #Tur #Gårtur

 

- Søtmonsen :))

14.08.2016

Er det virkelig så ille!?

 • Skrevet 14.08.2016 klokka 15:18
 • Kategori: Gaming

(Bildet er i fra google)
 

Hei folkens!

Føler jeg bare må få ut dette her. Folk kommer nok til å ta seg nær, men nå er jeg litt lei dette her, og jeg er ikke en person som bare sitter å tar i mot. For nå synes jeg at folk kan passe på seg selv litt mer, enn å gå å passe på alle andre. Og ja, dette gjelder faktisk spillet Pokémon Go. For kom igjen da folkens, er det virkelig så ille at dere må dele luften med litt flere folk rundt dere nå? At det er flere som er ute å beveger seg? Kommet seg vekk fra gutte/jenterommet, og ut av huset til sine foreldre og samboers store lettelse.

Folk er faktisk ute å koser seg, tross for at de kanskje sliter med litt angst og depresjoner slik at de aldri beveger seg utenfor døren. Jeg har litt av det, siden jeg er ei jente som kommer fra ei lita bygd oppi nord, og synes faktisk det er veldig skremmende å gå alene i Oslo sine gater. Mest fordi jeg har slik en forferdelig til fantasi og ser for meg at dommedag skal skje akkurat i Oslo hver gang jeg skal ut døra. (Litt ironi bare ;P). Men jeg, jeg får det nesten travelt med å få på meg skoene for å ut å gå nå. Jeg spør ikke en gang om min kjære samboer vil være med, fordi jeg er ikke så redd å gå alene lenger. Jeg har noe annet å tenke på når jeg går ute, nettopp dette ÆREFULLE! oppdraget med å fange Pokémon ;)


(Bildet er i fra google)
 

Folk samles på grupper på Facebook, og avtaler om møter rundt omkring i Norge. Slik at man møter et sted og spiller sammen. Folk som går mye alene slik som meg, møter stadig nye folk fordi om. Jeg har møtt flere jeg, som man plutselig kommer i prat med. For disse stedene som kalles pokéstops trekker jo folk til seg, gymmene også. Så da ser man lett hvem som har felles interesse her, og at de gjør det samme som du gjør. Da kommer man liksom i snakk, og legger til hverandre på Facebook, og rett og slett SOSIALISERER seg!

Og ikke nok med sosialisering og kur for angst. Nå skal jeg fortelle dere noe veldig skummelt, som dere egentlig ikke er klare for å høre. Okey.. Her kommer det:

DE ER UTE! Ute å går, ute å løper, ute å faktisk beveger på RÆVVA si! Så hvorfor i alle dager er folk så negativ til dette? Folk som har det vanskelig med å finne venner fordi de aldri går ut. Folk som meg som ikke liker å gå ute alene, fordi jeg ikke kjenner noen og ja, gud vet hva. Alle dere som sier at herregud de står der bare med hodet i mobilen og er helt bevisstløse. Vet du hva? De dere så var nok det fra før av også. Slutt å si det som en negativ ting for spillet, og slutt med å dra alle under samme kam! Jeg har gått veldig mange kilometer jeg, siden jeg startet. Fordi den gjør det morsomt for meg å ute å gå. Jeg har det så morsomt med spillet. Og samtidig får jeg den trimmen jeg burde hatt. Foreldre som sliter med å få med seg barna sine ut, last ned spillet og gå ute sammen. Det er det mange som har gjort, og vist til at de har hatt det veldig morsomt sammen som en familie. Ser flere barn som går sammen med enten far eller mor, eller kanskje begge to og de alle har det morsomt sammen.

Dette er jo et ganske smart påfunn fra spillutviklerne sin side. De vil lokke oss gamere litt mer ute i det fri også, samtidig som vi gjør noe som er gøy for oss. Det betyr ikke at vi ikke enser omgivelsene rundt oss! At vi ikke ser rundt oss der vi er. Jeg gjør det. Jeg har blitt kjent med en ny side av byen. Jeg har gått steder jeg aldri har gått før, og blitt veldig positivt overrasket. Og gjett hva, det er kart på spillet, og jeg vil si dette kartet er morsommere å følge enn Google maps som alltid skal sende meg i en ring ;)

Så slutt å sitt der å rakke ned på ting dere sier selv dere ikke forstår. Heller fryde dere over at folk er ute å rører på seg. De får en veldig fin og sunn trim de lenge skulle ha hatt. De er ute å møter folk, folk de aldri ville ha tatt kontakt med fra før av fordi de er bare fremmede på gaten. Men nå så er man på en måte i et fellesskap. En felles interesse. Så istedenfor å sitte der å være en grinebiter, og hate på dette konseptet. Så kanskje finn deg selv en ny hobby, som du vil ha glede av, slik som vi har gjort med Pokémon Go.

Takk for meg.

(Bildet er i fra google)

Legger ved en video jeg synes passer veldig bra ;)

Sp61YyVCUcU
#Oslo #Trøndelag #Blogg #Grinebiter #Sur #Fellesskap #Venner Sosial #PokémonGo #Pokémon #Go #Gaming #Gamer #Spill #Jenter #Gutter #Trim #Sosialisering #Bra #Supert #Påfunn #Ide #Utvikling #Brydegomdegselv #Slutt #Meninger #Sureoppstøt #Passpådegselv #Angst #Depresjon #Kur #By #Bygd #Populært #Positiv

 

- Søtmonsen :))

11.08.2016

Ta over en gym i Pokémon Go

 • Skrevet 11.08.2016 klokka 22:15
 • Kategori: Gaming


 

Hei hei :D

Haha, ble litt stolt nå :D Jeg hadde egentlig ikke så mye peiling på hvordan man tar over gymmer i Pokémon Go, men i dag bestemte jeg meg for å prøve på det :D Siden jeg endelig har fått en pokémon med CP over 1000 nå xD Jeg har jo ikke fått spilt på 3 uker ;o Så da var det godt å ta seg en lang gåtur i dag :D

Jeg fant ut ihvertfall det at man skal spamme motstanderen med poke, helt til man ser det blå feltet under livet til din pokémon fylles opp. Da har man nemlig fått nok til dens spesialangrep. Da tar man å holder inne på skjermen og slipper den. Så er det bare å fortsette med å tappe på telefonen helt til motstanderen eller din egen pokémon er utslått. Jeg måtte slåss alene mot en level 3 gym. Som vil si at da må du slå 3 forskjellige personer sine pokémon. Dette må du altså gjør 3 ganger til alle 3 er borte fra gymmen. Man må huske på å revive eller bruke potions på de etter hver runde, siden de mister liv eller blir slått ut. 

Mine beste er jo disse så langt da :D


 

Jeg fant så mange som jeg ikke hadde fra før av, og de hadde egentlig ganske grei CP også for min del da :P Jeg er bare level 16 enda, så jeg henger litt etter nå jeg da ;)

Så disse var de nye jeg fant da :D Jeg ble jo veldig glad, og jeg fikk meg en ganske god trimtur. Jeg gikk steder jeg ikke hadde gått før i dag også jeg så :D Så for meg har Pokémon Go vært veldig positivt da, siden det får meg ut av leiligheten, og jeg får trim jeg burde hatt. Jeg koser meg rett og slett, og jeg sliter meg litt angst slik at det er vanskelig for meg å gå ut døra alene, avhengig av å ha med meg noen jeg kjenner ;o Det har fått meg til å glemme ting jeg kan være redd for og slikt ;o

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Valor #Team #Gym #PokémonGo #Go #Pokémon #Gåtur #Tur #Gå #Trim #Trimtur #Runde #Sightseeing #Akerselva #Ny #Morsomt #Gaming #Gamer #Spill #Vinne

 

- Søtmonsen :))

22.07.2016

Flere Pokémon Go tips

 • Skrevet 22.07.2016 klokka 15:08
 • Kategori: Gaming

Heisann! :)

Jeg har ikke klart å være så aktiv på bloggen i det siste, og overskriften sier vel det meste om hvorfor :P Haha! Har vært ute rett og slett for å fange pokémon ;) Jeg bor jo i Oslo, og her på Torshov er det rett og slett himmelen for de som spiller Pokémon Go, fordi det er sykt mange pokéstops og gyms i nærheten. Så jeg trenger ikke gå så langt sånn egentlig. Men det er litt dårlig med pokémon rundt her da, så man må jo røre på seg for å finne nye typer :)Her så dere litt hvor mange det er rundt der jeg bor xD Veldig greit å bare gå en runde rundt :)

 

Et tips ang. Eevee når man vil evolve. Siden det kan bli til enten Flareon, Vaporeon eller Jolteon.

Vil du ha Flareon skriver du inn Pyro der du ser den blyanten ved siden av navnet. Og trykk deretter på evolve. Da vil du få Flareon.

Vil du ha Vaporeon skriver du inn Rainer. Og du vil få Vaporeon når den evolver.

Vil du ha Jolteon skriver du inn Sparky.


 

Legger ved noen nye tips ^^

Her ser dere at noen har brukt en "lure module" på pokéstoppen. De som har slike rosa blader som kommer ut fra seg, så kan man sette seg ned i nærheten og det vil dukke opp pokémon. For denne lurer til seg pokémon for alle som står der. Mens incense funker kun på deg selv.

Hehe, jeg har vært så heldig å ha fått flere incubatorer som kun kan brukes 3 ganger hver, men digg fordi da, så kan jeg klekke 3 egg samtidig :D Disse får du når du levler opp, og litt usikker på om man kan få de på pokéstops også.Et tips for å spare batteriet er å vende mobilen på hodet. Skjermen blir svart, men den vibrerer selv om da når pokémon er i nærheten..

Et annet tips er at dess høyere cp, dess vanskeligere er de jo å fange. Dette ser man på fargen på den ringen som er inni den hvite ringen. Den er enten grønn, gul eller rød. Dess mindre ringen blir, dess lettere er det for at den blir inne i pokéballen.

For å power up eller evolve pokémonen sin må man fange mange pokémon for å få stardust som man trenger til å power up. Hver pokémon har sine egne candys som man trenger til både å power up og evolve. Man får gjerne 3 candys for hver pokémon man fanger og 100 stardust.

Også tror jeg nok det er slik at dess høyere level du blir, dess høyere CP får pokémonene du fanger også :) Så da er det nok sikkert lurt å vente med å bruke stardust og slikt :) For dess høyere CP den har, jo høyere CP får den jo også når man evolver den :)

Nederst til høyre så ser man jo hvilke pokémon som er i nærheten. Og den som er øverst til venstre er den som er nærmest deg, og den som er nederst til høyre er den som er lengst bort. Så om man går litt rundt og ser den flytter seg vekk fra venstre så går man feil vei, da er det bare å gå tilbake å se om den dukker opp ;)

Og husk nå da folkens! Vær ops på ting rundt deg! ;) Ikke bare gå med hodet ned i telefonene og ikke følge med i trafikken. Eller oppføre deg teit med å drive å klatre 4 etasjer opp på ei blokk. NULL vits i å drive på med sånt! Er i alle fall ikke spillet sin feil, men den som bruker det. Og ikke driv å kjøre rundt i bil, for så å stoppe mitt i trafikken og styre på. Det lager bare kaos og irritasjon blant andre. 

 

Dere finner de første tipsene i innlegget her: Pokémon Go!#Oslo #Trøndelag #Blogg #Pokémon #Go #PokémonGo #Fange #Jage #Stops #Gyms #Tips #Spill #Gaming #Gamer #Mobil #Evolve #Powerup #Batteri #Spare #Luremodule #Torshov

 

- Søtmonsen :))

17.07.2016

Pokémon Go!

 • Skrevet 17.07.2016 klokka 12:28
 • Kategori: Gaming

Hei hei :)

Ja, da har jeg joina dette Pokémon styret jeg også da ;D Jeg joina i 10 tida i går kveld, så jeg og to venninner var ute å gikk i Oslo i går natt for å finne pokémon å fange xD Ble level 5 da :P 

Tenkte å legge ut litt om hvordan det funker, siden noen ikke helt vet om alt enda :) Jeg vet jo ikke alt jeg heller, men skriver ned det jeg vet ^^

Fikk tips om at man kunne få Pikachu som første pokémon også, ikke bare Charmander, Bulbasaur eller Squirtle. Da må man gå vekk fra de som kommer opp til de forsvinner og dukker opp ett par ganger, og til slutt vil Pikachu dukke opp også. 


 

Man må ha på GPS på mobilen hele tiden når man spiller dette. Så ser man kartet på mobilen over hvor du er. På kartet finner man også Pokestops i nærheten som en blå boks som svever i lufta. Og man kan også se Pokémongyms om man er i nærheten også. De har et større tegn, og med en eller annen form for pokémon på toppen og enten fargen rød, gul eller blå som er fargen på de forskjellige teamene. Man kan valge team når man når level 5, for det er minimumsgrensen for å kjempe på en pokémongym.

Det er 3 team man kan velge mellom; Team Valor(rød), Team Mystic(blå) og Team Instinct(gul). Jeg valgte Team Valor :)På bildet over ser dere hvordan kartet ser ut, og man ser alle de blå boksene som er pokéstops. Man må være i nærheten av de for å trykke på de. Når man ser at de blir til en blå pokéball så kan man trykke på de og spinne bildet inni. Da får man forskjellige ting som pokéballer, egg og potions f.eks. 

Lenger bort på kartet ser du det store tegnet med en pokémon på, det er en gym :)

Her ser du også at det har dukket opp en pokémon foran meg også. Det man gjør for å fange de er å trykke på de. Så kommer det opp slik som på bildet under. Og da trykker man, og holder inne pokéballen for så å kaste den på pokémonen foran deg. Når man treffer med ballen, så ligger den å vagler tre ganger før den blir enten fanget, eller slipper ut igjen. Om den slipper ut igjen er det bare å kaste en ny ball for å prøve å få fanget den.Man kan også bruke kameraet for å se den i "virkeligheten".Når man trykker på den røde pokéballen som er på kartet ditt, så kommer du hit. Her ser du alle de du har fanget, både egg og pokémon når man trykker på pokémon tegnet. Eggene må man gå inn på og trykke på et egg for å så trykke på incubatoren for å klekke det. Man får kun klekket et og et egg i gangen. Og man må gå så og så mange km for å få klekket eggene. Hvor mange km står under egget. Pokédexen ser du alle typer pokémon du har fanget.


 

Items ser man hvor mange baller du har, og andre items som en incense f.eks. som lokker til seg pokémon.

Her på bildet over ser dere hvilke pokémon som er i nærheten. Man trykker da på det tegnet til høyre for pokéballen på kartet.Når man trykker på en av disse man har fanget, så kan man scrolle ned til det står transfer. Da får man et drops til den pokémonen man gir til professoren, som man kan bruke til å oppgradere når man har nok drops.


 

Øverst på bildet når man trykker på pokéballen på kartet. Så finner man instillinger. Der man finner lyd, musikk og alt sånt :)

Man skjønner fort hvorfor man får tilbud på 30% i alle butikker som selger powerbanks om man viser denne appen ;) Den suger SYKT mye strøm! Heldigvis har jeg to powerbanks fra før av xD Haha! No XP waste ;D

Tror nok jeg har fått med meg mesteparten av informasjon :P Ser jo noen plages med GPS'n på spillet. Noen tips der er å slå av og på mobilen, prøve å installere appen på nytt. Av og på med GPS'n på mobilen, eller ut og inn av spillet. Så får man bare håpe det kommer seg :)

Dette spillet er jo egentlig veldig sosialt. Man treffer nye mennesker som holder på med det samme :P Jeg og de to jeg var ute med i går, vi møtte på en som gikk å fanget pokémon han også :P Han slet litt med GPS signalet så han kom til oss for å spørre om hjelp, siden han så klart skjønte hva vi holdt på med xD Ikke så vanskelig å se det akkurat :P Haha! Så mange som gikk med mobilen og stoppet ved pokéstoppene :P Så er jo veldig morsomt da ^^ God trim også ;)

 

#Oslo #Trøndelag #Team #TeamValor #Valor #Rød #Pokémon #Go #PokémonGo #Utågå #Tur #Fange #Pokéball #Gym #Stops #Møte #Møteplass #Sosialt #Trening #Tips #App #Spill #Gaming #Gamer #Trim

29.05.2016

Spillet Rust

 • Skrevet 29.05.2016 klokka 15:38
 • Kategori: Gaming

Heisann! :D

Rust er et spill jeg har brukt litt timer på, og et spill som jeg har både kost meg med, og sittet med skjelvende ben :P For Rust er et overlevelses spill, der man starter på en øy, på en strand der du er helt naken og kun med en stein og en fakkel. Her skal du bruke denne steinen til å hakke på trær og steiner for å samle tre og stein, metall, sulfur og alt mulig rart til materialer som man skal etterhvert crafte ting av. Så det første man bør er jo å lage en bedre øks og en steinhakke. Så finner man busker i skogen man kan samle, som man lager klær av. Så må man lage seg våpen som man skal drepe dyr med. For enkelte dyr som ulv og bjørn vil angripe deg når de ser deg, og man må beskytte seg selv der. Men man må også drepe dyr for maten sin del, og for å lage en furnace, der man smelter sulfur og metall inni.


 

Så kommer det da etterhvert bygging av egen base. For man må bygge seg et hus med en lås på døren, for å være "trygg" når man logger av. For man er fortsatt i spillet når man logger ut. Og da om man er på en PVP server så kan folk komme å drepe deg når du sover, eller plyndre basen din. Så der er det viktig å bygge en sikker base som er vanskelig å komme inn i. Men om man ligger ute i det fri så kan også bjørner og ulver spise deg opp. Så derfor er det jo best å lage seg en base så fort som mulig. Og man må lage seg en sovepose eller seng, slik at om man dør så kan man spawne der igjen :)


 

Man blir sittende mange timer med dette spillet når man først begynner. Siden det er så mye som må ordnes med en gang, før man liksom kan logge ut. Og tiden flyr fort når man har begynt med dette spillet. Plutselig har du sittet der i 6 timer i strekk :P


 

Her kan du velge mellom PVE og PVP servere. Hvor PVE er der du kan gå uten å bli drept av andre, mens PVP er der du dreper hverandre også, og plyndrer hverandres baser.Dette er jo et spill som er under utvikling, så det kommer noe nytt hele tiden :) Og mange oppdateringer nå og da. Så om man har tatt en pause på 2 måneder, så kan det være gjort om på ting som byggingen eller at det har kommet nye "rad" towns :) Før var det byer med radioaktivitet i, slik at man døde om man ble utsatt for mye av det. For det var i disse byene man fant veldig bra loot, som våpen og ting man må ha blueprints på. Nå har de tatt vekk radioaktiviteten, slik at det er fritt frem å loote disse stedene. Man må også gjøre det, om man skal få blueprints på våpen, byggedeler, klær og alt slikt :) Så får man også blueprintfragments, som man kan lage enten en side eller en bok med blueprints, som man får en randome blueprint av. Eller bruke disse til å forske på en ting man vil ha blueprint på.  

Det er et morsomt spill, og mest moro om man spiller med andre :) For da lager man gjerne en stor base sammen, og letter med å samle ting. For da kan en bygge, mens de andre samler. Og om man spiller på PVP, så står man sterkere om man blir angrepet :) 

Dere finner spillet på steam for 140,- Og det er jo mye moro for pengene :D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Gaming #Spill #Rust #Overlevelse #Survival #Våpen #Base #Hus #Bygging #Jakt #Samling #PVP #PVE #Servere #Øy #Crafting #PC #Steam

 

- Søtmonsen :))

30.04.2016

Runescape, old school

 • Skrevet 30.04.2016 klokka 21:08
 • Kategori: Gaming


 

Heisann! :)

Her er det multitasking på G! :D Jeg sjekker ut litt innlegg til alle som har lagt ut, og prøver å skrive noen selv :) Skriver gjerne noen sånn at jeg har ett jeg kan legge ut når jeg ikke har mulighet til å skrive noen :) Så svarer jeg på litt kommentarer samtidig ;)

Mens jeg sjekker ut bloggen litt, så sitter jeg å levler slayer på Runescape accounten min :) Runescape old school er egentlig et veldig chill spill som man kan sitte å levle karakteren sin samtidig som man kan gjøre andre ting :) Så da prøver jeg å gjøre flere ting på en gang her, slik at jeg får gjort unna litt ;) Runescape er et spill der man har en karakter der man levler i masse forskjellige skills da. Og dess bedre man blir i de div. skillsa, dess bedre utstyr kan man bruke, og høyere levler på monstre kan man drepe. 

Det finnes også noe som kalles Wilderness, der man kan drepe hverandre også. Om man ikke spiller på en PVP server også da ;o Man trenger ikke å gå dit, siden det er en risk for at du blir drept, men der finnes det penger å tjene. Om en spiller begynner å angripe en annen i Wilderness så får man et dødningehode over seg. 

Man kan levle disse skillsa:

Magic.

Hunter.

Slayer.

Attack.

Defence.

Strenght.

Combat.

Fishing.

Cooking.

Ranged.

Prayer.

Runecraft.

Construction.

Fletching.

Thieving.

Herblore.

Agility.

Mining.

Smithing.

Firemaking.

Farming.

Woodcutting.

 

Dette spillet laster man bare ned på nett :) Ikke igjennom steam eller battle.net. Og jeg råder til å laste ned OSBuddy også :) Jeg er da member, så da må man betale litt for medlemskapet da :)

Om dere sier ifra, så kan dere få brukernavnet mitt for å legge meg til om dere vil :) Jeg har ikke kommet så langt i Runescape enda, men det kommer seg nok :)


#Oslo #Trøndelag #Spill #Blogg #Gamer #Game #Runescape #Account #Skills #Level #Spiller #Medlemskap #Bruker #Slayer #Multitasking #Multitask #Gamergirl

 

- Søtmonsen :))

Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign