30.10.2017

Kiss and cry

Heisann! :)

I dag tenkte jeg å anbefale en film. Jeg har fått lånt Netflixen til min bror, slik at jeg driver å ser igjennom litt serier og filmer som de har fått inn siden sist vi hadde Netflix :)

Og der fant jeg en film som heter Kiss and cry. Da jeg begynte å se på den sto det at dette var basert på en sann historie. En historie om ei jente som var idrettsutøver på skøyter, som fikk kreft i strupen. Hun var også 1 av 3,5 billion som hadde denne krefttypen, da den er ekstremt sjelden. Hun la ut videoer av seg selv på Youtube, der hun synger coversanger med sin fantastiske stemme.

Etter jeg så denne filmen gikk jeg på Youtube for å søke henne opp. Hun het for Carley Elle Allison, hun døde av kreften i 2015 <3 Råder til å se denne filmen som hennes bestevenninne Sarah Fisher lagde i minne om henne <3 Og søk henne gjerne opp på youtube.

8rOwMjt_p70

(Trykk på videoen så kommer du til Youtube).

 

#Kreft #Film #Kissandcry #CarleyAllison #Youtube #Video #Musikk #Sang #Kjærlighet #Etliv #Tips #Anbefaling

 

- Søtmonsen <33

06.09.2017

Ny serie og skoleeksamen

Hei hei! :D

Ja, nå har det vært veldig stille her du ;o Men ja, jeg er fortsatt i livet :D Hehe.

Jeg har begynt på skolen igjen nå, og hadde min første skoleuke forrige uke. Vi startet med et pang, nemlig en eksamen. Vi skulle jobbe med produktutvikling i grupper på skolen den uka. Vi fikk to dager der vi kunne jobbe med dette og torsdag skulle vi legge frem produktene våre.

Vår gruppe lagde en veldig god rognebær- og eplegelé med anis og rosépepper i. Fikk veldig mye skryt, så det var utrolig moro! Var veldig morsomt å gjøre en slik oppgave, og sammen med andre :) Så nå skal vi skrive en individuell eksamen hjemme som har en sammenheng med skoleuka :)

Etter at jeg ble ferdig med Game of Thrones og The Outlander måtte jeg bare finne meg en ny serie å se på mens jeg venter på nye sesonger til begge de. Så jeg begynte å se på Black Sails. Utrolig bra serie som handler om pirater som prøver å forsvare et sted som blir sett på som en plage i England sine øyne. Det var 3 sesonger ute, så da tenkte jeg at jeg hadde denne å se på en stund. Joda.. Jeg er nå ferdig med denne også :P Haha! Utrolig spennende, og man vet aldri hva som kommer rundt neste sving. Det tok meg noen episoder på å komme meg inn i serien og hva den egentlig handlet om, men det tok seg veldig opp etter at jeg kom meg inn i det :D Så for de som liker GoT, vil nok like denne også ;)

 

Hva har så dere gjort i det siste? :)

 

#Oslo #Skole #Eksamen #Produkt #Utvikling #Produktutvikling #Gelé #Rognebær #Eple #Smak #Krydder #Høst #Serie #BlackSails #Pirater #GoT #TheOutlander #Sesong #Ventetid #TV #TVserier

 

- Søtmonsen :))

20.08.2017

Game of Thrones frelst!

Heisann! :D

Jeg kjøpte meg jo et Game of Thrones sett her i fjor var det vel. Fra sesong 1- 5 :) Måtte kjøpe meg sesong 6 på CDON også ;) Så nå fikk jeg endelig sett de ferdige etter en liten pause. Var jo så mange som døde, at jeg ble litt sur :P Hehe. Så da måtte jeg ta en liten pause. Jeg må det, om ting er urettferdige i en serie jeg liker :P

Så jeg tenkte jo det at jeg ikke skulle begynne på sesong 7 som nå er ute, fordi jeg hater å vente på nye episoder. Men etter siste episode av sesong 6, fikk jeg bare mer blod på tann og tenkte at joda, det er jo 5 episoder ute da, så alle syv er vel ute før jeg blir ferdige med de ;D Haha, ja ikke sant, nå sitter jeg altså her som alle andre idioter og venter på en ny episode av GoT :P (Ikke vondt ment altså ;o ).

Jeg fant ut at jeg måtte se meg opp på den nye sesongen uansett, siden skolen snart skal starte, og det er mange der som elsker å snakke om ting andre ikke har sett :D Og for de som ikke vet det, så hater jeg spoilere. Og da mener jeg HATER med stor H! Jeg får lyst til å lukke øyne og ører og hoppe ut av vinduet for å ikke få med meg det. Jeg har vurdert å slette hele Facebook fordi der skal alle legge ut hva som skjedde i siste episode minuttet etter den er ferdig.

Så da ble det slik da :P At jeg må sitte å vente i noe som virker som en evighet på neste episode ;o


Ser du på Game of Thrones? :)
Har du sett på siste sesong?

 

#GoT #Gameofthrones #Film #Serie #Frelst #Hekta #Sesong #Sesong7 #Sistenytt #Spoilere #Haterspoilers

 

- Søtmonsen :))

30.04.2017

This is us

Heisann! :)

Nå skal jeg skryte litt av en ny serie jeg har begynt å se på :) Den er jo ganske ny ute også, så er nok ikke kommet på Netflix eller noe sånt enda. Jeg var så heldig å oppdage denne, så jeg tok opp den mens den gikk på TV :)

Denne serien som heter This is us, er en kjempe fin serie der vi følger et ektepar og deres 3 barn. Den hopper mellom fortid og nåtid, der vi ser hvordan livet deres går, og hvordan de hadde det som barn. Jeg har rett og slett sittet i sofaen her og grått for hver episode så og si ;o Men den er virkelig flott <3

Skuespillere som Mandy Moore og Milo Ventimiglia er med i serien, med herlige øyeblikk for hva livet har å tilby. Ikke alltid herlig, men slik er livet eller hva? Vil ikke si for mye, men råder virkelig folk til å se denne ^^ <3

Legger ved link til NBC.com her om dere vil sjekke den ut :) Legger også ved en trailer under som dere kan trykke på for se litt mer hva det handler om :)

hljQfJLQmaI


Har du sett denne serien? :)

 

#Oslo #Film #Serie #TV #Thisisus #Familie #Venner #Livet #Life #Tvserie #Forhold #Kjærlighet #Foreldre #Søsken #Adoptert #Tvillinger

 

- Søtmonsen :))

28.03.2017

Beauty and the beast musikk <3 

Hei hei :D

Har sittet her i hele kveld og sett på filmer på Youtube av filmen skjønnheten og udyret :D Jeg forelsket meg i alle deres stemmer <3 Fra da Belle (Emma Watson) kommer ut av huset syngende, til da Gaston (Luke Evans) kommer ridende inn i byen syngende med DEN flotte stemmen da <3 ELSK! Og ikke minst den siste sangen til Udyret (Dan Stevens) <3 Fy fader for en stemme altså. Og det verste er at jeg trodde den var bare falsk, og datastyrt for å få den så mørk. Men vet dere hva? han snakker sånn ;o Jeg ble helt trollbundet <3 Altså så klart er det gjort litt med stemmen, men han har slik mørk og herlig stemme. 

Så jeg har sett mange slike klikk fra backstage, og intervjuer med de alle, spesielt Dan Stevens :D Måtte bare høre om stemmen var hans :D Hehe.

Filmen er jo et kjært barndomsminne <3 Jeg elsker Disney filmer, og skjønnheten og udyret var jo en av de jeg så mye på. De har slike flotte sanger, og man lever seg inn i dramaet <3 Så det å få sett det i virkelighet gjorde bare at jeg kunne drømme meg videre inn i fantasien som voksen :D <3 

Tenkte jeg skulle legge ved noen av sangene her, siden de alle er så flotte <3 Og at Luke Evans kunne synge slik altså! Gåsehud har fått et nytt nivå ;o

(Av en eller annen grunn får jeg bare opp bilder som man må trykke på for å se filmene fra youtube, vet ikke hva jeg gjør galt men? For ser jo at andre har det slik at man kan se på den der og da.. Noen som vet?)

R-GoD0rmegE
 
xmckBT-IUeE
 
ROPvzDkKCl0
 
deVaBYbP3WY
 
Z3TR-Gfj9Yo


Så kos dere med musikken, og råder dere virkelig til å se filmen :D 

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Film #Musikk #Sang #EmmaWatson #DanStevens #LukeEvans #Gaston #Belle #Udyr #Skjønnhetenogudyret #Beautyandthebeast #Thebeast #Video #Musikkvideo #Youtube #Vakkert #Vakkerstemme

 

- Søtmonsen :))

 

 

18.09.2016

Hva er vitsen!!

(Bildet er i fra google)

Hei!

//Spoiler, Game of Thrones, sesong 3//

Nå ble jeg ganske sånn irritert her! Har jo begynt å se Game of Thrones, og ferdig med sesong 3 nå. Og hva er vitsen i å se videre nå da!?!?!

Alle som er liksom de jeg heier på har blitt drept. Først Ned Stark, så hans sønn Robb nå, og kona... Av en som er så feig som F!!! Mistet motet for å se videre nå.. Er det liksom noen vits.. Alle andre er spredd.. Sansa tok ikke sjansen om å flykte.. Alt virker liksom så håpløst nå...

Hvorfor skal dette liksom skje, synes ikke de burde gjort det slik :I Hatet det når Ned døde.. Og nå hans kone og deres eldste sønn.. Bleh.. 

Har jo begynt å like Jaime bedre nå, og the hound. Bran skal nok redde dem alle fra de døde, og Arya ble jo helt for seg selv igjen etter å ha nesten fått kommet til sin familie igjen.. Men synes at alt ble ødelagt nå føler jeg..

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #GoT #GameofThrones #Død #Sesong #Serie #Dumt #Spoiler #WHY 

 

- Søtmonsen :))

12.09.2016

Game of Thrones

(Bildet er i fra google)

//Spoiler maybe? Sesong 1//

Hei hei! :)

Ja, da har jeg sett ferdig sesong 1 på 2 dager, siden jeg startet seint på dagen ;o Og allerede startet på sesong 2. Kan trygt si at jeg forstår hvorfor Joffrey er den mest hatte mannen i Game of Thrones for å si det sånn.. Og jeg har et sterkt hat til hele hans familie.. Digger Stark familien må jeg si. Og spesielt Snow ;o <3 Hehe ;D Liker liksom den ensomme ulven for å si det sånn, er liksom noe spesielt med slike menn :) Den eneste i Lannister familien jeg liker er nok "småen" som han blir kalt, Tyrion :) Men vet jo ikke helt hvor jeg har han enda. Flere jeg er litt sånn usikre på.

Skjønte tidlig hvordan det sto til med "Dragedama" som jeg har hørt henne bli kalt, Daenerys. Vet ikke helt hva jeg synes om henne enda. Holdt med henne, og følte med henne. Digget at det var hun som fikk respekten, og ikke hennes bror. Han var like ufyselig som Joffrey for å si det sånn.

Synd hvordan det gikk med Stark familien da.. Men dette hadde jeg jo fått vite før jeg hadde bestemt meg å se. Vanskelig å styre unna spoilers når man er på facebook for å si det sånn ;o Visse han ville dø, men ikke når.

Så jeg kan trygt si at jeg er hekta :P Og er glad jeg har hele 5 sesonger på blue- ray som jeg skal se fremover ;P Dessverre er det skole hele neste uke, og da blir det nok ikke mye Game of Thrones da nei ;o Men men :)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Film #Serie #TV #HBO #Gameofthrones #GoT #Bra #Awsome #Spennende #Drama #Sex #Vold #Krig #Snow #Skrømt #Ulv #Drager

 

- Søtmonsen :))

07.09.2016

Da var det min tur da

Heisann! :)

Ja, da var det min tur, til å endelig se hva all this fuss is all about ;D Nemlig Game of Thrones. Og nei, jeg har fortsatt ikke sett en eneste episode før ;o Men synes det er helt greit, for når jeg først begynner på en serie, da blir jeg så hekta, at det blir helt forferdelig for meg å vente på neste sesong :P Så nå har jeg 5 sesonger som jeg fikk kjøpt i sånn samlepakke da ;D

Så nå har jeg noe å kose meg med i høst! :D Hehe.#Oslo #Trøndelag #Blogg #Film #Serie #Gameofthrones #GOT #Høst #TV #Sesong #Førstegang

 

- Søtmonsen :))

19.07.2016

The outlander

Heisann! :)

Fikk et tips om en ny serie av Vera Lynn som skrev om den på bloggen sin her om dagen :) Den heter The outlander. Jeg logget meg inn på CDON og bestilte serien der med en gang. Jeg ble frelst med en gang. For jeg elsker jo Skottland og England, landskapet og folkeskikkene der. Den har drama, kjærlighet, krig og historie i seg.

Det handler om en dame som er på bryllupsreise med sin ektemann i 1945 etter at krigen har endt, de begge kommer fra England men er nå på reise i Skottland. Der besøker hun en mystisk steinsirkel hvor hun hører merkelige lyder fra en stein, hun tar på den og forsvinner inn et virvar og havner 200 år tilbake i tid. Der hun befinner seg i Skottland og aner ikke hvordan eller hva hun skal gjøre for å komme seg tilbake til sin tid og ektemann på. Her møter hun mange farer og treffer på personer hun har lest om sammen med sin ektemann når de har drevet å studert gammel historie fra da England og Skottland var i krig.

Så nå har jeg sett ferdig sesong 1, og venter på at sesong 2 skal komme i posten :D Måtte reservere den siden den ikke har kommet ut enda :) Vet den finnes på Netflix også for de som har det :)

Men det er også noen scener som er litt sånn der.. Ja.. Men jeg spola forbi jeg da..

-zQoQ1ckFxI


Her har dere en nydelig sang som er fra den serien <3 Har hatt den på hjernen ei stund nå for å si det sånn! :D

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Skottland #England #Film #Serie #Sesong #Theoutlander #Historie #Krig #Kjærlighet #Drama #Valg #Tid #Reise

 

- Søtmonsen :))

28.05.2016

Travel dag og WoW på kino!

Hei hei! :)

Må bare starte med at WOW!!! for en film! :D Jeg og kjæresten var på kino i dag, fikk dratt han med meg siden jeg hadde lyst til å se Warcraft filmen :D Han hadde egentlig ikke noe sånn særlig lyst siden han ikke trodde det ville ha noe som helst sammenheng med spillet. Men han ble positivt overrasket altså :D Jeg digget filmen! Den var råbra, og helt perfekt rett og slett. Så jeg råder virkelig folk å se den! Har du dine tvil som min kjære, så råder jeg dere å gå å se den fordiom :D For han hadde dårlige forventninger og gikk derifra med veldig positivt inntrykk :D Gleder med til etterfølgeren for å si det sånn! Den hadde med så mye fra spillet, som mange vil sitte å kjenne seg igjen i, for de som har spilt spillet World og Warcraft :) Jeg skal ikke si for mye uten å avsløre noe i filmen, den hadde premiere i går :) Så dette er noe jeg vil anbefale på det sterkeste ^^ Ble så gira at jeg satt å tenkte at hvor awsome hadde det ikke vært med magiske krefter <3 Bare det å se at det lyser i øynene og man kjenner den sterke kraften skyte fra kroppen og sjelen, HERLIG! Hehe, jeg blir ikke kalt "min lille nerd" av min kjære uten grunn ;)

 

Men så over til starten av dagen min da! :D Jeg skulle jo på kjolejakt i dag til bryllupet til min bror, siden den kjolen jeg hadde tenkt ikke passet ;( Så ja.. I siste liten ble det altså kjolejakt. Bryllupet er neste helg, så jeg stresset fælt siden jeg skulle til frisøren i 1 tiden i dag også, så jeg måtte være rask. Jeg dro på Storo kjøpesenter for å se der, jeg bokstavelig talt saumfarte hver eneste butikk som hadde kjoler, absolutt ALLE sammen! Ikke en eneste kjole fant jeg! Jeg prøvde så mange, satt meg fast i en kjole og vurderte å spørre om hjelp med saks, haha! Neida.. Kom meg løs til slutt :P Den SKULLE jo på da! Jeg har et problem med kjoler og det er over brystene -.-'' Jeg er for å si det sånn barmfager, og kjoler er gjerne veeeldig trange akkurat der merkelig nok.

Så etter at jeg ikke fant noen ting der og klokken nærmet seg 1, så måtte jeg dra derifra skuffet over å ikke ha funnet noe, siden alt av min str. var gjerne utsolgt... Så dro jeg til frisøren, og der farget jeg brynene for første gang også :D Aldri tort det før, siden jeg er litt skeptisk på det ;o Men det ble da bra det :) Så fikk jeg stusset luggen også til bryllupet :) Skal dit før bryllupet starter for å få henne til å sette opp håret mitt, siden jeg er helt håpløs på å fikse håret mitt! Klarer ikke å bruke rettetang en gang :P Men da jeg var der spurte jeg hun som klippet meg om hun visste om en Floyd butikk i Oslo, for jeg fant den ikke på senteret. Og de har jo alltid så mange fine kjoler. Så jeg dro dit etter at jeg hadde klippet meg, i et siste forsøk på å finne en kjole. Og vet dere hva!? Jeg fant flere kjoler der! :D Til og med en bolero til kjolen :D Så nå er jeg sjeleglad! Det er jo litt dyrt der, så jeg kjøpte kun den jeg likte best ^^ Så nå mangler jeg bare sko da... Jaja, får lete litt til uka ;) Jeg hater å være ute i siste liten! ;o Hater slikt unødig stress..

 

Håper dere alle har hatt en awsome lørdag! :) Legger med noen bilder av dagens fangst :D Ble til og med en ny parfyme på meg ;) Hehe. Og kjøpte en sånn greie til øyenbrynene, siden jeg har nappet litt for mye på den ene siden da jeg skulle prøve å nappe selv :P Så jeg kan bruke den til å jukse litte granne ;) Funker veldig bra! :D#Oslo #Trøndelag #Blogg #WoW #Film #Kino #Warcraft #Gamer #Nerd #Geek #Kjole #Kjolejakt #Bryllup #Familie #Parfyme #Øyenbryn #Farging #Fargingavbryn #Bolero #Sko #Antrekk #Frisør #Floyd #Storo #Senter #Butikker #Prøving

 

- Søtmonsen :))

28.03.2016

Anbefaling av film

Heisann! :)

Tenkte jeg skulle anbefale en veldig mektig og fantastisk film. Den er basert på en sann historie. Den heter Eight Below.

Jeg har sett den før, og den gikk nå i påsken igjen. Hadde helt glemt den. Så er fint å kunne se den igjen. Den tar sted i Antarktis, med ett team som driver og forsker. En av de har ett hundespann, som betyr veldig mye for han. Han er den som har ansvar for turer der de må bruke hund. Så ikke for å si for mye så handler det om en tur han måtte ta for sjefen sa det, når han egentlig ikke burde. Så den handler om tro, håp og grenseløst vennskap <3

Legger med en trailer for filmen her, den er absolutt verdt å se. Kommer lett noen tårer her for å si det sånn.

zz7TGf1awDo


Ønsker dere alle en super uke :)

#Oslo #Trøndelag #Film #Anbefaling #Hunder #Sannhistorie #Sannhet #Trist #Blogg #Eightbelow

 

- Søtmonsen :))

Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits