Hei hei! 🙂
Enkelte dager nå på sommeren, når det er sol og varmt ute, så orker man kanskje ikke mer enn en lett salat til middag. Men så kan det også fort bli litt av det samme hele tiden, og litt kjedelig.
Da kan man nemlig bytte litt på innholdet, og her er det en oppskrift på rødløkskompott som man kan blande inn i salaten sammen med honning- glaserte valnøtter, honningvinaigrette og kyllingfilet 🙂
Rødløkskompott:
1 Rødløk.
1/2 dl Eddik.
3- 4 ts Sukker.
1- 1 1/2 dl eplejuice.
1 ss Smør.
Rens og kutt rødløken i halve skiver.
Ha så 1 ss smør i en kjele og sviss løken sammen med smøret.
Ha over eddiken, juice og sukkeret.
La dette koke til løken er blitt myk og all vesken er kokt inn.
#Oslo #Mat #Blogg #Rødløk #Kompott #Syltet #Rødløkskompott #Salat #Tilbehør #Smak #Rosa
– Søtmonsen :))
Ja det er jo lurt! Flott tips!
Det såg godt ut 🙂
Det må jeg prøve 🙂
Så nydelig og godt det så ut! 🙂
dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for det ^^
Tone: Takk takk 😀
Iselin Renée: Ikke sant ;D Er veldig godt 🙂
elisebr: Takk for det ^^
Det har jeg aldri spist 🙂 Fin farge på det også 🙂
Takk for tipset, så godt ut 😊
Vera Lynn: Takk for det ^^
frodith: Ja, det blir skikkelig rosa og fint ;D