19.06.2017

Skremmende natt

  • Skrevet 19.06.2017 klokka 18:00
  • Kategori: Personlig(Bilde tatt fra Pixabay.com)

Heisann!

Skal fortelle en liten episode i som skjedde i natt, som fikk meg til å hoppe litt i sofaen her hjemme.

Jeg hadde jobbet i helga, og skulle ha fri i dag. Så da bruker jeg gjerne å sitte litt ekstra lenge oppe på natta. Gjerne game litt og sånn. Og i går satt jeg å spilte Rust på PC'en, da jeg plutselig kjenner lukten av røyk. Ikke sånn røyk som i tobakk, men røyk som at noen har tent på noe. For vi har alltid vindu og balkongdøra åpen, siden det blir så fort varmt i denne lille leiligheten.

Jeg går ut på balkongen for å kjenne etter, og se om jeg ser noe som brenner. Ser ingenting, men lukten virker ikke til å avta noe heller. Jeg går til min kjære som hadde lagt seg, siden han skulle på jobb. For dette gjorde meg litt skremt, for hva om det brant i blokka vår? Vi har jo brannvarslingsanlegg, men den fungerer jo ikke med en gang om det brenner utenfor?

Så jeg prøvde å sjekke ut litt, og følger med rundt om jeg kunne se noe. Så gikk jeg inn på Jodel, for det er det alltid noen som skriver et eller annet om ting som skjer der og da (sånn sett er den appen veldig nyttig). Og der fant jeg svaret. Der var det noen som hadde spurt om hvorfor det luktet så brent på Torshov, og da visste jeg jo at det ikke var bare jeg som kjente den lukta. Og der kunne folk fortelle at det sto om det i VG, at det var en barnehage på Voldsløkka uelandsgate som brant. Og røyken kjentes helt hit hvor jeg bor, og folk skrev at de kjente den på Carl Berners plass også. Så det var visst veldig mye røyk som sev ut. Jeg lukket vinduet og døra til det hadde roet seg, siden de hadde fått brannen under kontroll.

Men det setter en liten støkk i deg når det skjer slike ting, og man tenker jo automatisk at det kan være i nærheten og muligens en fare for deg selv.

Det gikk heldigvis bra, og de fikk kontroll på brannen. Legger ved et innlegg fra VG sin nettavis HER.

 

#Oslo #Voldsløkka #Barnehageibrann #Episodeinatt #Brann #Røyk #Lukterbrent #Brentlukt #Barnehage #Torshov #Jodel #Natt

 

- Søtmonsen 

spisogspar

19.06.2017 kl. 18:38
Ja det er skummelt med brann.... Bra ingen kom til skade :)

Søtmonsen :))

19.06.2017 kl. 20:02
spisogspar: Ja, bra det ikke skjedde på dagtid mens det var barn der ;s

dvergpinschere i mitt hjerte

19.06.2017 kl. 21:44
Uff...ja det er skummelt...man skal være obs ja..her hadde vi brann i nabohuset for noen år siden.. og jeg lå å sov med ørepropper og øyebind..sønnen kom løpende inn til meg og åpnet gardinene og DER stå brannvesen og huset i full fyr..jeg trodde det regnet jeg..for det knitret....herlighet..etter det har jeg vært redd for brann her også...skumle saker..BRA det ikke var noe galt hos dere!! ha en god kveld!

Søtmonsen :))

20.06.2017 kl. 17:04
dvergpinschere i mitt hjerte: Veldig skummelt ;s Oi, det måtte satt en støkk ja ;o Liker ikke sånt, har virkelig respekt for flammer altså.

Eva

19.06.2017 kl. 22:44
Huff ja, sånt er ikke kjekt. Og man tenker jo sitt mens det hele pågår.

Godt at ikke noen kom til skade, men kjedelig likevel.

Søtmonsen :))

20.06.2017 kl. 19:27
Eva: Ja, det var bra ingen var der ;o

Vera Lynn

19.06.2017 kl. 23:28
Det er ikke så mye som skremmer meg, men lukten av røyk gjør definitivt det... Kjenner jeg det, gir jeg meg ikke før jeg funnet ut hvor den kommer fra.

Søtmonsen :))

20.06.2017 kl. 19:27
Vera Lynn: Man blir ekstra våken ja ;s
Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits