19.06.2017

Endelig har jeg funnet "min" parfyme

  • Skrevet 19.06.2017 klokka 14:10
  • Kategori: Rabble

Heisann! :D

//I samarbeid med Rabble//

Jeg har en stor forkjærlighet for parfyme, og har titalls med flasker i skapet på badet, veska, i skapet på jobben og der jeg måtte trenge det :P Men jeg har liksom ikke funnet en jeg synes er sinnsykt god, men som også min kjære liker.

Har funnet mange jeg har likt, men er ikke alle som faller helt i smak til min kjære. Og det er jo tross alt han som skal "lukte på meg" ;P

Men her om dagen kom jeg over 40 % salg på Vita, fordi de skal kutte ut salg av parfyme, siden dette skal gå over til kun Vita Exclusive butikkene. Så da måtte jeg jo se om jeg fant en jeg likte. Og det gjorde jeg, jeg ble helt forelsket og den ble med hjem :) Men det beste er jo at min kjære også synes denne var veldig god.

Så da har jeg altså funnet "min" parfyme, som kan bli en fast :) Dette er en parfyme fra Naomi Campell sin kolleksjon, som heter Private. Jeg har flere av hennes parfymer fra før, siden hun lager veldig mange gode parfymer. Men denne var "THE ONE" ;)

På Rabble sine sider kan man gå inn på Vita sin nettbutikk og finne mange herlige tilbud :D De har blant annet 30% rabatt på all solkrem, og opptil 50% tilbud på Vita Exclusive produkter :) Og hva er vel ikke bedre enn det!? :D Jeg liker å handle på Vita, for de har alltid så mye salg på varer jeg bruker daglig. De har også hatt et greit utvalg av parfyme også (siden jeg slik en parfyme elsker), men nå er jo det flyttet til Vita Exclusive, så jeg får titte der neste gang :)

Linken til Vita finner du her: Rabble/Vita. Og trykker du på bildet kan du komme direkte til Rabble sin startside om du ønsker å sjekke ut andre butikker sine tilbud :)

Så vil jeg også ønske alle dere herlige lesere en flott sommer! :) Den er jo allerede i gang her i Oslo, og varmen står på for fult. Håper dere alle får en super sommer! :)
 

Har du en spesiell parfyme du liker? :)

 

#Oslo #Parfyme #VIta #NaomiCampell #Private #Godlukt #Lukt #Elsker #Parfymeelsker #Minlukt #Salg #Rabble #Tilbud #Sommer

 

- Søtmonsen :))

Tone

19.06.2017 kl. 14:31
Kjekt du har funnet den rette :) jeg bruker sjelden parfyme :)

Søtmonsen :))

19.06.2017 kl. 14:38
Tone: Hehe, jeg bruker sikkert alt for mye ;P

Marie Helene Lyster Pedersen

19.06.2017 kl. 14:47
Herlig, jeg har noen få og favoritten min er Dolce & Gabbana Pour Femme <3 jeg synes den passet veldig bra på min hud, parfyme lukter jo forskjellig fra person til person. Jeg har også den røde Amor Amor parfymen som jeg har brukt i ganske mange år, men gikk litt lei av samme hele tiden og trengte en som var hakket "friskere". Ellers har jeg også to sommerversjoner av Amor Amor parfymen. Må sjekke litt ut når det er tilbud selv :D

Søtmonsen :))

19.06.2017 kl. 19:42
Marie Helene Lyster Pedersen: Hehe, har mange favoritter sånn sett ja :D Mange søte fra Escada blant annet ^^ Ja gjør det :D

frodith

19.06.2017 kl. 14:52
Jeg bruker aldri parfyme. knapt nok en deodorant :-D

Søtmonsen :))

19.06.2017 kl. 19:44
frodith: Jeg er nok helt avhengig ;o

dvergpinschere i mitt hjerte

19.06.2017 kl. 16:33
Så fint at du fant en som du og din kjære liker...ja jeg hadde mine favoritter før..men så begynte jeg å bruke det jeg fikk...og hadde..altså ikke så nøye..nå bruker jeg sjeldent..bare til fest..lukter så mye av deo at det får holde..hihih..

Søtmonsen :))

19.06.2017 kl. 20:01
dvergpinschere i mitt hjerte: Hehe, har hatt mange forskjellige opp til nå :) Har det jo fortsatt, for jeg kjøper stadig nye, og må jo bruke opp de gamle også :P

Vera Lynn

19.06.2017 kl. 23:42
Det er ikke lett å finne en parfyme som passer, noe jeg vet godt selv... Fint du har funnet en favoritt :o)) Selv er min favoritt La Nuit fra Tresor, en litt krydret parfyme :o))

Søtmonsen :))

20.06.2017 kl. 19:28
Vera Lynn: Den tror jeg ikke jeg har hørt om ^^ Liker veldig søte parfymer :P Hehe
Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits