14.05.2017

17. Mai feiring

  • Skrevet 14.05.2017 klokka 17:13
  • Kategori: Rabble

//I samarbeid med Rabble//

Heisann :)

Lenge siden sist nå ;o Er nok ikke helt tilbake enda, veldig mye som skjer for tiden. Mye med skole, jobb og privatliv. Så det er nok å henge fingrene i ;s Stressnivået er ganske høyt, og det får jeg kjenne på kroppen også.

Håper alt står bra til med alle sammen ^^ Jeg har da savnet dere kan dere forstå ^^ Noe har jeg jo på facebook også, så jeg har fått med meg litt hva som skjer :)

Nå er jo våren i full firsprang, og været går sånn opp og ned her i Oslo. Ene dagen er det full sol og 20 varmegrader, og neste dag er det regn og 5 grader. Så det er ikke lett å kle seg bestandig :P 

Som dere ser på bildet, så har jeg vært på museum sammen med min kjære samboer :) Dessverre var utstillingen som vi var på ved Astrup Fearnley museet over i dag, slik at man ikke får sett den mer. Men der hadde altså en mann i fra Japan som heter Takashi Murakami en utstilling som var anime/manga relatert, og en dash hentai/ecchi ;o Mer om dette skal jeg skrive om i et eget innlegg :)

17. mai er i anmarsj, og da er det vel flere av dere som har funnet frem bunaden allerede :) Jeg selv skal finne den frem for å sjekke ut om den fortsatt passer ;s -kremt- Viss ikke så har jeg vært litt inne på Rabble for å sjekke ut de fine tilbudene de har der på kjoler og slikt til 17. mai :) Og der har jeg sett meg ut litt fine kjoler hos Gina Tricot blant annet, slik som den dere ser på bildet under ^^ Dere kan komme til tilbudene ved å klikke på bildet under :)

Under ser dere den flotte fjellbygdbunaden min ^^ Et eldre bilde, for sånn 2 år siden, men det er slik den ser ut. Så er det røde strømper til, ei lue som jeg absolutt ikke synes er noe fin og aldri bruker(Kommer ikke til å legge ut bilde av den :P), ei hvit linskjorte, et kep og ei veske som henges fast i bunaden :) Den kommer i blå, grønn og hvit :)For å komme til Rabble sin startside kan du trykke på bildet av meg i min bunad ;) Så kanskje finner du noen fine tilbud eller rabatter til 17. mai- feiringen :)

 

Hva har du på deg på 17. mai? 

Hvordan skal du feire 17, mai?

 

Håper dere alle har det super bra, så ses skrives vi snart igjen ;)

 

#Oslo #Trønder #Fjellbygdbunad #Bunad #Feire #17.mai #Mai #Museum #Animerelatert #Mangarelatert #Rabble #Nettbutikk #GinaTricot #Kjoler #Traveltid #Travelt #Stress #Skole #Jobb

 

- Søtmonsen :))

liveterherlig93

14.05.2017 kl. 17:39
fint innlegg:)

Søtmonsen :))

15.05.2017 kl. 21:53
liveterherlig93: Takk ^^

dvergpinschere i mitt hjerte

14.05.2017 kl. 20:15
Pynter meg bare med svart bukse og en pen overdel..skal ikke noe spesielt..så blir ikke store stasen...og du må kose deg så godt du kan! og koselig å se deg her igjen!! men: take care!!

Søtmonsen :))

15.05.2017 kl. 21:54
dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for det ^^ Hehe, vi skal til svigermor på boblefrokost :) Min første boblefrokost for å si det sånn :P Er tydeligvis en trend her i Oslo ;) Takk, du også ^^

Vera Lynn

14.05.2017 kl. 20:56
Jeg har ikke tenkt å pynte meg på 17. mai... Skal tilbringe den i sofakroken, og følge barnetoget på tv. Klassisk mat på Nationaldagen er pølse i lumpe, og så har jeg kjøpt inn kransekake som også hører med :o))

Søtmonsen :))

15.05.2017 kl. 21:55
Vera Lynn: Ja, det hører til det ;) Og is :D Jeg har aldri feiret det noe spesielt annet enn sodd til middag her i Oslo :P Men i år er vi invitert til boblefrokost hos svigermor :) "Tårnkak" er godt på 17. mai ja ;)

annebe

15.05.2017 kl. 18:52
Stress er ikke ok... og det finværet med sol og varme vil jeg gjerne ha tilbake snart :) Jeg har ikke bunad mens syns det er flott på andre.. din var vakker syns jeg :)) Feirer roligst mulig.. er det sol tar vi med kaffe og mat ut til sjøen.. ellers er vi hjemme og ser toget fra verandaen.. Ha en fin kveld og 17 mai feiring <3

Søtmonsen :))

15.05.2017 kl. 21:57
annebe: Nei, det er fryktelig slitsomt for tiden..
Hehe, ja jeg vil gjerne ha tilbake solen ;) Takk for det ^^ Er veldig fornøyd med den :) Denne ble også sydd av hun som lagde bunaden, og kommer fra der jeg kommer fra :)
Hørtes veldig koselig ut ^^ I år er vi invitert til boblefrokost hos svigermor :) Ellers feirer vi kun med sodd :P Har aldri vært i byen på 17. mai.
Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits