02.11.2016

Rabble app! :D

  • Skrevet 02.11.2016 klokka 15:38
  • Kategori: Rabble


 

//I samarbeid med Rabble//

Heisann! :D

Tenkte jeg skulle komme med en super nyhet til dere! Nemlig dette med at Rabble har nå også fått sin egen app på telefonen, slik at det blir nå lettere å finne herlige tilbud :D Gå inn på denne lenken for å komme til iTunes/Appstore, for å laste ned appen :D  De sa noe om at det foreløpig er kun for iPhone, men at det skal komme på android også. Jeg har jo ikke iPhone, men da jeg gikk inn på playbutikk for å lete etter den (før jeg så det kun var til iPhone), så fant jeg appen der også :) Så jeg fant appen selv uten iPhone ;D Hehe, og det er jo bra! :D Bare gå på playbutikk og skriv inn Rabble, så kommer den opp der ;)(Her ser dere screenshot fra appen på min mobil :))

Jeg synes jo alt er bare supert å ha på app på mobilen :P For jeg bruker mobilen hele tiden, og den har jeg jo med meg over alt også. Og da er det greit å ha forskjellige apper som man kan bruke til forskjellige ting. Jeg husker rett og slett ikke hvordan vi overlevde uten de før ;P Jeg har rett og slett blitt så avhengig av å ha visse apper nå i dag, spesielt her i Oslo. Da må jeg jo ha det for både ruter og nsb, bank app og ja alt sammen :P Er så snedig å liksom ha det tilgjengelig uansett da, om man plutselig kommer på at man har glemt å betale en regning, så står du på bussen og tenker jeg kan jo bare gå inn på bankappen og gjøre det der ;) Snedig sant? ;P

Og dette har jo også ført til at det er blitt så enkelt å handle ting også. Man må ikke gå fysisk i butikken lenger, det er bare å enten gå inn på dataen din, eller så har du apper for de forskjellige butikkene også nå. Så om du plutselig kommer på at din kjære mor har bursdag neste helg, og glemt å handle gave, så tenker du ja men jeg har jo Rabble appen, så kanskje finner jeg noen fine tilbud der inne som kan hjelpe meg i denne "knipa" ;)

Det er jo snart farsdag nå, så da er det jo midt i blinken å gå inn der for å se om du finner noen fine rabatter på et slips kanskje, eller noe verktøy ;D Hehe. 

Håper dere finner noe som passer for dere, de har mye å by på, og det er så mange nettbutikker som har salg for tiden :) Så hvorfor ikke benytte seg av det ^^ Ha ei super uke folkens! :)

 

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Nettbutikk #Rabble #Nett #App #Rabbleapp #Tilbud #Rabatt #Mobil #Android #iPhone #Appstore

 

- Søtmonsen :))

liveterherlig93

02.11.2016 kl. 16:19
må sjekke ut :)

Søtmonsen :))

02.11.2016 kl. 20:46
liveterherlig93: Er verdt det ja :D

sarajaneeth

02.11.2016 kl. 16:21
Supert ☆

Søtmonsen :))

02.11.2016 kl. 20:45
sarajaneeth: :D

spisogspar

02.11.2016 kl. 16:30
Takk for tips <3

Søtmonsen :))

02.11.2016 kl. 20:44
spisogspar: Bare hyggelig ^^

RisRosOgKlaging

02.11.2016 kl. 17:48
Høres veldig bra ut, takk for tipset :)

Håper du får en kjempefin kveld!

Søtmonsen :))

02.11.2016 kl. 20:26
RisRosOgKlaging: Ja, det er greit å benytte seg av tilbud nå når det nærmer seg jul :D Takk for det, du også ^^
Jeg har android - men det er jo smart med alle disse appene :-) Lettvint og greit er det :-)

Takker for tips!!

Ønsker deg en god kveld :-)

Søtmonsen :))

02.11.2016 kl. 21:15
Etdiktomdagen: Det jeg har også, men fant den på playbutikken allikevel jeg ja ;D Hehe. Kommer på norsk snart fikk jeg beskjed om ^^
Takk for det, ha en super kveld videre ^^

Liv Hege Skaflestad

04.11.2016 kl. 17:07
Er blitt hekta på den appen!

Søtmonsen :))

04.11.2016 kl. 20:18
Liv Hege Skaflestad: Hehe, den er veldig snedig ja ^^
Søtmonsen :))

Søtmonsen! Hei! :) Dette er en blogg med litt av hvert i. Du kan finne mange oppskrifter på både matretter, kaker og desserter. Du kan finne noen enkle tips innen matlaging, og litt diettsnakk. Jeg legger også ut litt om gaming, anime og andre interesser jeg har. Skriver også om personlige ting, og det som er viktig for meg. Håper du vil like bloggen min, og at den interesserer deg! :) Headeren er laget av Kristin.blogg.no og designet er fra KVdesign.no.

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits