Hei hei! 🙂
I dag måtte jeg bare lage baconsurret kylling igjen 😉 Det er så sinnsykt godt! Hehe. Og jeg hadde bare stekte nudler til og salat denne gangen da, siden det kun er til oss to, så er det litt overkill med risblandingen også ;P Men godt er det da 😀 Så skal legge ved link til hvordan nudlene og risen lages 🙂
Baconsurret kylling:
Kyllingfilet.
Bacon (Gjerne tynne, lange skiver).
Lettrømme.
Hvitost.
Salt, pepper, hvitløkspulver, chilipulver og chicken and steakkrydder.
Ta kyllingfileen og krydre med krydderet. Ha på litt rømme (ca. ei teskje) på toppen av kyllingen, og ha ost oppå rømmen. Pakk så baconskivene i rundt fileen. Stek de litt i panna på begge sider, slik at baconet får litt farge. Så steker du de i ovnen på 200 grader i ca. 30 min. Om man har varmluft så stek de på 20 min, og de siste 10 med varmluft, for å få sprøere bacon.
Link til stekte nudler!
Link til stekt ris!
#Bacon #Surret #Kylling #Surretkylling #Kyllingfilet #Ost #Rømme #Mat #Middag #Nudler #Stektenudler #Blogg #Oslo #Trøndelag #Matglede #Matglad #Gladimat #Baconsurret
– Søtmonsen :))
Åh nå ble jeg sulten !♡
Ja, det er sinnsykt deilig <3 nam nam
Er så deilig det 😀
det så utrolig godt ut! : – D
Takk for tips!! men MÅ man ha den rømmen? gjør den noe spes? eller kan man bare ta ost? for har sjeldent rømme i hus, og liker det ikke..og kan jeg samtidig spørre deg, for jeg har aldri prøvd..men kan man steke bacon på varmluft og få de gode å sprø? som i panna? For jeg HATER alt det fettet som spruter og griser..hihih. Har jo hørt at folk stekder det i ovnene..men blir de sprøe liksom? (har ikke turt å prøve)
Nomnom 😀
Nam:)
Guri malla, dèt såg bare så nydelig godt! 😉 Bra du delte oppskriften med oss her på bloggen, jeg siklet nemlig over bildet der på Face før i dag.. 😛
Stor klæm <3
Sarajaneeth: Hehe 😀 Så bra ;P
Margrethe Hjertaas: Hehe, takk 😀
Henriette Celin: Mhm 😀 Herlig <3
RebeccaHasselgard: Tusen takk ^^
dvergpinschere i mitt hjerte: Nei, du må ikke ha rømme nei 🙂 Jeg synes det lager en god og saftigere smak på den ^^ Men du kan godt droppe rømme, og kun ha ost 🙂
Går fint an å steke bacon i ovn 😀 Gjorde det på jobb 🙂 Har høy varme 🙂 Du kan teste det ut litt, starte med høy varme og varmluft, og passe på for å se hvor fort det går, og om hvor høy varme du trenger 🙂 Har ikke testet det ut hjemme, kun i de ovnene vi har på jobb 🙂 Men det er jo på en måte det samme som varmluft 🙂
chrissieste: Hehe 😀
Nina: 😀
Unni: Hehe 😀 Bra jeg kan få dere til å sikle ;D Da er jobben min gjort 😛 Hehe, og kanskje blir det helgekosen til helga? 😉 Klem <3
åh så sinnsykt digg !!
Kylling er så godt, og spesielt med bacon rundt selv om jeg ikke lager det så ofte 😛
Jeanett Michelle: Ja, bacon er så godt til alt xD
REBECCA HOLDER: Bacon er så godt til alt 😀
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Tusen takk ^^