Baconsurret kylling

Hei hei! 🙂

I dag måtte jeg bare lage baconsurret kylling igjen 😉 Det er så sinnsykt godt! Hehe. Og jeg hadde bare stekte nudler til og salat denne gangen da, siden det kun er til oss to, så er det litt overkill med risblandingen også ;P Men godt er det da 😀 Så skal legge ved link til hvordan nudlene og risen lages 🙂

 

Baconsurret kylling:

Kyllingfilet.

Bacon (Gjerne tynne, lange skiver).

Lettrømme.

Hvitost.

Salt, pepper, hvitløkspulver, chilipulver og chicken and steakkrydder.

 

Ta kyllingfileen og krydre med krydderet. Ha på litt rømme (ca. ei teskje) på toppen av kyllingen, og ha ost oppå rømmen. Pakk så baconskivene i rundt fileen. Stek de litt i panna på begge sider, slik at baconet får litt farge. Så steker du de i ovnen på 200 grader i ca. 30 min. Om man har varmluft så stek de på 20 min, og de siste 10 med varmluft, for å få sprøere bacon.

Link til stekte nudler! 

Link til stekt ris!

 

#Bacon #Surret #Kylling #Surretkylling #Kyllingfilet #Ost #Rømme #Mat #Middag #Nudler #Stektenudler #Blogg #Oslo #Trøndelag #Matglede #Matglad #Gladimat #Baconsurret

 

– Søtmonsen :))

22 kommentarer

Siste innlegg