Jordbærfromasj (DIA)

Hei hei 🙂

Her kommer en oppskrift på DIA jordbærfromasj 🙂 Fromasj er jo veldig godt da, og smaker egentlig ikke noe forskjell uten sukker heller 🙂

 

Jordbærfromasj (DIA):

Ca. 5 porsjoner.

500 gr. Jordbær (Frossen).

3 dl Biola naturell.

2 dl Kefir.

1/2 dl Kremfløte.

10 stk Gelatinplater.

Natrena søtstoff flytende.

 

Kok opp jordbærene med litt vann. Bland biola og kefir. Legg gelatin i vann. Sil av saften av jordbærene og ha det i en kasserolle til senere. Mos jordbærene til en pure og bland det inn i melkeblandingen. Smak til med søtstoffet. Kok opp saften fra jordbærene og hell over gelatinen. Rør den inn i en tynn stråle i melkemassen. Hell over i en skål og sett den kjølig til den stivner.


 

Jordbærcoulis:

200 gr. Jordbær (Frossen).

 

Kok opp jordbær med litt vann. Mos dette til en fin og myk coulis. (Om det ser ut som at det er for mye veske, sil av denne før du moser og heller hell over litt for smaken sin del viss den ikke er tynn etter mosing). Smak til med litt søtstoff.

#Oslo #Trøndelag #Blogg #DIA #Utensukker #Fromasj #Jordbær #Jordbærfromasj #Godt #Dessert #Fromage #Frukt #Bær

 

– Søtmonsen :))

18 kommentarer

Siste innlegg