Blåskjell med karri og kokosmelk


 

Heihei 🙂

Jeg fikk tips fra ei venninne om å prøve med karri og kokosmelk i blåskjellene, så da måtte jeg jo teste ut det til min kjære da 😀

 

Blåskjell med karri og kokosmelk:

1 nett Blåskjell.

1 boks Kokosmelk.

1 Gul løk.

2 ss Karri.

2 ss Smør.

 

Rens blåskjellene og plukk ut de som er døde eller ødelagte først.

Ta smøret og bland inn karrien. Kutt løken i skiver. Ha i karrismøret i en kjele og ha i løken når smøret er smeltet. Fres løken i karrismøret og bland inn kokosmelken. Ha så i blåskjellene og damp de sammen med kokosblandingen.

Serveres med hvitløksbrød.

#Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Middag #Sjømat #Blåskjell #Nymåte #Karri #Kokosmelk #Løk #Skjell #Kos #Kjære #Hvitløksbrød #Sommer #Sjø 

 

– Søtmonsen :))

10 kommentarer

Siste innlegg