Heihei 🙂
Jeg fikk tips fra ei venninne om å prøve med karri og kokosmelk i blåskjellene, så da måtte jeg jo teste ut det til min kjære da 😀
Blåskjell med karri og kokosmelk:
1 nett Blåskjell.
1 boks Kokosmelk.
1 Gul løk.
2 ss Karri.
2 ss Smør.
Rens blåskjellene og plukk ut de som er døde eller ødelagte først.
Ta smøret og bland inn karrien. Kutt løken i skiver. Ha i karrismøret i en kjele og ha i løken når smøret er smeltet. Fres løken i karrismøret og bland inn kokosmelken. Ha så i blåskjellene og damp de sammen med kokosblandingen.
Serveres med hvitløksbrød.
#Oslo #Trøndelag #Blogg #Mat #Middag #Sjømat #Blåskjell #Nymåte #Karri #Kokosmelk #Løk #Skjell #Kos #Kjære #Hvitløksbrød #Sommer #Sjø
– Søtmonsen :))
10 kommentarer
Så fint tips ! Du er så flink ♡
Sarajaneeth: Hehe, tusen takk ^^ <3
spørs om en må smake en sånn blåskjell en vakker dag )) for jeg er fortsatt uvitende på om slike skjell er gode
fruensvilje: Hehe 😀
Så kjempegodt ut 🙂 Spennende oppskrift :))
Spennende mat 🙂
frodith: Hehe, japp 😀
spisogspar: Tusen takk 😀
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Tusen takk 🙂