Mangofromasj (DIA)

Heisann! ^^

Her om dagen prøvde jeg ut noe nytt på jobb til DIA dessert ^^ Og det ble mangofromasj med jordbær- og mangocoulis som egentlig ble ganske godt 🙂

 

Mangofromasj:

Ca. 5 porsjoner.

500 gr. Mango (Frossen).

3 dl Biola naturell.

2 dl Kefir.

1/2 dl Kremfløte.

10 stk Gelatinplater.

Natrena søtstoff flytende.

 

Kok opp mangoen med litt vann. Bland biola og kefir. Legg gelatin i vann. Sil av saften av mangoen og ha det i en kasserolle til senere. Mos mangoen til en pure og bland det inn i melkeblandingen. Smak til med søtstoffet. Kok opp saften fra mangoen og hell over gelatinen. Rør den inn i en tynn stråle i melkemassen. Hell over i en skål og sett den kjølig til den stivner.

 

Mango- og jordbærcoulis:

100 gr. Mango (Frossen).

100 gr. Jordbær (Frossen).

 

Kok opp mango og jordbær med litt vann. Mos dette til en fin og myk coulis. (Om det ser ut som at det er for mye veske, sil av denne før du moser og heller hell over litt for smaken sin del viss den ikke er tynn etter mosing). Smak til med litt søtstoff.

 

#Dessert #DIA #Coulis #Mango #Jordbær #Bær #Frukt #Fromasj #Fromage #Mangofromasj #Mangoogjordbærcoulis #Blogg #Mat #Oppskrift #Søtt #Oslo #Trøndelag #Kos

 

– Søtmonsen :))

20 kommentarer

Siste innlegg